laminine, un supliment miraculos

Supliment  Biologic Activ 100% – Terapii cu celule stem

Pentru o optima informare cititi articolele de pe acest site ( prima pagina sau sectiunea „Informatii utile-articole” ) , dar si postarile  pe facebook – pagina Terapie Laminine .

 

Suplimentului  Laminine i-a fost decernata  Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa si Complementara , Bucuresti-2019 , prima de acest fel obtinuta la nivel mondial de produsele Lifepharm .                          Acest premiu a fost acordat de catre Uniunea Practicienilor de Medicina Alternativa si Complementara  , autoritatea care reglementeaza aceasta activitate in Romania ( foto si detalii in sectiunea Informatii utile si articole).

Am prezentat cazurile personale in fata unui public de specialitate , in patologii precum  cancer, AVC,  cardiovasculare, diabet, psoriazis, obezitate,  digestive, disfunctii erectile, progrese in TSA (autism) s.a. , cu schemele terapeutice aferente  .    

 

Ce este Laminine ?

Este un produs sintetizat din ouă fertilizate de găină,  recoltate în a noua zi de incubație .

Ingrediente: in mod unic , contine o combinatie naturala de nutrienti , extract de ou fertilizat (factorul de crestere FGF 2 – bioactivator de celule stem), 22 de aminoacizi esentiali, proteine marine (cartilaj de rechin), fito-proteine ( mazare , nu soia ), polipeptide si oligopeptide , care se formeaza dupa fertilizare .

 • Pentru crearea extractului sub forma de pulbere se  utilizeaza o metodă  proprie, unic patentata

 • Formula revolutionara este protejata de brevete și mărci comerciale

 • Prin incubarea ouălor de găină fertilizate timp de 9 zile, aceasta generează Extract Etapa PreEmbryonic – bioactivator celule stem 

 • Este un superaliment natural obținut din substanțele nutritive care sunt sursa vieții.

Prelucrarea  și utilizarea, acestui ingredient natural  este costisitoare , acesta este motivul pentru care alte companii nu folosesc acest ingredient , deoarece majoritatea preferă să utilizeze ingrediente mai ieftine care le oferă  marje de profit mai mari. 

Produsul Laminine a fost lansat pe piaţă, în SUA, în 2011 (după 82 ani de cercetări ), iar azi este prezent in peste 35 de ţări , avand milioane de consumatori .

 

Cui  apartine descoperirea ?

Bioactivatorul celular a fost descoperit  în anul 1929 de doctorul canadian Dr. John R. Davidson. El a folosit oul de gaina fertilizat ,observând că dupa ziua a noua, oul a suferit un puseu de creștere incredibilă. Cercetatorul a constatat ca nutrientii din interiorul oului dupa această zi, a noua, cresc foarte puternic ,  producand o triplare în ciclul de creștere.

50 de ani mai târziu, oamenii de știință norvegieni Dr. Bjodne Eskeland și Nils Christian Mortensen a făcut aceeași descoperire ca Dr. Davidson,  ouale de găină incubate , fertilizate conțin substanțe nutritive care sunt sursa vieții.

Cum înțelegerea nutrițională și științifică a avansat semnificativ în aceasta perioada , s-a concluzionat că substanțele nutritive extrase conțin o combinație specială de aminoacizi și fracțiuni proteice ce  ofera beneficii semnificative pentru sănătate.

 În 2006, dr. Eskeland a publicat o carte numită Extractul de țesut al doctorului Eskeland: Miracolul anti-îmbătrânire al Norvegiei .

Motivul pentru care Laminine este un supliment alimentar eficient , se datorează faptului că provine dintr-o sursă naturală , numita de nutritionisti „alimentul complet”, combinația  perfectă pentru a crea viață. Natura nu greșeste și  cele mai multe suplimente de pe piata fac doar  incercarea de a ghici echilibrul corect, sinergic și cantitatea de ingrediente. Laminine este extras și prelucrat printr-un proces patentat , care sintetizeaza substanțele nutritive la inceputul procesului exploziv de creștere din interiorul oului.

Formula unic patentata , ajuta la regenerarea celulelor  afectate de stres oxidativ (procesul natural de imbatranire) sau de boli . Corpul are propriul mecanism de reparare si are capacitatea de a regenera celulele deteriorate , stimuland productia celulelor stem in maduva spinarii. Acest mecanism de reparare incetineste odata cu inaintarea in varsta.

Laminine reporneste  acest mecanism, specific perioadei de crestere  si contribuie la imbunatatirea nivelului calitativ al vietii , intr-un timp relativ scurt , dupa primele 3-5 zile de administrare , nu  la fel ca cele mai multe suplimente , caz în care s -ar putea  să așteptati săptămâni sau luni pentru a observa o diferență în starea de sănătate a dumneavoastră.

Odata ce veti consuma corect produsul , veti intelege de ce este  supranumit Miracolul lui Dumnezeu ”  in America .

Studiile clinice efectuate au aratat efecte pozitive semnificative aduse de acest produs asupra starilor mentale, emotionale , precum si starii generale de sanatate , dar si un nivel mai mare de energie (bazala , mentala, sexuala).   


lamininaProdusul este un adaptogen natural, regleaza conectarea optima a organismului la mediu , favorizeazã stabilizarea  proceselor biologice ,cu efect de imbunatatire a randamentului sistemelor fiziologice.   

Este un puternic stimulator al procesului de reducere oxidativa (redox), regenereaza  tesuturile , are un efect benefic asupra sanatatii psihice a persoanelor (ameliorarea sindromului neurastenic, reducand stãrile de depresie si anxietate), energizeaza intreg organismul , echilibreaza sfera emotionala prin schimbarea atitudinii in sens pozitiv.

Laminine a fost listată în „Biblia” americana a medicilor și farmaciștilor încă din 2015.

Această publicatie , Physician’s Desk Reference notifica  suplimentele , medicamentele si dispozitivele medicale acreditate de FDA ( Food & Drug Administration ) și GMP (Good Manufacturing Practice ) , pentru a fi utilizate pe teritoriul Statelor Unite.

 

Studii :

https://www.pdr.net/full-prescribing-information/Laminine-fertilized-avian-egg-extract-marine-protein-phyto-protein-3591,

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0648/3805/files/Stress-Response-Study.pdf?4533,

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0648/3805/files/Lowering-Depression-Study.pdf?4533,

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0648/3805/files/Sexual-Desire-Study.pdf?4533.

Studiu privind protejarea telomerilor in administrarea cu Laminine , diminuarea ratei de scurtare , respectiv incetinirea procesului de imbatranire a tesuturilor :   https://www.youtube.com/watch?v=xFWPcGw1nyg&feature=youtu.be

Studiu autism : https://www.terapii-alternative.ro/wp-admin/post.php?post=2468&action=edit&customize_changeset_uuid=

Mai multe informatii  gasiti pe Terapie Laminine – facebook

 

Sunt terapeut cu aviz de libera practica , lucrez de peste doi ani cu aceste produse si am inteles  ca un supliment  , inclusiv Laminine , nu poate functiona la potentialul maxim  fara crearea unui mediu intern propice exprimarii fiziologice. 

Orice terapie este un act medical , prin care intervii in biochimia interioara a pacientului (mental, fiziologic, energetic  s.a.) , o responsabilitate asumata , un angajament serios .

Nu neglijati acest aspect , nu va asumati riscul de a cumpara produse de la vanzatori ,  pentru ca nu veti stii cum sa le utilizati corect  sau vi le  administrati  cu o rata de succes scazuta .                                                                                            Obligatoriu , suplimentele trebuie insotite de alte indicatii terapeutice , mai ales in cazul unor afectiuni .            Periodic ma contacteaza telefonic medici sau pacienti care administreaza sau isi administreaza Laminine ( unii cu afectiuni grave ) pentru ca nu au rezultatele asteptate . Solicita sa le indic schemele corecte . Recomand o schema terapeutica complexa , eficienta , in care am inclus si Laminine  .   

A cumpara un supliment nu inseamna ca va tratati si ca sunteti intr-un proces de reabilitare/vindecare .  

 Fiti inspirati , nu va lasati sanatatea pe mana unor persoane fara pregatire  .

 

                                                                        DOAR CU  LAMININE , NU VINDECATI CANCERUL  !!!

 

In cancer nu exista jumatati de masura !

Desi , am castigat medalia de aur la un congres international de medicina alternativa prezentand cazuri personale de succes cu Laminine ( alaturi de alte instrumente antitumorale de notorietate – Vidatox Plus vaccinul cubanez , enzime antioxidante  , imunostimulatori , oxigenare celulara , terapii de vindecare si multe altele ) , inclusiv  spete oncologice  , va comunic ca nu vindeca cancerul , este oncoprotector ( adica te protejeaza intr-o anumita masura de aparitia unui neoplasm sau de cresterea tumorala ) , aspect subliniat si de compania producatoare  . Vindecarile in afectiuni oncologice  cu Laminine sunt povesti inventate de profitori , care au grija doar de sanatatea financiara proprie , persoane care au urmat tratamente cu  sedinte de chimio/radio , medicatie oncologica si zeci de alte suplimente , printre care si Laminine  . Cunosc foarte bine aceste aspecte si persoanele care manipuleaza grotesc adevarul . Din pacate creaza false iluzii , bolnavul pierzand timp pretios fara a fi , cu adevarat sub un tratament  de calitate .

Schemele  oncoterapeutice recomandate  au confirmat clinic si sunt folosite de medicii care practica terapii alternative in America si Germania . Sinergia onconutritiei  cu alcalinizare , detox hepato-renal , emotional , oxigenare celulara si alte elemente de medicina complementara si energetica  ,  face diferenta  determinand autovindecarea  .

Laminine devine un instrument terapeutic eficient intr-o schema precisa , personalizata , alcatuita in urma unei expertize complexe antitumorale . In Romania este greu sa gasesti informatii valoroase in lupta cu cancerul , dar si specialisti . Medicii naturopati , terapeutii lucreaza cu suplimente de calitate slaba , pentru marja mare de profit si cu rata de succes scazuta .  Am ales sa folosesc dintre sutele de suplimente aflate pe piata , cateva produse de calitate indiscutabila ,cu notorietate si studii medicale publicate , vedete ale medicinei alternative  , consacrate ca solutii naturiste in lupta cu cancerul ,  responsabile de mii de cazuri de vindecare . 

Fiecare merita ce este mai bun , adica un tratament de calitate , cu eficienta maxima  pentru ca viata este pretioasa . 

Recomandat in urmatoarele afectiuni si tulburari : cardiovasculare , renale , hepatice , neurodegenerative , psihica , autism , leucemie , cancer , diabet , AVC , Parkinson , epilepsie , psoriazis , obezitate , artrita , asm , reumatism , ulcer , sida (HIV) , depresie , eczeme , endometrioza , impotenta ,disfunctii erectile, boli de ochii , hemoroizi , hipertensiune , hepatita , ciroza , insomnie , fibrom , tumori , ovare polichistice , scleroza in placi , pancreatita , infertilitate , lupus , vitiligo , prostata , colesterol/trigliceride , boli psihice s.a.

Mai precis spus , Laminine  aduce beneficii semnificative observabile in tratarea oricarei afectiuni , prin stimularea in corp a unui proces de regenerere celulara , adica refacerea  cu celule stem a tesuturilor distruse sau degradate .

In lumea medicala nu se cunoste niciun supliment , medicament , aliment sau substanta activa  care sa aiba un astfel de efect . 

 

 Cum ne ajuta Laminine :                                                                                                               

 •   Regenereaza tesuturile cu celule stem ( proces natural de intinerire) ;                                                           

 •   Scade nivelul de stres ;                                                                                                                         

 •   Mentine un nivel sanatos al cortizolului;                                                                                                                    

 •   Sustine buna dispoziție;                                                                                                                       

 •   Echilibreaza semnificativ starea emotionala ;                                                                             

 •   Ajuta in depresie,distonie neurovegetativa ;                                                                                

 •   Reduce stresul fizic și mental;                                                                                                           

 •   Crește forța fizică și psihică;                                                                                                            

 •   Îmbunătățirea echilibrului emoțional;                                                                                           

 •   Imbunatateste calitatea somnului ;                                                                                               

 •   Recuperare post-antrenament mai rapidă;                                                                              

 •   Crește energia si tonusul  muscular;                                                                                             

 •   Crește vigilența;                                                                                                                                    

 •   Imbunătățirea staminei și a energiei;                                                                                           

 •   Imbunatateste functia cognitiva ;                                                                                                 

 •   Îmbunătăteste focalizarea;                                                                                                              

 •   Reduce semnele procesului de îmbătrânire ;                                                                           

 •   Creșterea libidoului / dorinței sexuale si a potentei ;                                                              

 •   Stimuleaza productia  colagenului pentru o piele mai sănătoasă;                                  

 •   Stimuleaza producția naturala de testosteron ;                                                                      

 •   Îmbunătățeste sentimentul general de bunăstare ;                                                              

 •  Imbunătăţeşte memoria, concentraţia, atenţia şi gândirea ;                                             

 •  Ameliorează/înlătură durerile ;                                                                                                       

 •  Sustine arderea grăsimilor în organism ;                                                                                   

 •  Previne obezitatea şi ajută la reducerea kilogramelor ;                                                       

 •  Sustine  procesul de  creştere şi dezvoltare al copiilor ;                                                        

 •  Susţine organismul în etapa postoperatorie , prin recuperare rapida ;                         

 •  Previne pericolul de avortare, de întrerupere a sarcinii premature;                                

 •  Restabileşte componentele capilare înainte şi după infarct;                                             

 •  Previne şi ajută persoanele cu diabet zaharat moduland glicemia;                               

 •  Oncoprotector ;                                                         

 •  Scade stresul oxidativ (radicalii liberi);                                                                                        

 •  Ajută în cazul discopatiei şi a herniei;                                                                                          

Indic  pro bono , schema de tratament cu potential de vindecare maxim, verificata prin alte cazuri similare, iar decizia finala va apartine . Simpla ingurgitare de pastile nu aduce beneficiile scontate , este doar o tentativa de a rezolva problema vizata , riscand sa dati banii fara a va bucura de efectele terapeutice ale acestora si  o bunastare pe termen lung .

Ma ocup de terapii pentru tratarea afectiunilor si tulburarilor , antianging si de crestere a calitatii vietii , si fara produse de tehnologie avansata  munca mea ar fi fost mult mai dificila . Aceste produse  cresc calitatea vietii prin refacerea sistemelor vitale , practic pregatesc mintea si corpul pentru un nou viitor .

Administrarea impreuna cu celelalte produse Lifepharm (OMEGA+++, IMMUNE+++, DIGESTIVE+++, LAMIDERM APEX) , potenteaza eficienta acestuia  restabilind homeostaza la nivelul organelor si a tesuturilor afectate. 

Nu va administrati suplimente alimentare fara studii publicate ,  exista posibilitatea de a fi  lipsite de valoare terapeutica .

Pentru toate informatiile  necesare   :    0745 567 598

 

Cumpara  la pretul corect ,  pretul de producator  !!!

Tastati  https://mylifepharm.com/brinzoisilviu sau apasati butonul „comanda produse” .

Click pe „Join the Business” sau „Buy Products” .

Sunt doua variante,  poti  cumpara direct ( Buy the Products )  sau sa cumperi cu posibilitatea de a a recomanda produsele (Join the Business).

Pret: de la 160 lei /cutie 

 

Pentru o optima informare cititi articolele de pe acest site ( prima pagina sau sectiunea „Informatii utile-articole” ) , dar si postarile  pe facebook – pagina Terapie Laminine .

Atentie , nu achizitionati suplimente de pe OLX, PUBLI 24 s.a.

Fiti inspirati , nu va lasati sanatatea pe mana unor persoane fara pregatire  .

 

 

SA VA FIE DE FOLOS !!!

Terapeut Brinzoi Silviu

INFORMATII SI DETALII 

 OPINIA UNUI MEDIC 

Comanda produsele LifePharm – AICI

 

EFECTELE AMINOACIZILOR COMPONENTI ASUPRA ORGANISMULUI

1. Alanina – creste imunitatea si stimuleaza
sistemul nervos central,sursa de energie;
2. Arginină – sinteza colagenului,regenerarea ficatului
fertilitatea masculină ;
3. Acidul aspartic – modulator de stres,sinteza
materialului genetic;

4. Carnitină – generarea de energie;
5. Cistină – puternic antioxidant;
6. Acid glutamic – suport in procesul de invatare si
memorare ;
7. Glutation – puternic antioxidant;
8. Glicină – sustine digestia ,musculatura scheletica,
sinteza ADN si ARN ;
9. Histidină – regenererea tesuturilor;
10. Izoleucină – recuperare fizica rapida,recuperare
post-operatorie;
11. Ornitina – întăreşte sistemul osos,detoxifiere;
12. Fenilalanină – imbunatateste memoria,sinteza
dopaminei,sustine o stare de spirit pozitiva;
13. Prolină -energie,anti-anging;
14. Serină – cresterea masei musculare;
15. Taurină – modulator de stres ,scade HTA,protectie
muschi cardiac;
16. Treonină-sinteza colagenului,elastinei,anti-anging;
17. Triptofan – regleaza somnul ,modulator de
stres,analgezic;
18. Tirozină – sustine sistemul nervos central,creste
apetitul
sexual,regleaza metabolismul;
19. Valină – intretine tesuturile muşchulare, scade
apetitul;
20. Metionină- detoxifica ficatul, modulator de stres;
21. Leucină – regleaza nivelul de glucoza ,scade
greutatea corporala,creste masa musculara;
22. Lizină -recuperarea dupa operatie,sinteza
enzimelor si hormonilor,previne osteoporoza;

LAMININE ESTE UN PRODUS CARE ADUCE AVANTAJE RAPIDE LA NIVEL FIZIOLOGIC , MENTAL , EMOTIONAL  SI  ENERGETIC , STIMULAND CALITATEA VIETII !!!

tratament laminine si terapie laminine !