Compania ENAGIC de 40 de ani pe piata mondiala

Kangen este marca inregistrata a firmei Japoneze Enagic Inc, infiintata la Tokyo in 1974, iar firma produce ionizatoare din 1982.

Apa Kangen este produsă de compania Enagic

Compania Enagic a fost înființată la Tokyo, Japonia, în anul 1974, iar firma produce aparate de apă alcalină și alte tipuri de apă din anul 1982. În trecut, oamenii mergeau în munții Himalaya pentru a bea apă cu structură hexagonală, alcalină, foarte bună în prevenirea bolilor. Acesta este motivul pentru care compania Enagic a hotărât să producă aparate casnice, medicale, pentru ca oricine să le poată avea în casă, aparate care să transforme apa de la robinet în apă pură, apă alcalină, în timp real.

Compania Enagic este certificată O.E.M.

Aparatele Enagic sunt licențiate ca și echipamente medicale în Japonia de către Ministerul Japonez al Sănătații. Produsele Enagic sunt recunoscute de catre ”Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia si Statele Unite ale Americii” ca fiind aparate medicale, datorita ariei largi de efecte benefice asupra sanatatii.In 2002 a fost atribuit companiei Enagic avizul favorabil de catre “Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti” din Japonia si Statele Unite ale Americii. Aceasta organizatie selecteaza doar o singura societate pe industrie pentru a primi cele doua premii: Product Recognition si Endorsment Recognition. Din 30 de companii de ionizatoare a apei din intreaga lume, Enagic cu apa ionizata Kangen a primit ambele premii.

Enagic este singura companie de ionizatoare a apei din lume care a primit patru certificari distincte de la Asociatia de Calitate a Apei – Enagic are Sigiliul de Aur-WQA fiind una dintre cele mai vechi si mai prestigioase asociatii internationale profesionale din lume non profit.

Enagic este singura companie producatoare de ionizatoare de apa care a primit acest prestigios certificat de calitate de la Asociatia de Calitate a Apei din SUA.

Programul de certificare a produselor de către Asociaţia de Calitatea a Apei este “Marca de calitate a produselor”, cel mai recunoscut certificat la nivel mondial ca un identificator de apă excelentă. In 1998, profesorul dr. Sanetaka SHIRAHATA de la Universitatea Kyushu, a descoperit asemănarea între apa Kangen şi apa unor izvoare din diferite zone ale globului, şi anume faptul că ele conţin o cantitate mare de molecule de hidrogen activ (la fel ca şi apa Kangen), ceea ce le conferă o putere de antioxidare (ORP negativ) extrem de mare, pana la – 800 .

Apa Kangen este apă vie

Formula moleculară a apei Kangen este H+OH ceea ce înseamnă că apa Kangen  este apă vie. Apa Kangen spală toxinele și neutralizează acizii din corp. Apa Kangen este un puternic antioxidant, poate mai puternic decât vitaminele, deoarece conține hidrogen activ care produce cantități mari de electroni în corpul nostru.Apa este implicata în toate procesele metabolice, schimburi electrice, cai biochimice, acţiuni psihice si mentale din corpul uman. Trei patrimi din continutul organismului este apa. In era noastra moderna este esenţial ca dumneavoastra sa investiţi într-un ionizator de apa. Acestea ionizeaza apa, o alcalinizeaza si o divide în grupuri mai mici de molecule.

Ce înseamna acest lucru? Apa alcalina Kangen poate sa neutralizeze efectiv acizii din sange si ţesuturi. Apa Kangen este încarcata cu ioni negativi care funcţioneaza ca un puternic antioxidant care curaţa radicalii liberi, neutralizand substanţele toxice din sange (toxinele sunt încarcate pozitiv).

Aceasta apa ofera organismului hidratarea, mineralizarea, alcalinizarea si detoxifierea de care are nevoie. Aparatele Kangen produc datorita camerei de electroliza puternice , o mare cantitate de hidrogen activ , benefic pentru sanatate. Apa activata contine Hidrogen Activ si concentratia ei ridicata are putere curativa .

APA KANGEN

 • Este benefică în tratamentul „bolilor legate de bătrâneţe” şi al altor boli.
 • Inversează procesul de îmbătrânire.
 • Contracarează acumularea deşeurilor acide în organism.
 • Este un antioxidant la fel de puternic ca şi vitaminele А, С şi E, picogenolul şi seleniul, dar fără a avea efecte secundare negative. încărcătura sa ionică neutralizează radicalii liberi.
 • Furnizează mari cantităţi de oxigen corpului.
 • Alină durerea.
 • Furnizează energie.
 • Contracarează acidoza.
 • Fortifică şi stimulează sistemul imunitar.
 • Reduce stresul.

Cele mai multe ionizatoare Enagic produc apă cu 7 nivele diferite de PH:

 • apa super-alcalină (pH 11,5 – detergent BIO) –
 • apa alcalină Kangen (pH 8,5; pH 9 si pH 9,5) –  este o apă anti-oxidantă, microstructurată, bogată în minerale alcaline, terapeutica, cu un gust placut;

Mineralele alcaline sunt esenţiale organismului uman. Acestea trebuie introduse în organism cu regularitate, deoarece corpul uman  le elimină prin transpiraţie şi  excreţii. Mineralele au roluri diverse în organism, de la material de construcţie la cofactori în metabolism şi sinteza hormonilor.
Magneziul  are un rol capital în construcţia musculară, contribuie la producerea de energie la nivel celular şi la sinteza proteinelor, intervine în formarea sistemului osos, ajută la reglarea sistemul cardiac, ajută la trasmiterea influxului nervos.

Potasiul intervine în metabolismul proteinelor şi glucidelor, acţionează asupra excitabilităţii neuromusculare, regularităţii ritmului cardiac.
Calciul este esenţial în coagularea sângelui, participă în construcţia oaselor şi a dinţilor, acţonează ca regulator al ritmului cardiac,  intervine în trasmiterea influxului nervos.

Apa alcalină Kangen detoxifică, hidratează eficient, îndepartează radicalii liberi ce cauzează îmbătrânirea şi boala.

 • apa plată, neutră (pH 7) – este apa ideala pentru bebelusi si copii ,pana la varsta de 7 ani,cand pot consuma apa alcalina si pentru administrat medicamente;
  apa beauty, de frumuseţe (pH 4-6)
  Apa uşor acidă cu pH între 4 şi 6 se numeşte „apă de frumuseţe” (beauty water / sansei water). Este benefică pentru sănătatea generală şi frumuseţea pielii şi a părului.
 • apa super acidă (pH 2,5) DEZINFECTANT natural; dezinfectează rănile, mâinile copiilor sau ale adulţilor, cavitatea bucală, suprafeţele şi chiar instrumentarul medical.