Laminina

 

E posibil ca Dumnezeu să-şi fi lăsat amprenta, chiar și în corpurile noastre. A fost descoperit o proteină numită laminină.
Nu-i aşa că este uimitoare funcţia acestei mici proteine? Laminina este responsabilă pentru păstrarea împreună a tuturor structurilor/tesuturilor corpului nostru. Si această proteină are formă de cruce! Acest simbol reprezintă „Pecetea lui Dumnezeu in om”.
Mulți vor pretinde că aceasta este doar o coincidență, dar chiar aşa să fie!? Proteina care ține legate componentele din corpul nostru are formă de cruce…

Medicul Vlad Ciurea vorbeste despre aceasta proteina miracol, ce se numește laminină și se găsește în matricea extracelulară. “Laminina este o proteină care se găseşte în matricea extracelulară, straturile de proteine ​​care formează substratul tuturor organelor interne, numită, de asemenea, membrana de bază”.

laminina

laminina

 

Drept este ca Laminina Lifepharm nu contine acesta molecula, dar 100% o reface. Sunt foarte multi clerici consuma acest pentru ca reface crucile din interiorul organismului nostru. Crucile (proteina laminina), spun acestia, este legatura noastra inextricabila cu Dumnezeu. Da, cu siguranta se refac proteinele in forma de cruce ce uneste tesuturile corpului.

Laminina sau Laminine este un produs nutritional alimentar comercializat pentru sănătate și wellness. Este produs și distribuit de Lifepharm Global. Informatii complete, pret Laminine si dozaj: Lifepharm Romania.

Laminina Prospect

Laminine este formulată cu un amestec de ingrediente naturale, inclusiv un extract brevetat derivat din ouă de păsări fertilizate, proteine ​​marine și extracte de plante.

Ingredientul cheie din Laminine este extractul derivat din ouă de păsări fertilizate, care conține diverși nutrienți și factori de creștere. Produsul susține diferite aspecte ale sănătății, inclusiv bunăstarea mentală și emoțională, sănătatea celulară, nivelurile de energie și vitalitatea generală. Este adesea comercializat ca un „activator de celule stem”, dovezile științifice care susțin aceste afirmații fiind publicate inca din 2015.

Este important de menționat că eficacitatea și siguranța produsului Laminina au fost studiate sau confirmate pe larg prin cercetări științifice riguroase. Ca și în cazul oricărui supliment alimentar, este recomandat să vă consultați cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a începe administrarea sau orice alt produs similar, pentru a vă asigura că este potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice de sănătate și pentru a discuta eventualele interacțiuni cu medicamentele sau alte remedii pe care le luați. 

Recomand să vizitați site-ul oficial Lifepharm pentru a achizitiona online la cel mai mic pret Laminina sau să contactați serviciul de asistență pentru clienți pentru cele mai precise și actualizate informații Laminine. Telefon: 0740041572.

 

 

Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm

Main Menu