laminine, un supliment miraculos

Supliment  Biologic Activ 100% – terapii cu celule stem

Pentru o optima informare cititi articolele de pe acest site ( prima pagina sau sectiunea „Informatii utile-articole” ) , dar si postarile  pe facebook – pagina Terapie Laminine .

 

Pret : de la 160 lei/cutie 

Pentru comanda produse si informatii de specialitate :  0745 567 598 – terapeut Brinzoi Silviu

 

Suplimentului  Laminine i-a fost decernata  Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa si Complementara , Bucuresti-2019 , prima de acest fel obtinuta la nivel mondial de produsele companiei  Lifepharm .                          Acest premiu a fost acordat de catre Uniunea Practicienilor de Medicina Alternativa si Complementara  , autoritatea care reglementeaza aceasta activitate in Romania ( foto si detalii in sectiunea Informatii utile si articole).

Am prezentat cazuri personale unui public de specialitate , in patologii precum  cancer, AVC,  cardiovasculare, diabet, psoriazis, obezitate,  digestive, disfunctii erectile, progrese in TSA (autism) s.a. , cu schemele terapeutice aferente complete  .    

 

Ce este Laminine ?

Este un produs sintetizat din ouă fertilizate de găină,  recoltate în a noua zi de incubație .

Ingrediente: in mod unic , contine o combinatie naturala de nutrienti , extract de ou fertilizat (factorul de crestere FGF 2 – bioactivator de celule stem), 22 de aminoacizi esentiali, proteine marine (cartilaj de rechin), fito-proteine ( mazare , nu soia ), polipeptide si oligopeptide , care se formeaza dupa fertilizare .

 • Pentru crearea extractului sub forma de pulbere se  utilizeaza o metodă  proprie, unic patentata

 • Formula revolutionara este protejata de brevete și mărci comerciale

 • Prin incubarea ouălor de găină fertilizate timp de 9 zile, aceasta generează Extract Etapa PreEmbryonic – bioactivator celule stem 

 • Este un superaliment natural obținut din substanțele nutritive care sunt sursa vieții.

Prelucrarea  și utilizarea, acestui ingredient natural  este costisitoare , acesta este motivul pentru care alte companii nu folosesc acest ingredient , deoarece majoritatea preferă să utilizeze ingrediente mai ieftine care le oferă  marje de profit mai mari. 

Produsul Laminine a fost lansat pe piaţă din SUA, după 82 ani de cercetări , iar azi este prezent in peste 35 de ţări , avand milioane de consumatori .

 

Cui  apartine descoperirea ?

Bioactivatorul celular a fost descoperit  în anul 1929 de doctorul canadian Dr. John R. Davidson. El a folosit oul de gaina fertilizat ,observând că dupa ziua a noua, oul a suferit un puseu de creștere incredibilă. Cercetatorul a constatat ca nutrientii din interiorul oului dupa această zi, a noua, cresc foarte puternic ,  producand o triplare în ciclul de creștere.

50 de ani mai târziu, oamenii de știință norvegieni Dr. Bjodne Eskeland și Nils Christian Mortensen au făcut aceeași descoperire ca Dr. Davidson,  ouale de găină incubate , fertilizate conțin substanțe nutritive care sunt sursa vieții.

Cum înțelegerea nutrițională și științifică a avansat semnificativ în aceasta perioada , s-a concluzionat că substanțele nutritive extrase conțin o combinație specială de aminoacizi și fracțiuni proteice ce  ofera beneficii semnificative pentru sănătate.

 În 2006, dr. Eskeland a publicat o carte intitulata ” Miracolul anti-îmbătrânire al Norvegiei „ .

Motivul pentru care Laminine este un supliment alimentar eficient , se datorează faptului că provine dintr-o sursă naturală ( ou ), numita de nutritionisti „alimentul complet”, combinația  perfectă pentru a crea viață. Natura nu greșeste și  cele mai multe suplimente de pe piata fac doar  incercarea de a ghici echilibrul corect, sinergic și cantitatea de ingrediente. Laminine este extras și prelucrat printr-un proces patentat , care sintetizeaza substanțele nutritive la inceputul procesului exploziv de creștere din interiorul oului.

Formula unic patentata , ajuta la regenerarea celulelor  afectate de stres oxidativ (procesul natural de imbatranire) sau de boli . Corpul are propriul mecanism de reparare si are capacitatea de a regenera celulele deteriorate , stimuland productia celulelor stem in maduva spinarii. Acest mecanism de reparare incetineste odata cu inaintarea in varsta.

Laminine reporneste  acest mecanism, specific perioadei de crestere  si contribuie la imbunatatirea nivelului calitativ al vietii , intr-un timp relativ scurt , dupa primele 3-5 zile de administrare , nu  la fel ca cele mai multe suplimente , caz în care s -ar putea  să așteptati săptămâni sau luni pentru a observa o diferență în starea de sănătate a dumneavoastră.

Odata ce veti consuma corect produsul , veti intelege de ce este  supranumit Minunea Vietii”  in America .

Laminine a fost listată în „Biblia” americana a medicilor și farmaciștilor încă din 2015.

Această publicatie , Physician’s Desk Reference notifica  suplimentele , medicamentele si dispozitivele medicale acreditate de FDA ( Food & Drug Administration ) și GMP (Good Manufacturing Practice ) , pentru a fi utilizate pe teritoriul Statelor Unite.

 

Studiile clinice efectuate au aratat efecte pozitive semnificative aduse de acest produs asupra starilor mentale, emotionale , precum si starii generale de sanatate , dar si un nivel mai mare de energie (bazala , mentala, sexuala).   

Produsul este un adaptogen natural, regleaza conectarea optima a organismului la mediu , favorizeazã stabilizarea  proceselor biologice cu efect de imbunatatire a randamentului sistemelor fiziologice.   

Este un puternic stimulator al procesului de reducere oxidativa (neutralizare a radicalilor liberi – redox), regenereaza  tesuturile , are un efect benefic asupra sanatatii psihice a persoanelor (ameliorarea sindromului neurastenic, reducand stãrile de depresie si anxietate), energizeaza intreg organismul , echilibreaza sfera emotionala prin schimbarea atitudinii in sens pozitiv.

In cateva cuvinte , efectul este de optimizare a fiintei umane in minim patru dimensiuni ( fiziologica, energetica, mentala si emotionala ) , adica creste potentialul manifestat cu fiecare zi .

Lucrez cu copii si efectul este rapid si de durata , practic se calibreaza  in programul de succes pentru anii ce vin . Cresc autoaprecierea , puterea interioara , functia cognitiva , forta musculara, determinarea , curajul , memoria de scurta si lunga durata, se echilibreaza sfera emotionala , dispar temerile nesustenabile , pe scurt cred in capacitatile , valorile si forta lor , imbunatatiri ce apar intre 7-15 zile. La fel se intampla si in cazul adultilor , iar beneficiile se simt in primele 30 zile si se mentin o perioada . Pentru cei care fac o terapie de 6 luni , dupa o schema care a confirmat , beneficiile descrise se mentin ani de zile .  Am testat personal aspectele mentionate .

  

Studii :

https://www.pdr.net/full-prescribing-information/Laminine-fertilized-avian-egg-extract-marine-protein-phyto-protein-3591,

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0648/3805/files/Stress-Response-Study.pdf?4533,

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0648/3805/files/Lowering-Depression-Study.pdf?4533,

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0648/3805/files/Sexual-Desire-Study.pdf?4533.

Studiu privind protejarea telomerilor in administrarea cu Laminine , diminuarea ratei de scurtare , respectiv incetinirea procesului de imbatranire a tesuturilor :   https://www.youtube.com/watch?v=xFWPcGw1nyg&feature=youtu.be

Studiu autism : https://www.terapii-alternative.ro/wp-admin/post.php?post=2468&action=edit&customize_changeset_uuid=

Mai multe informatii  gasiti pe Terapie Laminine – facebook                                                                                   

                                                                    

Recomandat in urmatoarele afectiuni si tulburari : cardiovasculare , renale , hepatice , neurodegenerative , psihica , autism , leucemie , cancer , diabet , AVC , Parkinson , epilepsie , psoriazis , obezitate , artrita , asm , reumatism , ulcer , sida (HIV) , depresie , eczeme , endometrioza , impotenta ,disfunctii erectile, boli de ochii , hemoroizi , hipertensiune , hepatita , ciroza , insomnie , fibrom , tumori , ovare polichistice , scleroza in placi , pancreatita , infertilitate , lupus , vitiligo , prostata , colesterol/trigliceride , boli psihice s.a.

Mai precis spus , Laminine  aduce beneficii semnificative observabile in tratarea oricarei afectiuni , prin stimularea in corp a unui proces de regenerere celulara , adica refacerea  cu celule stem a tesuturilor distruse sau degradate .

In lumea medicala nu se cunoste niciun supliment , medicament , aliment sau substanta activa  care sa aiba un astfel de efect . 

 

 Cum ne ajuta Laminine :                                                                                                               

 •   Regenereaza tesuturile cu celule stem ( proces natural de intinerire) ;                                                           

 •   Scade nivelul de stres ;                                                                                                                         

 •   Mentine un nivel sanatos al cortizolului;                                                                                                                    

 •   Sustine buna dispoziție;                                                                                                                       

 •   Echilibreaza semnificativ starea emotionala ;                                                                             

 •   Ajuta in depresie,distonie neurovegetativa ;                                                                                

 •   Reduce stresul fizic și mental;                                                                                                           

 •   Crește forța fizică și psihică;                                                                                                            

 •   Îmbunătățirea echilibrului emoțional;                                                                                           

 •   Imbunatateste calitatea somnului ;                                                                                               

 •   Recuperare post-antrenament mai rapidă;                                                                              

 •   Crește energia si tonusul  muscular;                                                                                             

 •   Crește vigilența;                                                                                                                                    

 •   Imbunătățirea staminei și a energiei;                                                                                           

 •   Imbunatateste functia cognitiva ;                                                                                                 

 •   Îmbunătăteste focalizarea;                                                                                                              

 •   Reduce semnele procesului de îmbătrânire ;                                                                           

 •   Creșterea libidoului / dorinței sexuale si a potentei ;                                                              

 •   Stimuleaza productia  colagenului pentru o piele mai sănătoasă;                                  

 •   Stimuleaza producția naturala de testosteron ;                                                                      

 •   Îmbunătățeste sentimentul general de bunăstare ;                                                              

 •  Imbunătăţeşte memoria, concentraţia, atenţia şi gândirea ;                                             

 •  Ameliorează/înlătură durerile ;                                                                                                       

 •  Sustine arderea grăsimilor în organism ;                                                                                   

 •  Previne obezitatea şi ajută la reducerea kilogramelor ;                                                       

 •  Sustine  procesul de  creştere şi dezvoltare al copiilor ;                                                        

 •  Susţine organismul în etapa postoperatorie , prin recuperare rapida ;                         

 •  Previne pericolul de avortare, de întrerupere a sarcinii premature;                                

 •  Restabileşte componentele capilare înainte şi după infarct;                                             

 •  Previne şi ajută persoanele cu diabet zaharat moduland glicemia;                               

 •  Oncoprotector ;                                                         

 •  Scade stresul oxidativ (radicalii liberi);                                                                                        

 •  Ajută în cazul discopatiei şi a herniei;                                                                                          

 

Administrarea impreuna cu celelalte produse Lifepharm (OMEGA+++, IMMUNE+++, DIGESTIVE+++, LAMIDERM APEX) , potenteaza eficienta acestuia  restabilind homeostaza la nivelul  tesuturilor afectate. 

Nu va administrati suplimente alimentare fara studii publicate,   posibilitatea de a fi  lipsite de valoare terapeutica este considerabila .

 

Pentru toate informatiile  necesare , consulta-te cu terapeut Brinzoi Silviu :  0745 567 598

Atentie , nu achizitionati suplimente de pe OLX, PUBLI 24 s.a.

Fiti inspirati , nu va lasati sanatatea pe mana unor persoane fara pregatire  !

 

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu

INFORMATII SI DETALII 

 OPINIA UNUI MEDIC 

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Comanda produsele LifePharm – AICI

 

EFECTELE AMINOACIZILOR COMPONENTI ASUPRA ORGANISMULUI

1. Alanina – creste imunitatea si stimuleaza
sistemul nervos central,sursa de energie;
2. Arginină – sinteza colagenului,regenerarea ficatului
fertilitatea masculină ;
3. Acidul aspartic – modulator de stres,sinteza
materialului genetic;

4. Carnitină – generarea de energie;
5. Cistină – puternic antioxidant;
6. Acid glutamic – suport in procesul de invatare si
memorare ;
7. Glutation – puternic antioxidant;
8. Glicină – sustine digestia ,musculatura scheletica,
sinteza ADN si ARN ;
9. Histidină – regenererea tesuturilor;
10. Izoleucină – recuperare fizica rapida,recuperare
post-operatorie;
11. Ornitina – întăreşte sistemul osos,detoxifiere;
12. Fenilalanină – imbunatateste memoria,sinteza
dopaminei,sustine o stare de spirit pozitiva;
13. Prolină -energie,anti-anging;
14. Serină – cresterea masei musculare;
15. Taurină – modulator de stres ,scade HTA,protectie
muschi cardiac;
16. Treonină-sinteza colagenului,elastinei,anti-anging;
17. Triptofan – regleaza somnul ,modulator de
stres,analgezic;
18. Tirozină – sustine sistemul nervos central,creste
apetitul
sexual,regleaza metabolismul;
19. Valină – intretine tesuturile muşchulare, scade
apetitul;
20. Metionină- detoxifica ficatul, modulator de stres;
21. Leucină – regleaza nivelul de glucoza ,scade
greutatea corporala,creste masa musculara;
22. Lizină -recuperarea dupa operatie,sinteza
enzimelor si hormonilor,previne osteoporoza;

LAMININE ESTE UN PRODUS CARE ADUCE AVANTAJE RAPIDE LA NIVEL FIZIOLOGIC , MENTAL , EMOTIONAL  SI  ENERGETIC , STIMULAND CALITATEA VIETII !!!

tratament laminine si terapie laminine !