Supliment Alimentar Biologic Activ 100%

INGREDIENTE: complex de ciuperci (Reishi,Maitake,Turkey Tail), vitamina C (cu bioflanovoizi si metaboliti lipidici ), amestec de antioxidanti din plante (Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, Catina Alba ,Rodie )

IMMUNE+++ este o formulã tripla, naturala de înaltã calitate, dovedita sigura si eficienta pentru a consolida sistemul imunitar.

Produsul are un invelis enteric, ce asigura trecerea substantelor active prin mediul acid din stomac, in conditii de siguranta. Invelisul protejeazã suplimentul de dizolvarea la nivelul stomacului, permitându-i sã ajungã la intestinul subtire pentru absorbtia corectã.

Blendurile din care este compus acest produs simbiotic sunt recunoscute ca avand un potential imunologic deosebit .

Life C-Blend

Acest amestec contine Vitamina C (Acid Ascorbic) cu un sistem de livrare unic (Citrus Bioflavonoids and Lipid Metabolites), astfel încât sã pãtrundã în organism mai rapid si sã rãmânã pe o perioadã mai mare pentru a sustine un nivel ridicat al imnunitatii .

Opti-Shield Blend
Polysaccharide Complex

Complexul stimuleaza cresterea numãrului de celule T, celule B si celule Natural Killer(NK cells), considerate prima linie de aparare a sistemului imnunitar împotriva celor mai periculosi microbi . Reishi, Maitake si Ciupercile Turcesti cu Coadã(Turkey Tail Mushrooms),recunoscute pentru proprietãtile anti-bacteriene si anti-virale, cele trei ciuperci oferã organismului uneltele necesare pentru a lupta împotriva organismelor parazite .

Herb & Botanical Blend

Acestã combinatie exclusiv naturalã de Vitamina C care genereazã o imunitate puternicã împotriva virusilor si infectiilor:Camu Camu,Acerola,Ashwagandha,Sea Buckthorn,Pomegranate .

Avantajele administrarii Immune+++ :

  • sustine  fuctionarea performanta a sistemului imunitar ;
  • reduce inflamatia tesuturilor ;
  • imbunatateste rezistenta la un mediu stresant ;
  • sustine energia vitala de vindecare si recuperare prin distrugerea microbilor;
  • eficienta dovedita clinic ca protector oncologic ;
  • efecte optime in perioada postoperatorie;
  • previne infectiile , racelile,inflamatiile,mediile parazitare;

 

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului,calitatea apei consumate si regimul alimentar. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului , se va respecta schema de administrare recomandata. Administrarea impreuna cu produsul Laminine , potenteaza eficienta acestuia cu peste 400% , prin regenerarea tesuturilor afectate .

Nu va administrati suplimente alimentare fara studii publicate , va asumati riscul de a lua produse lipsite de valoare terapeutica .

Pentru comanda produse si informatii de specialitate  : 0745 567 598 – terapeut Brinzoi Silviu

Pret : de la 145 lei /cutie  

Comanda direct  la  producator  apasand butonul „comanda produse” 

 

                              

 

                     

 Prezentare  IMMUNE+++ de catre Dr. Andujar , cercetatorul care a perfectionat produsul