Supliment 100% natural biologic

OMNIA este un supliment unic pe piață, brevetat și inovator, 100% complet natural, dedicat frumuseții corpului, de fapt specificitatea acestuia este de a încetini efectele îmbătrânirii pielii și de a întări structura unghiilor și a părului.

Principalele sale ingrediente sunt formula OPT9 brevetată de LifePharm, algele spirulineiflorile de trifoi roșu și un amestec de ierburi vindecătoare, care ajută la prevenirea ridurilor și a daunelor provocate de soaresmog și factori externiapărând pielea de foto-îmbătrânire și expunerea la razele UVB , îmbunătățind hidratarea și făcând pielea mai strălucitoare și mai sănătoasă. Adăugarea de acid hialuronic și 8 tipuri de vitamine B îl face și mai complet. De fapt, aceste ingrediente acționează atât asupra pielii, care va fi mai hidratată și mai elastică, cât și asupra căderii părului, deoarece întărește structura pielii, și asupra structurii unghiilorprevenind slăbirea acestora. OMNIA este mai presus de toate un antioxidant, deoarece conține zinc și vitamina C, astfel încât îmbunătățește circulația sângelui și oferă toți nutrienții esențiali pentru sănătatea pielii. În plus, acționează asupra unei enzime care este capabilă să lege colagenul cu elastina.

OMNIA este singurul supliment pentru piele care poate da aceleași rezultate ca un tratament de înfrumusețare scump!

Administrarea impreuna cu produsul Laminine, potenteaza eficienta acestuia cu peste 400% , clinic dovedit, prin regenerarea tesuturilor afectate .

Pentru comanda produse si informatii de specialitate : 

0745 567 598     

Pret : de la 375 lei/cutie

 Nu va administrati suplimente alimentare fara studii publicate, va asumati riscul de a lua produse lipsite de valoare terapeutica .