Beneficii: antitumoral fiziologic, diminueaza durerea, imunostimulator, creste apetitul, anti-metastazic, scade activitatea neoplazica si cresterea tumorala, imunoregulator, analgezic, creste speranta de viata, antiinflamator sistemic, stimuleaza procesul remisiei tumorale, imbunatateste calitatea somnului, sustine calitatea vietii, diminueaza efectele chimioterapiei si radioterapiei asupra tesuturilor sanatoase.

Informatii ce fac diferenta! 

       Vidatox (verde) 30 ch / 300 lei                   – subventionat de stat, se achizitioneaza gratuit din farmaciile cubaneze. Formula moleculara a vechiul Escozul.

      Atentie, nu este  parte din protocolul de tratament oncologic!!!

      Vidatox oncologic (brown ) 30 ch /800 lei  –  pentru toate tipurile de cancer, se poate achizitiona din clinicile oncologice, unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme  oncoterapeutice (cu cel mai mare procent de vindecare, de crestere a calitatii vietii bolnavului, de crestere a sperantei de viata la nivel mondial ) sau pe baza contractului cu Labiofam. Este produsul premium al companiei si al medicinei alternative in tratarea neoplasmului. 

In tratamentele antitumorale cubaneze se foloseste exclusiv cel cu ambalajul de culoare maro. Formula imbunatatita Vidatox brown 30ch este net superioara ca si  performanta  formulei anterioare  Vidatox (verde) si specifica patologiei oncologice, pentru care a fost dezvoltata. Restul, povestile unor vanzatori.

Materialul care urmeaza prezinta produsul Vidatox  cu ambalaj de culoare  maro, pentru ca abordam afectiunile oncologice, nu alte tipuri de patologii .

Lucrez si cu cel in ambalaj verde, dar il utilizez in  patologiile usoare( infectii, inflamatii, virusi, paraziti, stafilococi s.a.) sau preventie, informand bolnavul cu privire la spectrul terapeutic al ambelor produse. Alegerea si responsabilitatea apartine bolnavului, de aceasta data corect informat. 

Doar varianta oncologica Vidatox 30 ch brown se exporta, pentru ca Republica Cuba este o tara comunista, neatinsa de interesele Big Pharma si doar produsele de calitate superioara ce aduc imagine si renume sunt exportate.

In cancer  informatiile sau produsele fara valoare terapeutica  reala, cum ar fi uleiul de cannabis (din planta industriala, singurul legal comercializat in Europa), Vidatox verde (uni vanzatori din Romania au chiar ei si familiile lor recidiva sau cancer, desi il utilizeaza in fiecare zi) s.a , doar pacalesc bolnavul care pierde timp pretios de vindecare spre  profitul financiar al unor indivizi. Pentru cei in suferinta informatiile corecte vor face diferenta.  Din pacate, pentru unii cancerul este doar o afacere.

Varianta verde abunda pe internet pentru ca genereaza maxim de profit  fiind gratuita in Cuba. Varianta  maro, administrata in  clinicile de profil, dificil de procurat din Cuba si are un pret de achizitie ridicat (gasiti si pe alte site-uri informatia, aprox. 180 $ US).

Calitatea are si va avea un pret intotdeauna !

 

In documentarul marca PRO TV (emisiunea ” Romania te iubesc”) filmat in Cuba, in laboratoarele producatorului LABIOFAM si in clinica oncologica LA PRADERA nu apare decat varianta ultima, Vidatox brown oncologic si asta risipeste orice confuzie (vezi foto din reportaj in partea de sus).

Deasemenea reporterii au luat interviuri cercetatorilor care au pus in opera acest instrument antitumoral de exceptie, ei explicand diferenta intre varianta verde si cea oncologica maro, inclusiv tipurile de cancer in care il utilizeaza. Cei interesati viziona reportajul pe net sau la solicitare le livrez link-ul.

Alexis Diaz Garcia, doctor în ştiinţe farmaceutice: “Am făcut evaluări de laborator pe o linie de celule tumorale amplă, adică am evaluat pe mai mult de 30 de linii celulare tumorale, tumori diferite. Am inclus toate tumorile solide, cancer de san, plămân, col, prostata, tumori cerebrale, de ficat. Şi am observat că acest tip de venin de scorpion acţionează mai bine la tumorile de origine epitelială, care, din fericire, reprezintă peste 90% din cazurile de cancer din celulă umană. ”

Remediul  cubanez este unic la mondial si a confirmat in sute de mii de cazuri, Cuba fiind o destinatie de notorietate in  turismul medical oncologic. Sa nu uitam ca, pe rand ultimi patru ministri ai sanatatii, au facut demersuri repetate pe langa ministerul de resort cubanez, pentru a aduce in tara acest produs de top, fara succes insa.

Este inspirat sa va  administrati suplimente dupa scheme oncologice care au confirmat, pentru a creste performanta fiziologica si a face diferenta intre viata si moarte.

Interesant si laudabil este ca oncologii romani il recomanda deseori ori, dupa au  studiat compozitia, beneficiile si cercetarile aferente pe site-urile medicale internationale.

STOC PERMANENT!

Pentru comanda produse,  si protocol antitumoral cu titlu gratuit:

0745 567 598

sau

completati formularul de mai jos:


 

Ce este Vidatox®brown ?
Vidatox brown oncologic este un medicament cubanez natural  homeopat, bazat pe veninul scorpionului albastru. Acest medicament homeopatic are efect antiinflamator, analgezic și anti-tumoral și este utilizat în general în oncologie, dar nu numai . În afară de aceasta, Vidatox brown are un efect puternic de detoxifiere, îmbunătățind starea de sanatate în mod semnificativ. Are capacitatea a detoxifia organismul în mod eficient după chimioterapie si radioterapie.
Oamenii de știință cubanezi dezvolta medicamente, bazate pe ingrediente naturale pentru tratamentul bolilor grave ale animalelor și oamenilor. Ideea de a folosi veninul scorpionului nu este întâmplătoare. Proprietățile medicale ale veninului unui scorpion albastru sunt cunoscute si folosite de sute de ani. Cubanezi au tratat boli mortale folosind veninul scorpionului. Pentru prima dată, cercetările asupra veninului scorpionului albastru au început în 1997. Instrumentul homeopatic se bazează pe veninul unei specii speciale de scorpion (Rhopalurus Junceus) care habiteaza exclusiv în partea de est a insulei Cuba. Scorpionul albastru trăiește doar în sălbăticie și este specie endemică pentru Cuba. Scorpionii sunt păstrați într-un mediu de laborator, similar cu cel natural. Un scorpion este capabil să administreze 0,02 ml (2-3 picături) de venin o dată în 45 de zile, ceea ce stipulează un număr foarte limitat de produse.
Cercetatorii au avut nevoie de cincisprezece ani pentru a crea acest medicament și pentru a dovedi eficiența sa în tratamentul tumorilor, Este produs de compania inovatoare cubaneză – laborator Grup Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba. Medicamentele au trecut toate studiile clinice, de asemenea, proprietățile sale farmacologice pentru oncologie au fost testate și confirmate. Aproximativ 10 000 de pacienți din Europa, Cuba și SUA au luat parte la procesul de cercetare și studiu al acestui nou medicament. Pe parcursul tratamentului, nu au fost identificate reacții adverse la pacienți care utilizau Vidatox brown oncologic. S-a dovedit clinic ca acest medicament reduce diseminarea celulelor bolnave și prelungește speranța de viață a pacientului, reduce durerea, imbunatateste calitataea vietii pacientului. O cercetare de laborator, realizată de un grup multidisciplinar, a ajuns la concluzia că in vitro Blue Scorpion venin posedă o toxicitate selectivă și diferențială împotriva celulelor bolnave. Rezultatele cercetărilor au arătat că după utilizarea Vidatox brown, îmbunătățirea stării generale a pacienților este observabilă.
Vidatox brown  poate fi utilizat ca adjuvant la terapia oncologică clasica. 

Vidatox brown  este un produs certificat. 
Pe baza anilor de experiență cu Vidatox 30 CH varianta cu ambalaj verde ( Escozul), oamenii de știință cubanezi și-au îmbunătățit  si reînnoit formula, prezentand   versiune  Vidatox  30 CH oncologic, cea cu etichetă de culoare maro, arma redutabila in lupta cu orice tip de neoplasm .

Cum funcționează Vidatox brown ?

Vidatox brown oncologic  funcționează stimulând sistemul imunitar pentru a ataca tumora în creștere. Se leagă de celulele bolnave și blochează angiogeneza (cresterea vaselor de sange) tumorii care furnizează nutrienții necesari. Acest lucru asigură ameliorarea starii , deoarece are efecte antiinflamatoare și de diminuare a durerii. 
Este de asemenea, eficient analgezic și antipiretic. 
Vidatox oncologic nu exclude sau limitează tratamentul clasic.

Cercetătorii care investighează utilizarea veninului albastru de scorpion ca tratament pentru
cancer au identificat anumite substanțe chimice, numite peptide, conținute în venin, care pot
ajuta la distrugerea celulelor canceroase și la diminuarea efectelor secundare ale chimioterapiei
și ale altor tratamente convenționale împotriva cancerului. Peptida, clorotoxina, este aceeași
substanță chimică care paralizează prada unui scorpion. Într-un studiu, publicat în 2015 de
Science Daily, cercetătorii au descoperit că aceste peptide se leagă în mod specific de
celulele canceroase și le micșorează și le distrug. Un studiu clinic de 8 ani efectuat de una dintre companiile care comercializează un medicament împotriva cancerului de venin de scorpion albastru a raportat o rată de succes de 90% pentru mai mult de 8.000 de pacienți cu diferite forme și severitatea bolii.

Utilizare

Vidatox brown este utilizat pe cale orală. Se ia sub limbă sub formă de picături sublinguale intre 5- 7 picături / 3 ori pe zi, dupa calibrarea prealabila a organismului.
În procesul de utilizare, nu este necesar ca un pacient să țină o dietă, dar ținând cont de procesul de absorbție mai bun al ingredientelor active ale acestui medicament, se recomandă să se abțină de la fumat și consumul de alcool. Onconutritia crește  efectul tratamentului.
Dacă pacientul nu tolerează aplicarea orală directă a medicamentului, deoarece conținea alcool sau din cauza leziunii traseului digestiv etc., se poate opta pentru adaugarea a 5 picături de Vidatox la 15 ml (1 lingură) de apă fiartă sau distilata, amestecate cu un băț de plastic sau de lemn.
Nu luați simultan cu alimente picante sau lichide. Interzis ingurgitarea de alimente sau bauturi , periajul dinților si fumatul cu cel puțin 15-30 de minute înainte sau după.
Atenţie: contraindicat  femeilor însărcinate și care alăptează, pacienți pediatrici intre 0-12 ani.

Depozitare

Trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat la temperatura camerei și nu trebuie să fie supus unor schimbări bruște de temperatură.
La fel ca toate medicamentele homeopate, Vidatox  oncologic trebuie să fie ferit de surse de câmpuri electromagnetice și radiații, cum ar fi telefoanele mobile, difuzorul, radioul, televizorul, motoarele electrice etc.

Din pacate tara este invadata de produse contrafacute si este inutil sa va mai spun ca nu au efectul scontat, mai mult decat atat,  induc toxicitate fiziologica.

Preturi :

Vidatox   verde 30 ch                     – 300 lei

Vidatox  oncologic   30 ch           – 800 lei

Pentru comanda produse si detalii complexe oncologice apelati la :    0745 567 598

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu