Protandim-antioxidantul suprem

Nu lua antioxidanti, produceti enzimele antioxidante vitale !!!

Safe • Eficace • Natural
Protandim®este sigur, eficient și natural .
Protandim® este 100% vegetal – nu conține gluten, grâu, gelatină și drojdie de lapte.
Protandim®este singurul supliment (un Activator Nrf2) dovedit clinic, care reduce stresul oxidativ cu o medie de 40% lunar, încetinind procesul de îmbătrânire celulară până la nivelul de 20 de ani , in 8 saptamani .

Formulă inventata de dr. Joe Mccord, parintele biologiei radicalilor liberi , nominalizat de patru ori la premiul Nobel ,faimosul om de ştiinţă care a descoperit enzimele superoxid dismutază (SOD) și catalază (CAT), enzimele super-antioxidante din corp !

Protandim® conține cinci potențiatori botanici (turmenic,bacopa,extract de ceai verde , ashwagandha) care stimulează ADN-ul din organism pentru a crește producția propriilor enzime naturale antioxidante. Formula sa , bazată pe stimularea enzimelor antioxidante, conduce piața în lupta împotriva stresului oxidativ și a îmbătrânirii , la nivel mondial .
Superoxid dismutaza (S.O.D.), glutation peroxidaza(GPX) si catalaza sunt enzime antioxidante endogene (produse de organismul uman) care asigura apararea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi .Acestia produc leziuni la nivelul materialului genetic (ADN-ului) si al membranelor celulare , fiind responsabili de imbatranirea si toate afectiunile noastre.

Mitocondrii, centrale celulare au impact asupra modului in care imbatranim. Functia mitocondriala este conectata la inflamatie, un factor comun in toate bolile cronice. Ori de cate ori mitocondriile produc energie (sub forma de ATP), ele produc si un produs secundar numit ROS. Este o specie de oxigen reactiv, cel mai agresiv tip de radical liber.
In mod normal, mitocondriile pot face fata unei cantitati normale de radicali liberi. Asta cu ajutorul antioxidantilor, cum ar fi glutationul , care se gaseste in fiecare celula. Atunci cand sunt eliberati prea multi radicali liberi, ei nu pot fi neutralizati imediat de glutation, iar cei ramasi vor crea daune in organism, adica deteriorarea celulara .
Protandim , cel mai eficient antioxidant creat de cercetatori creste in 30 zile , glutationul cu 300% .

Recomandat in urmatoarele afectiuni :
Scaderea memoriei, boala Parkinson, hepatotoxicitate indusă de toxine,inflamație, ciroza, hepatita cronică, diabetul , indigestie, oboseală, stress, tuse, infertilitate,inflamarea țesuturilor, cancer, tulburări de anxietate, atacuri de panica,reumatism, dureri, depresie maniacala, paranoia alcoolică, schizofrenie, febră,insomnia, infertilitate, inflamații și tulburări ale pielii, alcoolism,anemie, carbunculul(furuncul), convalescenţă, emaciere(slabire in boli de lunga durata), HIV, SIDA, afectiuni ale sistemului imunitar, lumbago, scleroză multiplă, pierderea de energie musculara, paralizie,glande umflate, ulcere, dificultăți de respirație, psoriazis, boli cardiovasculare ( arterioscleroza și ateroscleroza), ischemie / leziune de reperfuzie; deficit de atentie; lepră; artrita (artrita psoriazică, spondilita anchilozantă și artrita reumatoidă), hemoroizi, tuberculoză,tensiune arterială crescută, insuficiență cardiacă congestivă, insuficiență venos (adunarea de sânge în vene, de obicei în picioare), sifilis,epilepsie; diaree; astm; arsuri; arsuri solare; riduri;durere de cap; muscaturi de insecte; reduceri; ulcere; răni; herpes; icter; bursită;răni de răni; gingii dureroase; gastrită; colesterol ridicat; boala de inima; infectie cu bacterii; infectie virala; acnee; tulburări ale sistemului imunitar; carii dentare; parodontoză; halitoza; mătreaţă; boli cardiovasculare (de exemplu, hipertensiune arterială, tromboză, ateroscleroză),migrene, creșterea glicemiei, boli ale sistemului digestiv și sistemului respirator, îmbătrânirea fizică și mentală legată de vârstă (de exemplu, boala Alzheimer și demența asociată vârstei); boala cardiovasculara; insuficiența vasculară cerebrală și performanțele cerebrale afectate; simptome congestive ale sindromului premenstrual; alergii, Boala lui Raynaud,boală vasculară periferică, vertij, tulburare de echilibru,prevenirea bolilor de altitudine, tinitus (în ureche), fibroza hepatică,degenerescenta maculara, astm, respingerea grefei, tulburări imune care induc șocul toxic; boala bronhopulmonară (fibroză chistică), bronșită cronică, gastrită,infarct, angină pectoral, boala pulmonară obstructivă cronică,afectarea rinichilor în timpul angiografiei coronariene, pseudoporfirie, pneumonie, hepatotoxicitatea paracetamolului.

Previne si amelioreaza semnele imbatranirii ,antitumoral confirmat, afectiuni ale sistemului digestiv , ale sistemului circulator , ale sistemului imunitar , imbunatateste activitatea creierului , aduce beneficii semnificative prin cresterea calitatii vietii , indiferent de varsta .

O pastila /zi = 120 comprimate vitamina C
sau
120 pahare vin rosu (resveratrol)
sau
375 portocale

Detalii pe pagina Protandim Romania- facebook .

Vidatox Plus Medicatie homeopata in cancer si nu numai !

Aveti mai jos dovada stiintifica a efectului  acestui medicament homeopat asupra celulelor canceroase , filmare din laborator .

Si nu este vorba despre bolnavul oncologic , ci despre noi . Da , despre fiecare dintre noi , care zilnic eliberam ca rezultat al metabolismului bazal intre 5000 si 10000 celule canceroase . Sistemul imunitar gestioneaza neutralizand aceste celule neoplazice , dar cu trecerea anilor acumulam din ce in ce mai multe reziduri cu potential procancerigen .
Produsul se administreaza preventiv o data la doi ani , stimuland detoxifierea organismului de diverse structuri neprofitabile ( bacterii , paraziti , celule nespecifice-neoplazice) .

Vidatox  (verde)       formula 2011 – gratuit in Cuba , se administraza ca si antibiotic .
VidatoxPlus  (rosu) formula 2016 – este antitumoral ,pentru toate tipurile de cancer , se poate achizitiona doar din clinicile oncologice .Cu 30% mai performant decat cel verde .Restul povestile unor vanzatori .

Ce este Vidatox®Plus ?
Vidatox Plus este cel mai nou medicament cubanez natural și homeopat, bazat pe veninul scorpionului albastru. Acest medicament are efect antiinflamator, analgezic și anti-tumoral și este utilizat în general în oncologie. În afară de aceasta, Vidatox Plus are un efect puternic de detoxifiere, îmbunătățind starea de sanatate în mod semnificativ .Are capacitatea a detoxifia organismul în mod eficient după chimioterapie , radioterapie.
Oamenii de știință cubanezi dezvolta medicamente, bazate pe ingrediente naturale pentru tratamentul bolilor grave ale animalelor și oamenilor. Ideea de a folosi veninul scorpionului nu este întâmplătoare. Proprietățile medicale ale veninului unui scorpion albastru sunt cunoscute de mult timp. Din cele mai vechi timpuri, strămoșii cubanezilor au tratat boli mortale folosind veninul scorpionului. Pentru prima dată, cercetările asupra veninului scorpionului albastru au început în 1997. Acest medicament homeopatic se bazează pe veninul unei specii speciale de scorpion (Rhopalurus Junceus) care locuiește exclusiv în partea de est a insulei Cuba. Această specie și-a câștigat numele pentru coada albastră. Scorpionul albastru trăiește doar în sălbăticie și este specie endemică pentru Cuba.Scorpionii sunt păstrați într-un mediu de laborator, similar cu cel natural. Un scorpion este capabil să administreze 0,02 ml (2-3 picături) de venin o dată în 45 de zile, ceea ce stipulează un număr foarte limitat de produse.
A fost nevoie de cincisprezece ani pentru cercetări pentru a crea acest medicament și pentru a dovedi eficiența sa în tratamentul tumorilor, care este produs de compania inovatoare cubaneză – laborator Grup Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba. Medicamentele au trecut toate studiile clinice, de asemenea, proprietățile sale farmacologice pentru oncologie au fost testate și dovedite. Aproximativ 10 000 de pacienți din Europa, Cuba și SUA au luat parte la procesul de cercetare și studiu al acestui nou medicament. Pe parcursul tratamentului, nu au fost identificate reacții adverse la pacienți care utilizau Vidatox Plus. Se consideră că acest medicament reduce diseminarea celulelor bolnave și prelungește speranța de viață a pacientului. O cercetare de laborator, realizată de un grup multidisciplinar, a ajuns la concluzia că in vitro Blue Scorpion venin posedă o toxicitate selectivă și diferențială împotriva celulelor bolnave . Rezultatele cercetărilor au arătat că, după utilizarea Vidatox Plus, îmbunătățirea stării generale a pacienților este observabilă.
Vidatox Plus poate fi utilizat ca adjuvant la terapia oncologică. Avantajele generale ale acestui medicament homeopatic sunt rata de supraviețuire crescută a pacienților, reducerea senzațiilor de durere, creșterea activității și îmbunătățirea calității vieții.

Vidatox Plus este un produs certificat. Acest medicament homeopatic este produs în prezent de compania cubaneză Grupo Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba.
Pe baza anilor de experiență cu Vidatox 30 CH , oamenii de știință cubanezi și-au îmbunătățit  si reînnoit formula și au prezentat in 2016 cea mai nouă versiune a VidatoxPlus 30 CH , cea cu etichetă de culoare maro , arma redutabila in lupta cu orice forma de cancer .

Vidatox Plus ( cel maro ) se poate achizitiona  din clinicile oncologice ( La Pradera) , de catre cetatenii straini care vin la tratamente  sau pe baza de contract cu Labiofam , iar Vidatox ( cel verde ) se poate achizitiona din farmaciile cubaneze , gratuit , in afectiuni minore

Aveți grijă cu medicamente similare de la alți producători, cu excepția Labiofam, care spun că este analogul Vidatoxului. Nu poate fi adevărat, pentru că Junceus Rhopalurus scorpionis endemic pentru Cuba. De aceea, Centrul de Stat pentru Controlul Drogurilor, Echipamentelor și Aparatelor Medicale (CECMED) avertizează: „Orice preparat făcut din veninul de scorpion Rhopalurusjunceus, altul decât medicamentul homeopat Vidatox Plus picături sublinguale, nu are autorizație sanitară , iar distribuția și utilizarea acestuia sunt neautorizate și constituie un risc pentru sănătate .”

Cum funcționează Vidatox Plus ?
Vidatox Plus are efect antiinflamator, anti-metastazic și anti-tumoral. Vidatox Plus are un efect analgezic prelungit și nu creaza dependenta. Prin urmare, reprezintă o alternativă terapeutică potențială pentru tratamentul bolilor neoplazice si nu numai.
Vidatox Plus funcționează stimulând sistemul imunitar pentru a ataca tumora în creștere. Se leagă de celulele bolnave și blochează angiogeneza (cresterea vaselor de sange) tumorii care furnizează nutrienții necesari. Acest lucru asigură ameliorarea starii , deoarece are efecte antiinflamatoare și de diminuare a durerii. Utilizarea Vidatox Plus previne simptomele nedorite produse de medicamentele citostatice și radiațiile ionizante la care sunt supuși de obicei pacienții.
Creat de laboratoarele Labiofam, medicamentele Vidatox Plus este unul dintre cele mai naturale și medicamente homeopate disponibile. Este, de asemenea, eficient analgezic și antipiretic. Este un produs non-toxic care este administrat prin consum oral. Se ia pur și simplu sub limbă sub formă de picături sublinguale.
Vidatox Plus nu exclude sau limitează tratamentul clasic , cu toate acestea, facilitează și intensifică efectul pozitiv al chimioterapiei și radioterapiei și reduce efectele nedorite.

Cum se folosește
Vidatox Plus este utilizat pe cale orală. Se ia sub limbă sub formă de picături sublinguale , intre 5- 7 picături / 3 ori pe zi .
În procesul de utilizare, nu este necesar ca un pacient să țină o dietă, dar ținând cont de procesul de absorbție mai bun al ingredientelor active ale acestui medicament, se recomandă să se abțină de la fumat și consumul de alcool. Dieta crește doar efectul, dar medicația acționează oricum.
Dacă pacientul nu tolerează aplicarea orală directă a medicamentului, deoarece conținea alcool sau din cauza leziunii traseului digestiv etc.,se poate opta pentru adaugarea a 5 picături de Vidatox Plus la 15 ml (1 lingură) de apă fiartă sau purificată, amestecate cu un băț de plastic sau de lemn.
Nu luați simultan cu alimente picante sau lichide, precum și cu produse care au un miros înțepător – interzis ingurgitarea de alimente sau bauturi , periajul dinților si fumatul cu cel puțin 15-30 de minute înainte sau după.
Atenţie
Contraindicat la femeile însărcinate și care alăptează, pacienți pediatri sub 2-12 ani.

Depozitare
Vidatox Plus trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat la temperatura camerei și nu trebuie să fie supus unor schimbări bruște de temperatură.
La fel ca toate medicamentele homeopate, Vidatox Plus trebuie să fie ferit de surse de câmpuri electromagnetice și radiații, cum ar fi telefoanele mobile, difuzorul, radioul, televizorul, motoarele electrice etc.

Din pacate tara este invadata de produse contrafacute si este inutil sa va mai spun ca nu au efectul scontat , mai mult decat atat , efectul poate fi toxic .

Am ales sa achizitionez medicamentul homeopat de la o companie medicala , care livreaza produsul in Germania , Ungaria , Austria s.a.

SA VA FIE DE FOLOS !
Terapeut Brinzoi Silviu
Pentru detalii complete : 0745 567 598

Laminine versus Psoriazis

Chiar functioneaza , intr-o schema terapeutica , alaturi de nutritie , alcalinizare , detox emotional …
Pentru cei care alearga de ani buni dupa un remediu , este o solutie care a confirmat .
Am cazuri de succes ,pentru cei care fac alegeri inspirate .
Nu inteleg nerabdarea celor care doresc vindecare in prima luna , nu este sustenabil , ca si proces fiziologic si nici rezonabil .Am un caz care dupa doua luni s-a despartit de psoriazis .
Va doresc succes !

7 riscuri de sănătate asociate excesului de cortizol 

laminina

Este de notorietate faptul ca Laminine scade nivelul cortizolului in organism si asta destul de repede .

Cred ca este bine de stiut ce se intampla in corpul nostru , cand nivelul stresului indus de mediu este crescut .

  1. Nivel anormal al zahărului în sânge, diabet și prediabet. 

Principalul rol al cortizolului e de a crește nivelurile de glucoză. Chiar și o creștere mică a nivelului de cortizol, precum cea care apare când consumăm cofeină, poate determina o creștere a nivelul zahărului în sânge, sporind rezistența la insulină. 

2. Obezitate, creșterea volumului de grăsime corporală și sindromul metabolic la femei. 

Prea mult stres  îngrașă, în special în zona abdomenului, unde celulele adipoase au de patru ori mai mulți receptori pentru cortizol decât grăsimea din alte părți ale corpului.

 Sindromul metabolic, prezent la 24% din populația tarii, cuprinde un set de simptome, printre care tensiunea arterială crescută, valori ridicate ale trigliceridelor, colesterol HDL (sau colesterol bun) scăzut, talie îngroșată (cu circumferința de peste 90 cm la femei, 100 cm la bărbați) și un nivel ridicat al glucozei măsurate pe nemâncate. 

3. Probleme cognitive și de instabilitate emoțională, inclusiv depresie, boala Alzheimer și scleroză multiplă (SM). 

Pacientele cu exces de cortizol au probleme cu percepția, procesarea și reglarea emoțiilor, similare cu simptomele privind starea de spirit ce se întâlnesc în depresie. Hipercorticismul și modificarea în sus a punctului de referință a axei  HHS (hipotalamo-hipofizo-suprarenal) sunt asociate cu depresie și tendințe suicidare, iar jumătate din persoanele diagnosticate cu depresie au un nivel prea ridicat de cortizol. 

Excesul de cortizol  micșorează creierul, provoacă disfuncții cognitive, reduce activitatea cerebrală și e asociat cu boala Alzheimer. 

Un sistem nervos hiperactiv și stresat a fost asociat cu procese neurodegenerative (de deteriorare a nervilor) și cu creșterea gradului de invaliditate; atât apariția, cât și agravarea sclerozei multiple sunt asociate cu stresul și reactivitatea axei HHS și, în toate stadiile bolii, pacienții cu scleroză multiplă prezintă niveluri ridicate de cortizol.

 4. Vindecare întârziată a rănilor. 

Printre bărbații care s-au supus voluntar unor biopsii de 4 mm, nivelurile de cortizol au prezis viteza de vindecare a rănii, în timp ce consumul de alcool, nivelul de activitate fizică, obiceiurile alimentare sănătoase și somnul nu au indicat exact acest lucru.

5 . Infertilitate și sindromul ovarelor polichistice. 

SOP, principala cauză a infertilității în Statele Unite , a fost asociat cu o axă HHS hiperactivă, ceea ce e logic, având în vedere că nivelurile ridicate de cortico-steroizi,  sunt asociate cu dereglările suprarenale premature. 

6. Scăderea calității somnului. 

Insomniacii au niveluri mai ridicate de cortizol pe parcursul a douăzeci și patru de ore.

 7. Scăderea densității osoase la femeile aflate la menopauză și o rată mai mare a fracturilor vertebrale sau spinale sunt și ele asociate cu nivelurile mai ridicate de cortizol. 

Laminine – Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa si Complementara, Bucuresti 2019

LAMININE  a confirmat  !!!

Uniunea practicienilor de medicina complementara si alternativa ,autoritatea care reglementeaza aceasta activitate in Romania , a acordat Gold Medal suplimentului Laminine , in cadrul Congresului International de Medicina Alternativa si Complementara , Bucuresti 2019 .
Materialul prezentat a consacrat acest supliment nutritional, drept cea mai performanta tehnologie de reactivare celule stem .

Am avut onoarea sa informez publicul specializat despre spetele din cazuistica personala ,schemele de administrare in terapiile antianging , obezitate ,boli cardiovasculare , neurodegenerative , cancer ,diabet , autism , AVC si multe alte afectiuni .

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu

Performantele OMEGA+++

Tot ce veti citi este cu mult mai modest , decat actioneaza la nivel fiziologic Omega +++ Lifepharm , cea mai revolutionara formula : Omega 3,6 ,Vitamina K2 , Coenzima Q 10 si FGF2.
Recomanda medicii cardiologi inainte de anumite operatii sau tratamente pacientilor sa ma contacteze , pentru o terapie cu acest supliment .Se curata vasele de sange in maxim 6 luni de ateroamele depuse , se dizolva tromburile si diminueaza ateroscleroza semnificativ .
Simplu , repede si bine .

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu

Efectul extraordinar al uleiului de pește: Cum acționează asupra creierului

Da-mi un telomer , il protejez și ti-l fac fericit !

Da-mi un telomer …..

Avem la îndemînă cîteva instrumente pentru a observa îmbătrînirea: ridurile, durerile de mijloc, viteza cu care luăm decizii sau alergăm suta de metri, ușurința cu care citim scrisul mic mic mic, telomerii și multe, multe altele.
Telomerii sînt cele mai precise instrumente pe care le avem la dispoziție, atunci cînd vrem să estimăm durata de viață. Gîndește-i ca pe terminația de plastic de la capătul șiretului.

Odată cu îmbătranirea, telomerii se scurtează, pînă într-acolo încît, dacă nu mai rămine nimic, cromozomul începe să se desfacă, precum un șiret mult prea folosit. Cam ăsta este procesul de îmbătrînire, explicat într-un mod foarte simplu.
Cercetătorii din toată lumea îmbătrînesc (si ei tot căutînd soluții pentru întîrzierea acestui proces. Caută acel elixir al tinereții de ani buni.

De exemplu, cei ai Universității California au ajuns la concluzia că privarea de somn este unul dintre cei mai importanți factori care accelerează îmbătrînirea , grabind scurtarea telomerilor .
Ultimele cercetari dovedesc fara tagada ca Laminine stimuleaza activitatea enzimei telomereaza ,a carei activitate principala este de a proteja telomerii .

Procesul, așa cum știm, are loc zi de zi – trece neobservat, însă, după o perioadă mai îndelungată, constați că…
– nu mai ai energie suficientă;
– începi să te îmbolnăvești mai frecvent;
– devii mai sensibil la durere;
– dai jos kilogramele acumulate din ce în ce mai greu;
-nu ai chef de viata , din ce in ce mai des ;
– lipseste determinarea ;

Cele de mai sus nu se referă dacă ai trecut de 70-80 de ani, nu! Este vorba despre ce experimentezi cînd deja începi să te apropii de 30 de ani!…

Parcă este o ambiție generalizată pentru a grăbi un proces pe care, noi, toti îl asociam în copilărie cu suta. Cu suta de ani…

Ce facem? Cum facem să ținem telomerii proaspeți?

Ai la dispoziție nenumărate modalități de a sincroniza activitățile astfel încît, pe termen lung, să ai de cîștigat. Adu-ți aminte: nu sîntem rezultatul mediului în care trăim; NOI sîntem creatorii acestui mediu!

Nu este nevoie să umblăm după lampa lui Aladin, pentru că avem o pastilă minune. Nu, este nevoie doar ca lucrurile să fie făcute ținînd cont de corpul nostru.

Un studiu independent recent, a arătat că un grup de insomniaci „profesioniști” și-au imbunătățit calitatea somnului in timp ce isi administrau Laminine.

Toți au fost conecatați la un polisomnograf. Rezultatele grupului au fost următoarele:
– scădere a timpului petrecut pînă la adormire ;
– scădere a timpul petrecut treaz între ciclurile de somn ;
– creștere a timpului de somn ;
– creștere a eficienței calității somnului ;

Studiul a arătat că rezultatele au fost imediate, dar îmbunătățirea nivelului de energie și a vitalității a apărut după doar cîteva zile .
Noi milioanele de consumatori cunoastem mai bine enormele beneficii ale produsului .

SA VA FIE DE FOLOS !

Enzimele-cheia calitatii vietii !

Enzimele

E aproape imposibil să le exagerăm importanța pentru sănătate și e foarte greu să obținem suficiente în mod natural. După vârsta de 30 de ani, producția de enzime a organismului e reduce masiv.
Enzimele sunt alcătuite din aminoacizi pe care fie îi creăm în corp, fie îi obținem din surse externe. Enzimele sunt pur și simplu catalizatori, fac posibile absolut, toate reacțiile biochimice din organism. Ceea ce înseamnă că fără ele, nu s-ar putea întâmpla nimic: nici crearea de energie, nici absorbția de nutrimente, nici detoxificarea celulară. Viața însăși s-ar opri în absența enzimelor. Ele sunt forța de muncă a organismului. Ceva foarte important. Organismele noastre conțin trei tipuri de enzime. Primul se găsește în alimentele proaspete integrale. Enzimele ne ajută să metabolizăm hrana pe care o con-
sumăm. Dar mor dacă sunt încălzite la peste 48° C. Acesta-i unul dintre motivele pentru care hrana crudă este importantă.
Cei mai mulți dintre noi nu vor consuma numai mâncăruri crude, ar fi plictisitor. Gătitul este o expresie a umanității noastre. Și în multe cazuri gătitul chiar face anumite alimente să fie mai sănătoase. Numeroase vitamine solubile în grăsimi și alte nutrimente devin mai disponibile biologic când sunt încălzite. Roșiile gătite dau mai mult licopen decât crude. Vitamina A și carotenoidele din morcovi devin mai biodisponibile după gătire. Dar nu uitați că o mulțime de nutrimente hidrosolubile sunt distruse prin gătit, printre care vitaminele B și C. Când vine vorba de legume, cam 75% crude e o proporție potrivită.
Al doilea tip de enzime sunt cele digestive. Fiecare dintre ele este dedicată metabolizării unui nutriment specific. Amilaza descompune carbohidrații. Există în salivă, de unde pornește de fapt digestia. Lipaza se ocupă cu grăsimile. Proteaza prelucrează proteinele. Și mai sunt cele care descompun fibrele, lactatele etc.
Al treilea tip, enzimele sistemice sau proteolitice, sunt catalizatoarele tuturor reacțiilor biochimice, la fel ca enzimele digestive. Numai că acționează în întregul
organism. Ele fac multe treburi importante, cum ar fi combaterea inflamațiilor, controlarea sistemului imunitar și curățarea sângelui, printre altele. În ultima vreme s-au
făcut foarte multe cercetări privind rolul lor în prevenirea celor două mari tipuri de ucigași, bolile cardiovasculare și cancerul. Administrarea de suplimente cu enzime
sistemice este una dintre cele mai bune și mai netoxice metode de eliminare a inflamațiilor de orice fel. Ceea ce-i crucial, dat fiind că inflamațiile cronice generale de-teriorează sănătatea în ansamblul ei.
Vedeți, deci, de ce e mai bine dacă putem face aceeași treabă cu enzime.

Stiti ca eu folosesc enzimele in tratarea cancerului , pentru a inlatura camasa proteica a celulelor canceroase ,acestea devenind tinte ale sistemului imunitar ?
Dar ce nu stiti este cum se le faceti sa inteleaga ca aceasta este misiunea lor . Altfel ele raman doar enzime digestive fara ajuta prea mult administrarea lor in oncoterapie sau alte terapii . .
Nu este inspirat sa ceri parerea unui terapeut ,care in fiecare moment iti poate indica cum sa uzezi eficient de suplimente ? Si asta cu titlul gratuit .
Sa nu uitam ca informatia face diferenta , iar in cazul acestor suplimente , te cam joci cu sanatatea ta si a familiei tale ,privandu-te de o expertiza valoroasa .
Aceste suplimente sunt valorificate in terapii cu rezultate de exceptie sau raman doar o marfa .
Alegerea iti apartine !

SA VA FIE DE FOLOS !
Terapeut Brinzoi Silviu

Prezentarea unor cazuri personale la Conferinta Europeana Lifepharm 2019


Am fost invitat de directorii companiei ,sa prezint in cadrul conferintei europene Lifepharm 2019 ,un calup de informatii terapeutice .
Pentru ca , am o vasta expertiza clinica cu produsele Lifepharm in Romania ,am informat publicul despre beneficiile ,schemele corecte de administrare (nu dupa ureche) si cazurile concrete in care functioneaza Laminine.
Atentie la cei care vand acest produs , nu au nici in clin , nici in maneca cu utilizarea suplimentelor .Nu se gandesc decat la propria bunastare financiara , iar pentru ei Laminine este doar o biata marfa .
Cel mai inspirat mod de achizitie este acela de a le comanda , la pretul corect de producator din America .Gasiti referinte pe site .
Nu cumparati suplimente dupa site-urile OLX, PUBLI 24 , s.a.

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu