LAMININE PRELUNGESTE SPERANTA DE VIATA

Pana acum am constatat cu totii , cei care consumam Laminine , ca acest produs creste semnificativ calitatea vietii .

Acum descoperiri de ultima ora , atesta faptul ca suplimentul minune, prelungeste speranta de viata .

Cercetari de ultima ora , stiinta merge mai departe …
Suplimentul unic patentat la nivel mondial  Laminine , mai are multe povesti frumose de spus . Totul este la inceput .

Eveniment Laminine Bucuresti

 

 

 

 

 

 

Conferinta prezentata de mine , terapeut Silviu Brinzoi , a fost un eveniment  ALTFEL , in sensul ca nu a fost prezentat bombastic niciun produs .
Toata seara am prezentat aplicatii directe ale produselor Laminine , Omega +++, Digestive , Immune si Lamiderm Apex , prin cazuri de succes , pentru a fi usor si la indemana oricui sa integreze aceste suplimente in rutina zilnica  .
Afectiunile discutate in conferinta au fost : cancerul , depresie ,boli ale sistemului circulator , AVC , cardiopatie ischemica , disfunctii erectile , boli ale sistemului digestiv , obezitate , diabet , managenentul optim al stresului , autism , psoriazis , constipatie , valori crescute ale colesterolului si trigliceridelor , initierea si sustinerea procesului de regenerare celulara (intinerirea tesuturilor ), incetinirea procesului de imbatranire s.a.

Toate subiectele au fost discutate pe spete ,cazuri , cu schemele concrete de administrare , ceea ce nu se dezvaluie de obicei , fiind secretul profesional al fiecarui terapeut .
Avand in vedere ca nu percep sume de bani pentru terapiile oferite , coroborat cu faptul ca doresc raspandirea informatiei de calitate in ceea ce priveste sanatatea noastra si a familiilor noastre , mi se pare firesc sa ofer pro bono aceste date utile tuturor .
Sta in puterea noastra sa face alegeri inteligente , daca si numai daca ,suntem informati .
Laminine este un supliment vedeta , dar trebuie ajutat sa functioneze la uimitorul lui potential , iar aceasta etalare de forta nu o poate face oricine , ci doar acela care are expertiza in domeniu.
Va asigur ca in Romania nu veti gasi decat vanzatori de Laminine , nici un terapeut sau medic cu experienta in administrarea acestui supliment , pentru ca este un produs relativ nou pe piata de profil  .
Fara alte elemente ale medicinei alternative integrate , ii scade semnificativ capacitatea de impact fiziologic .
Din fericire primesc zilnic zeci de telefoane , de la persoane implicate in actul medical care doresc sa stie cum functioneaza acest produs exceptional si cu care colaborez foarte bine .

Sanatosi sa fiti !!!

Laminine – suplimentul care sustine reabilitarea copiilor cu TSA(autism), ADHD, DISLEXIE- cercetare stiintifica

Factorul de creștere a fibroblastelor 2 (FGF2) îmbunătățește VEP-urile (tulburari de invatare , adaptare,raspuns,comunicare) la copiii cu autism,ADHD,dislexici.

Progrese recente în neurofiziologia umană.
Laminine este produsul care contine FGF2 ,ca ingredient principal , unic patentat la nivel mondial .

FGF2 este o proteină(complex proteic) cu rol important in procesul de creste .
La câteva studii pe animale cu leziuni cerebrale ,traume , hipoxia / ischemia și secțiunile de cale , au arătat că FGF2 este capabil să diminueze gradul de leziune. Studiile în care FGF2 a fost administrat după leziune , au arătat o îmbunătățire semnificativă a parametrilor morfologici, neurochimici și neuropsihologici . Studiile clinice anterioare pe dizabilități intelectuale au evidențiat o îmbunătățire semnificativă a retardării mentale și a dizabilităților lingvistice .

Analiza simetriei Flash VEPs, în studiile anterioare realizate , demonstrează o procedură fiabilă și obiectivă de cuantificare a anomaliilor la copiii cu autism,ADHD,dislexie ,atunci când se utilizează Pearson Coefficient (PC) pentru a analiza corelația liniară interhemispherică și raportul energetic (ER), tensiunea generată într-un segment specific de timp (aria de sub curbă) în ambele emisfere.

În scopul ameliorării afectării copiilor cu autism,ADHD,dislexici s-a utilizat FGF2.

S-a observat o creștere semnificativă dupa terapia cu FGF2 a energiei cerebrale la copii cu autism.
Nervii parietalii s-au imbunatatit semnificativ ca reactie, datorita faptului ca in primul rand creste numarul de neuroni care raspund ,dar si o noua organizare functionala, ceea ce indică o îmbunătățire a componentelor tardive ale acestor regiuni, probabil legate de faptul că cel mai bun răspuns în evaluarea neuropsihologică a fost în limbaj.

Se conchide că FGF2 îmbunătățește VEP-urile bliț în regiuni parietale, temporale și occipitare ale copiilor autiști după cateva luni de tratament , ceea ce se corelează cu îmbunătățirea limbajului, comportament, domenii care au arătat cea mai bună evoluție în evaluarea neuropsihologică. Cea mai importantă îmbunătățire a fost recuperarea zonei de sub curbă la mulți pacienți în care studiul inițial a demonstrat absența sau răspunsul foarte scăzut în regiunile parietale, temporale și occipitate, în principal în partea dreaptă .

Sursa :revista de stiinta Neurodig-Mexic.
Pentru alte informatii , pot da detalii despre materialul original, spre studiu .
De cand ma ocup de terapiile cu Laminine , am observat ca aceasta aduce avantaje semnificative sistemului nervos ,prin imbunatatirea considerabila a psihicului (acuitate mentala,energie mentala,memorie,accesarea mai rapida a informatiilor ,stari pozitive de gandire s.a. ) .

Erori alimentare cu consecinte grave

Omul la început se hrănea sănătos pentru că nu avea altceva. O dată cu evoluţia însă omenirea a făcut câteva greşeli care o să ne coste foarte scump acum.

Prima greşeală: Apariţia zahărului alb: În 1830 a apărut zahărul alb. Un dizaharid care făcea abatere de la alimentaţia normală a omului. Omul mânca poliglucide. Mierea conţine 3,4 la sută zaharoză adică mai puţin decât zahărul. Astfel că zahărul alb are un impact metabolic imens asupra organismului.

A doua greşeală: Făina albă – Un francez a descoperit făina albă folosind-o în locul făinii integrale. Mineralele, fibrele sunt în procent foarte mic în făina albă.

A treia greşeală: Descoperirea îngrăşămintelor chimice – plantele creşteau mai repede, la fel şi producţia, dar este o gândire greşită deoarece ea punea accent pe cantitate nu pe calitate.

În 40-50 de ani de folosire a îngrăşămintelor chimice imunitatea plantelor a scăzut vertiginos, iar acestea nu mai erau în stare să se apere de atacurile insectelor. Asta a dus la comiterea celei de-a patra greşeli: Folosirea insecticidelor.

A cincea greşeală – introducerea aditivilor alimentari şi a E-urilor în alimentaţie începând cu anii a€60 pentru ameliorarea calităţii organorectice adică să fie mai plăcute la gust. Omul va plăti însă destul de scump satisfacerea gustului alimentar.

A şasea greşeală – Organismele modificate genetic.

Care sunt factori oncogeni? Care sunt cazurile de cancer care ar putea fi evitate? Ce trebuie să evităm zilnic?

1. Evitarea apei cu clor – Oamenii abuză de clor atât prin consumul direct de la robinet cât şi prin duş, prin piele. În România se pune o cantitate mai mare de clor în apă decât este normal acest lucru favorizează apariţia cancerului de rect. Recomandarea ar fi consumul de apă curată, pură, de izvor de la adâncimea de 50 metri. Acolo este apa curată.

2. Evitaţi carnea sub formă de mezeluri,şuncă, salam, parizer- deoarece conţin nitraţi.

Când ajung în corpul omului cum dau de Ph acid se transformă în nitrosamine. Care provoacă cancer. Acesta este mecanismul prin care nitriţii şi nitraţi provoacă cancer la tubul digestiv.

3. Zahărul – factor oncogen. Mecanismul prin care acţionează?

În SUA se consumă 55 de kg de zahăr pe cap de locuitor pe an, în România în jur de 33 kg. Zahărul este un aliment criminal. Stimulează în permanenţă secreţia de insulină. Slăbeşte flora intestinală benefică. Dacă îi dai zahăr floră se dereglează total. Nu mai urmează calea metabolică a combustiei prin oxigen ci calea anaerobă. Boală canceroasă avansează în corp cu lactoză în jurul ei în spaţiu anaerob. La fel zahărul modifică instinctul alimentar.

4. Aditivi alimentari – produsele care conţin E-uri

5. Abuzul de carne şi grăsimi – Carnea lasă în urma ei un Ph puternic acid. Industria alimentară tratează păsările şi animalele cu hormoni de creştere. Cancerul este de fapt o creştere anarhică a celulelor. Plus carnea din animale tratate cu hormoni conţine nitraţi . Salamurile de exemplu conţine 60 % carne (în cel mai bun caz), 40% substanţe chimice.

6. Obezitatea – factor oncogen

7. Hrană sterilizată prin metoda raţiilor

8. Poluarea electromagnetica – telefonul, transformatoarele

Rolul oncogen al aditivilor alimentari

1. Benzoatul de sodium – există doar în România şi în câteva ţări din Est. S-a demonstrat că este cancerigen.

În ţările europene a fost interzisă folosirea acestei substanţe în alimente. A fost înlocuit cu sorbat de potasiu care încă nu s-a dovedit a fi cencerigen.

2. Aspartam – se găseşte în gumă de mestecat şi unele băuturi carbogazoase, sucuri. Este răspunzător de 99 de boli.

3. Iodarea în exces a sării – România are singurul guvern care obligă ce să mănânce poporul. În 2002 Ministerul Sănătăţii a constatat la mulţi români, tiroidă funcţionează anormal adicasunt Hipotiroidieni. Guvernul a încurajat astfel consumul de sare iodata. În România există atunci un număr de 10.000 de hipotiroidieni. După 3 ani de experianta a fost întreruptă deoarce au apărut cazuri de cancer tiroidian. Astfel cancerul de tiroidă s-a dublat, hipotiroidia s-a dublat, iar alergia la iod a crescut.

Atentie la neatentie !

Nutritia oncologica pe intelesul tuturor

Pe lângă starea de inflamaţie cronică care poate fi cauzată de diverse antigene alimentare şi care trebuie eliminate încă de la începutul terapiei, în faza iniţială, pacientul cu boală malignă are nevoie de un bun terapeut şi respectiv dietetician, care a înţeles particularităţile metabolice comune tuturor celulelor canceroase.
În acest sens, este esenţială înţelegerea rolului zaharurilor, în special al glucozei şi al fructozei, în metabolismul energetic al celulelor canceroase. Aceste celule se hrănesc predominant cu zahărul pe care-l iau din sângele pacientului şi, ca atare, orice creştere a glicemiei sangvine conduce la o accelerare a multiplicării tumorale. Acest zahăr, absolut necesar celulei canceroase, este metabolizat pe cale glicolizei aerobe (efectul Warburg), cu producerea unei cantităţi crescute de acid lactic pe care celula canceroasă îl elimină în spaţiul extracelular cu toate mijloacele pe care le are la dispoziţie. Eliminarea continuă a protonilor de hidrogen şi a acidului lactic asociată cu acumularea intracelulară de elemente reductive precum glutationul, cisteina, NADH-ul şi, în special, glucoza, conferă celulei canceroase o stare de redoză asociată cu un pH alcalin, care îi permite o multiplicare permanentă, similară cu cea a celulelor embrionale sănătoase.

Pe de altă parte, starea de acidoză extracelulară realizată prin mecanismul menţionat mai sus conduce atât la avansarea rapidă a tumorii în ţesuturile înconjurătoare prin activarea proteazelor corespunzătoare, cât şi la anihilarea activităţii celulelor sistemului imun, care rămân paralizate la locul tumorii, contribuind la creşterea în dimensiuni a acesteia.
Ca atare, scopul unei terapii nutriţionale adecvate nu poate fi decât reducerea consumului de glucoză a celulelor tumorale, eliminarea redozei intracelulare necesare multiplicării şi compensarea corespunzătoare a acidităţii extracelulare. Spre exemplu, corectarea acidozei extracelulare poate fi efectuată extrem de simplu prin administrarea de apa cu ph alcalin (apa Kangen), fapt care reface capacitatea celulelor sistemului imun de a ataca periferia tumorii şi reduce dramatic capacitatea de metastazare a tumorii.
Studiile americane şi europene în acest domeniu aduc dovezi zdrobitoare în acest sens – desigur, o veste proastă pentru firmele de medicamente, intrucat apa alcalina poate fi folosita extrem de eficient în combaterea acidozei extracelulare şi a metastazărilor, reducând frecvenţa şi intensitatea acestora , la costuri relativ mici. În mod similar, pentru inhibarea redozei celulare avem nevoie de o dietetică pro-oxidativă, deci cu elemente nutriţionale cu un potenţial redox ridicat, cum ar fi anumite sucuri de legume. Acestea consumă rezerva reductivă a celulelor tumorale şi, asociate cu inhibitori de carboanhidrază (o altă enzimă extrem de puternic exprimată în celulele tumorale) reduc eliminarea protonilor din celulă, crescând acidifierea intracelulară şi inducând apoptoza (moartea) celulei canceroase.

Celulele canceroase se hrănesc cu glucoză

Cel mai important factor îl reprezintă reducerea consumului de glucoză, ori aici sunt diferite tehnici care vizează atât reducerea intrării glucozei în celula canceroasă, prin inhibarea transportorilor de glucoză, cât şi, în primul rând, prin reducerea nivelurilor sangvine ale glucozei circulante. Este esenţial pentru un pacient cu boală canceroasă ca medicul să îi prescrie o dietă hipocalorică, o dietă ketogenă, cel puţin pentru perioada imediat dinainte şi după terapia anticanceroasă clasică, cu 3 zile înainte de chimioterapie şi 3 zile după chimioterapie. Această dietă ketogenă, la rândul ei, are un potenţial redox pro-oxidativ, consumând rezervele celulei tumorale şi făcând-o mult mai sensibilă atât la chimioterapie, cât şi la terapia cu radiaţii.

Acelaşi medic care îi demonstrează pacientului unde se află tumorile în corpul său prin testul aşa-numit PET-CT, prin care este perfuzată în sânge o moleculă de glucoză marcată, care se duce ca un trasor, ca un magnet, la locul tumorii, ar trebui să îi explice pacientului că este imperios necesar să renunţe la carbohidraţii simpli de genul pâinii, făinoaselor, pastelor, prăjiturilor, dulciurilor de tot felul, fructelor dulci bogate în fructoză sau legumelor bogate în zahăr, precum sfecla, care nu fac decât să hrănească celula tumorală. Din păcate, nu se întâmplă acest lucru. Acelaşi medic care-i arată pacientului cu ajutorul glucozei marcate unde sunt tumorile sale, după administrarea chimioterapiei îi face perfuzii cu glucoză „pentru a-i fortifica organismul”. Asta se întâmplă în Institutele Oncologice din România, din Olanda, din America, din Germania etc.

Această ignoranţă privind aspectele metabolice centrale ale celulei canceroase poate fi fatală pacientului şi poate anula toate efectele terapiei clasice. Deci, faptul că pacientul pleacă acasă fără nici o recomandare nutriţională şi este lăsat să mănânce ce vrea sau faptul că însuşi medicul face greşeli şi îi administrează după chimioterapie injecţii cu fier, care se duce ca un magnet la locul tumorii, favorizează în mod evident creşterea tumorală. Orice perfuzie cu fier sau alimentele bogate în fier, cum ar fi carnea roşie, nu fac decât să accelereze dramatic creşterea masei tumorale.

Nutriţia pacientului neoplazic sau profilaxia bolii trebuie să aibă în vedere administrarea unor alimente cu indice glicemic scăzut, eliminarea factorilor nutritivi precum zaharurile simple şi glucidele simple, precum făinoasele sau dulciurile, administrarea legumelor, fibrelor, anumitor forme de proteine cu Omega 3, cum ar fi carnea proaspătă de peşte, uleiurile cu Omega 3 şi altele, care să întărească apărarea imunitară, oferind în acelaşi timp cât mai puţine elemente pentru energetica celulei tumorale. În acest sens, dietele ketogene bogate în proteine şi lipide sunt deosebit de importante, întrucât celulele tumorale nu pot folosi aceste elemente în metabolismul energetic.

Cancerul şi chimizarea mâncării

Ştim însă cu toţii că, de la o anumită vârstă, după ce ai trecut de 40-50 de ani, metabolismul energetic se schimbă, iar tendinţa de acumulare a grăsimii abdominale şi viscerale creşte rapid, pe măsura scăderii producţiei de HGH şi testosteron. Paralel, scade treptat şi masa musculară. Contra acestor evoluţii mă apăr printr-o dietă cu indice glicemic scăzut, din care elimin pe cât posibil pâinea, făinoasele şi dulciurile, ceea ce-mi permite două lucruri esenţiale:
Să menţin o insulinemie şi o glicemie constante;

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, nu este o idee bună să forţăm ultimele rezerve ale corpului cu creşteri inutile de insulină, care pot induce în timp rezistenţă la insulină, sindromul metabolic şi depunerea grăsimii periferice, cu toate efectele secundare – obezitate, diabet, boli cardiovasculare etc.
Din păcate, nici în cazul diabetului soluţiile de tratament nu sunt cauzale, preferându-se administrarea de insulină ani de zile în cazul diabetului de tip I, sau a substanţelor anti-diabetice la diabetul de tip II, în loc să se identifice şi să se elimine tocmai alimentele cu indice glicemic crescut, ce produc aceste descărcări masive de insulină. Prin urmare, cel mai simplu lucru pentru mine este să rămânem la această dietă cu indice glicemic scăzut şi să prestam o activitate fizică, în măsura timpului disponibil.

Consumul de carne de către pacienţii cu cancer

Carnea roşie este dăunătoare pacienţilor cu cancer din cauza concentraţiei crescute în fier şi glutamină. În plus, nitrozaminele şi alte organotoxine care apar în urma procesului de prăjire al cărnii au un potenţial carcinogenic foarte ridicat. Se poate folosi, în schimb, carnea de peşte proaspăt, care e bogată în Omega 3, o dată la două sau la trei zile.
Dar, în primul rând, aceşti pacienţi trebuie să adopte dietele hipoglicemice bazate pe sucuri de legume, cu un potenţial redox corespunzător celulei canceroase. Proteine se pot obţine şi din carnea de găină sau curcan, dacă păsările nu au primit în hrană xenobioticele, estrogenii şi pesticidele care accelerează în special creşterea tumorilor endocrine, ovariene sau de prostată.

Explozia pe care o înregistrăm în cancer în ultimii patruzeci de ani are de-a face tocmai cu chimizarea mâncării şi cu acumularea în corp a diverşilor poluanţi, de la pesticidele, solvenţii, detergenţii şi coloranţii cu care venim în contact şi până la aliajele metalice dentare sau oalele de gătit din oţel, inox, cupru sau aluminiu, care eliberează zi de zi metalele respective (nichel, crom, cositor, cadmiu, fier, plumb, mercur, zinc ş.a.) în mâncarea gătită pe care o ingerăm. Studiile noastre arată că aceste metale ating nivele maxime în tumorile maligne investigate! Prin urmare, recomand folosirea oalelor de ceramică, de sticlă Jena sau de lut.

Stresul în bolile canceroase
Atât stresul oxidativ cât şi stresul psiho-social joacă un rol important în slăbirea capacităţilor sistemului imun. Pacienţii aflaţi sub un stres continuu acuză boli infecţioase recidivante şi prezintă un risc crescut pentru apariţia primelor focare tumorale. Dar şi polimorfismele genetice care avansează de la o generaţie la alta, în special cele privind enzimele de dezintoxicare, pot fi o cauză majoră pentru acumularea de substanţe toxice în corp, care la rândul lor pot induce stresul oxidativ mai sus amintit.
Acum cred ca intelegem cu totii , de ce functioneaza protocolul Laminine + 0mega+Immune + apa Kangen +altele , atat de bine .

SANATATEA NOASTRA DEPINDE DE BACTERII

Având în vedere faptul că noi găzduim în medie 500 de specii de bacterii în procente care variază de la un individ la altul și că acestea ne controlează atât răspunsul imunitar cât și starea de spirit, nu este oare hazardat să ne tratăm toți, la unison, cu aceleași pre sau probiotice? Studii s-au realizat deja și au demonstrat cât suntem de diferiți în ceea ce privește flora microbiană saprofită internă.

Cercetătorii de la reputatul institut suedez Karolinska cât și cei de la Centrul de Alimentație Farmabiotică College Cork Irlanda au descoperit că șoarecii hrăniți cu Lactobacillus Rhamnosus au niveluri mai scăzute de anxietate.

Se poate trage concluzia că dacă ne suplimentăm alimentația cu iaurt îmbogățit cu Rhamnosus nu vom mai fi stresați? Oare ni se va potrivi tuturor acest tratament în toată diversitatea microbiomului nostru intestinal? În lipsa unor analize de laborator, clare și conlcudente, care să ne pună în lumină, măcar orientativ, tipul de microbiom intestinal pe care îl deținem, este greșit să ne tratăm la întâmplare și ”pe întuneric”. Să luăm pre sau probiotice ,fără enzimele care le potenteaza actiunea cu repercursiuni pozitive aspra fiziologiei umane , este o treaba pe jumatate facuta .
Deasemenea , enzimele trebuie sa fie de calitate si sa urmareasca ,ca si scop scindarea moleculara a tuturor nutrientilor ,chiar si in etape intermediare ale digestiei .
Toti avem de rezolvat diferite carente ale sanatatii , dar nu avem idee despre importanta informatiei .
Nu trebuie sa mai spun ,ca pentru medici nutritia este precum Cenusereasa , nu cunosc si nu doresc sa cunoasca ceva in domeniu .In fond cum mai pot vinde medicamente , cand majoritatea bolilor isi au cauza intr-un abuz nutritional ,pe o durata relativ mare de timp .
Dar bolile sunt reversibile , trebuie timp si incredere ,pentru ca in timp au si aparut .
Daca stim sa manipulam culturile de bacterii , se rezolva multe din problematica unor afectiuni ,Tot ceace trebuie sa facem este sa pastram microbiota la nivelul varstei de 20-25 ani ,cand ne consideram cu toti in culmea potentialului fizic .
Cel mai bun prieten al sistemului digestiv si nu numai ,este produsul Digestive (Lifepharm) , care are o formula unica de prebiotice , probiotice si 11 enzime cruciale .

Calitatea face diferenta .