OMNIA Lifepharm

OMNIA LIFEPHARM

Supliment nutritional biologic activ 100%

 

Pret producator: de la 250 lei/buc.

 

OMNIA Lifepharm este un supliment unic pe piață, brevetat și inovator, 100% complet natural, dedicat frumuseții corpului, de fapt specificitatea acestuia este de a încetini efectele îmbătrânirii pielii și de a întări structura unghiilor și a părului.

Principalele sale ingrediente sunt formula OPT9 brevetată de LifePharm, algele spirulinei, florile de trifoi roșu și un amestec de ierburi vindecătoare, care ajută la prevenirea ridurilor și a daunelor provocate de soare, smog și factori externi, apărând pielea de foto-îmbătrânire și expunerea la razele UVB , îmbunătățind hidratarea și făcând pielea mai strălucitoare și mai sănătoasă. Adăugarea de acid hialuronic și 8 tipuri de vitamine B îl face și mai complet. De fapt, aceste ingrediente acționează atât asupra pielii, care va fi mai hidratată și mai elastică, cât și asupra căderii părului, deoarece întărește structura pielii, și asupra structurii unghiilor, prevenind slăbirea acestora. OMNIA este mai presus de toate un antioxidant, deoarece conține zinc și vitamina C, astfel încât îmbunătățește circulația sângelui și oferă toți nutrienții esențiali pentru sănătatea pielii. În plus, acționează asupra unei enzime care este capabilă să lege colagenul cu elastina.

OMNIA Lifepharm este singurul produs pentru piele care poate da aceleași rezultate ca un tratament de înfrumusețare scump!

Consiliere si informatii medicale, cu titlu gratuit, terapii alternative.

Pentru a achizitiona la cel mai mic pret, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana. Comanda este plasata direct pe site-ul producatorului. Livrare max. 3 zile. La urmatoarea comanda aveti pretul cu aprox. 25% mai mic. Depozit in Romania!

 

Asistenta privind serviciile si produsele companiei Lifepharm in Romania: 0740 041 572.

 

DESCRIERE PRODUS

Informatii si detalii de specialitate:
    0740 041 572
sau
   Completati formularul de mai jos:

  OMNIA Lifepharm

  Îngrijirea adecvată a pielii este esențială pentru a crea și menține sănătatea și vitalitatea aspectului nostru. Dar ceea ce se aplică pe piele în fiecare zi nu este suficient. Tot ceea ce se consumă poate fi reflectat pozitiv sau negativ pe piele; prin urmare, consumul vitaminelor și substanțelor nutritive potrivite în fiecare zi, va asigura pielii dvs.  o sănătate mai bună.

  Îmbătrânirea pielii este vizibilă mai ales în aspectul feței: structura pielii se schimbă inevitabil odată cu înaintarea în vârstă și funcționarea celulelor încetinește în timp, încetinind și circulația sângelui în piele, deci vor apărea ridurile și pete întunecate, pierderea elasticității și pierderea volumului pielii.

  OMNIA Lifepharm, un antioxidant eficient

  Una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii este stresul oxidativ, care eliberează radicali liberi, molecule foarte mici care afectează celulele și țesuturile corpului și ale pielii. În acest fel, procesul de îmbătrânire a corpului se accelerează, deteriorând și pielea.

  În plus, există cauze externe care contribuie la îmbătrânire: smog, lumina soarelui, consumul de țigări și alcool, o dietă inadecvată, diverse boli.

  OMNIA Lifepharm – produs unic si inovator

  OMNIA Lifepharm este un produs unic și inovator, specific pentru îngrijirea și sănătatea pielii, a unghiilor și a părului. Conține un amestec de ingrediente complet naturale, special formulate pentru a contracara și preveni toate semnele îmbătrânirii.

  Formula unica, ce conține:

  • Formula OPT9 brevetată de LifePharm, formată din factori bioactivi de creștere a ouălor, care sunt extrași din oul fertilizat în a noua zi, singura sursă de FGF2, factori de creștere a fibroblastilor, LOX lisil oxidază și polipeptide.
  • Alge Spirulina (sursă de fier, proteine, antioxidanți, vitamine B, C, D, E, aminoacizi esențiali, pigmenți și fitochimicale) care neutralizează radicalii liberi;
  • Flori de trifoi roșu (sursă de flavonoide) care ajută la întărirea vaselor de sânge, încetinind îmbătrânirea cauzată de lipsa de estrogen;
  • Un super complex de vitamina B format din 8 tipuri de vitamine esențiale din grupa B; un complex de super-întinerire format din acid hialuronic, L-cisteină și colagen de pește;
  • O combinație de antioxidanți: seleniu, zinc, extract de struguri și magneziu și un amestec de plante curative.

  Toate aceste ingrediente contribuie la sănătatea pielii, cresc producția celor trei fibre principale care alcătuiesc pielea:

  • + 250% colagen
  • + 200% elastină
  • + 300% fibronectină

  (sursă: studii științifice aprobate de Universitatea din Toronto 2016/2017)

  Beneficii OMNIA :

  • Ajută la o piele sănătoasă și strălucitoare.
  • Protejează pielea de stresul oxidativ.
  • Stimulează creșterea celulelor pielii.
  • Promovează formarea de colagen, elastină și fibronectină.
  • Ajută la îmbunătățirea hidratării și elasticității pielii.
  • Ajută la prevenirea ridurilor și a daunelor provocate de soare prin apărarea pielii de foto-îmbătrânire și expunerea la razele UVB ale pielii.
  • Combate radicalii liberi.
  • Sprijină creșterea unghiilor.
  • Previne unghiile slabe și fragile.
  • Fortifică structurile proteice ale părului pentru o mai bună structură, textură și frumusețe.
  • Este un antioxidant puternic.

  Dozare zilnica: se recomandă administrarea unei capsule de două ori pe zi, între mese.

   

  Administrarea sinergica cu Laminine potenteaza eficacitatea produsului.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Telefon: 0745 567 598

  Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm