Laminine OMEGA+++ Lifepharm

OMEGA+++ Lifepharm

Produs nutritional biologic activ 100%. Formula de curatarea vaselor de sange!

 

 

Pret producator: de la 160 lei/buc.(30 capsule)

Produse originale, provenienta Statele Unite ale Americii.

 

Recomandat de OncoTerapeut Silviu Brinzoi, multiplu laureat cu Gold Medal la congrese internationale de medicina alternativa si complementara.

 

OMEGA +++ LifePharm este un remediu cu ingrediente naturale, care conține formula OPT9 brevetată LifePharm și este conceput pentru a menține și îmbunătăți sănătatea generală a sistemului circulator. Formularea sa este compusă atât din  acizii grași Omega (3, 6 și 9), cât și din vitamina K2, CoQ10 și extract fertilizat din ou.

Laminine OMEGA +++ este unic pe piață, deoarece este îmbogățit cu formula brevetată OPT9 care se bazează pe extractul de ou aviar fertilizat la nouă zile, care stimulează celulele stem și datorită cărora fiecare dintre celelalte ingrediente din care este compus poate efectua propria acțiune specifica.
Omega 3, 6 și 9 ajută la menținerea nivelurilor normale de colesterol „bun” (HDL) și colesterol „rău” (LDL); Vitamina K2 previne lipirea calciului de artere, direcționându-l către oase și dinți; CoQ10 Extended Release este un antioxidant foarte puternic, care ajută la contracararea stresului oxidativ din vasele de sânge. În plus, este îmbunătățit cu o formulă (eliberare extinsă) cu eliberare prelungită și efect pe termen lung, pentru protecție împotriva radicalilor liberi care durează până la 24 de ore.

Datorită compoziției sale, OMEGA +++ Lifepharm aduce mai multe beneficii sistemului circulator: asigură un flux optim către creier, inimă și alte organe, scade nivelul colesterolului, previne acumularea de calciu în artere, susține memoria, funcțiile de învățare și permite recuperare rapidă după orice exercițiu fizic, antidepresiv natural.

 

Consiliere de specialitate oferita, pro bono, de OncoTerapeut Silviu Brinzoi, multiplu laureat Gold Medal la congrese internationale de medicina alternativa. Multa informatie valoaroasa pentru sanatate gasiti pe: terapii alternative sau oncoterapeutsilviubrinzoi (TIKTOC)/0740041572.

 

Pentru a achizitiona la cel mai mic pret, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana. Comanda este plasata direct pe site-ul producatorului. Plata in lei, cu cardul. Livrare max. 3 zile. Depozit in Romania!

 

Asistenta privind serviciile si produsele companiei LifePharm Romania: 0740 041 572.

 

 

 

DESCRIERE PRODUS

Informatii si detalii de specialitate:
    0740 041 572
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Curatarea vaselor de sange (colesterol „rau”LDL si Ca) prin diminuarea ateroamelor si repararea endoteliului vascular (mucoasa vaselor de sange), alaturi de multiple alte beneficii. Scade colesterolul, LDL si trigliceridele rapid.

  Omega+++ Lifepharm cu mult mai mult decat un simplu produs Omega 3

  Sănătatea optimă a sistemului cardio-circulator depinde mai ales de sănătatea venelor și arterelor. Prin acestea inima pompează sângele care transportă substanțe nutritive, oxigen, hormoni, celule și molecule ale sistemului imunitar, esențiale pentru buna funcționare a întregului organism.

  Permanent am in terapie zeci de persoane pentru preventia AVC, infarct sau accident ischemic minor. Este simplu, pentru ca procedura mea de curatare a vaselor de sange asigura o protectie reala pentru evitarea accidentelor cardiovasculare. Lucrez si cu persoane cu stenduri sau bypass.

  Este o formula de tratament in care utilizez Laminine, Omega+++ Lifepharm si alte detalii. Efectele se observa in primele 7-10 zile, inclusiv dovada irefutabila ca terapia mea functioneaza 100%. Din pacate, pe piata sunt numai produse fara efecte reale.

  Sistemul circulator si Omega+++ Lifepharm

  Sistemul circulator este un sistem foarte complex și de multe ori se poate deteriora și nu mai funcționează optim, cu consecințe mai mult sau mai puțin grave. Uneori poate fi o insuficiență cardiacă sau o disfuncție a vaselor de sânge sau o obstrucție a arterelor. Iar asta din cauza oxidării, depunerii de calciu si colesterolului „rău”(LDL) lipit pe pereții vaselor de sânge. Nivelul de colesterol si trigliceride induce aceasta problematica severa.

  Principalele cauze care induc disfuncții ale sistemului circulator sunt stresul, abuzul de alcool, droguri, alimentatia incorecta, stilul de viata și fumatul.

  Exercițiile fizice, o dieta sănătoasa, reducerea stresului și somnul de calitate pot ajuta la îmbunătățirea sănătății circulatorii, dar cu trecerea anilor, nu este suficient.

  LifePharm a creat OMEGA +++, un supliment unic brevetat cu ingrediente 100% naturale. Ajută la și la îmbunătățirea funcției sistemului cardio-circulator, a functiei cognitive, optice, a articulatiilor, ficatului si a permeabilitatii membranelor celulare. Fara studii de specialitate realizati imediat ca acest produs cu formula unica aduce sute de beneficii organismului.

  Ingrediente Laminine Omega+++ Lifepharm

  Laminine Omega +++ Lifepharm este compus din ingrediente de calitate superioara, cu origine certificată, care alcătuiesc amestecul său multifuncțional unic patentat. Cuprinde acizii grași nesaturati Omega 3, 6 și 9, Vitamina K2, CoQ10 și îmbunătățit cu extractul de ou aviar fertilizat.

  Omega 3 +++ (EPA și DHA) utilizat provine de la Engraulis Ringens, un membru al familiei de hamsii care are cel mai bun raport de EPA/DHA dintre toate speciile de pești. Omega 6 și 9 provin din ulei de boragine din țările mediteraneene.

  Datorită acestor acizi grași, nivelurile de colesterol „bun” (HDL) și colesterol „rău” (LDL) sunt menținute stabile.

  Vitamina K2 este esențială pentru sănătatea oaselor, deoarece leaga atomic ionii de calciu si ii livreaza marilor depozite ale corpului (oase și dinți). Previne si dizolva calcifierea vaselor de sânge. În plus, promovează buna funcționare a creierului și combate bolile de inimă. Pe scurt, regleaza nivelul ionilor de Ca din sange, cu multiple beneficii peste timp pentru tesuturile renale si cardiovasculare.

  Coenzima Q10

  Coenzima Q10 (CoQ10) este un puternic antioxidant care este produs în mod natural de către organism. Este in concentratie slaba  la vârstnici și la persoanele care suferă de boli cronice. Acest antioxidant contracareaza stresul oxidativ al vaselor de sânge, care este cauzat de un exces de radicali liberi, ceea ce duce la o creștere a nivelurilor de stres și, prin urmare, a nivelurilor de cortizol. CoQ10 este, prin urmare, esențial pentru sănătatea inimii: întărește vasele de sânge și țesuturile. Conținutul produsului OMEGA +++ Lifepharm este îmbunătățit de o formulă Coenzima Q10 cu eliberare prelungită și efect pe termen lung (Extended Release). Permite protecția împotriva radicalilor liberi pe o durată de până la 24 de ore.

  Completarea cu formula brevetata OPT9 (extract de ou aviar fertilizat in ziua a nouă), distinge acest supliment de toate celelalte de pe piață. Stimuleaza celulele stem sa refaca endoteliu vascular si peretii vaselor de sange, adica previne ateroame.

  BENEFICII Laminine OMEGA+++ Lifepharm:

  • Curatarea vaselor de sange si prevenirea depunerilor, unica solutie medicala
  • Oferă un flux sanguin optim către creier, inimă și restul tesuturilor.
  • Permite recuperarea rapidă după exerciții fizice sau alte activități.
  • Previne si dizolva depunerile de calciu si colesterol în artere, menținându-le flexibile și crescând rezistența oaselor.
  • Sprijină funcțiile de memorie și învățare.
  • Scade inflamatia din organism
  • Efect antidepresiv rapid
  • Menține nivelurile normale de colesterol (LDL) și trigliceride.
  • Crește nivelul energetic.

  Laminine OMEGA +++ Lifepharm este produsul perfect pentru funcționarea optima și îmbunătățirea sistemului circulator, si nu numai.

  S-a demonstrat stiintific că efectele sunt potentate semnificativ, când este administrat în asociere cu LAMININE®.

  Dozaj: se recomandă să luați 1-2 capsule pe zi în timpul meselor, functie de varsta.

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Telefon: 0740 041 572

  Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm