IMMUNE+++

IMMUNE+++

Supliment nutritional biologic activ 100% 

Pret producator: de la 145 lei/buc.(30 capsule)

 

IMMUNE +++ este o formulă brevetată cu ingrediente 100% naturale, care oferă o acțiune triplă pentru întărirea sistemului imunitar prin cele trei amestecuri specifice.

Amestecul brevetat Opti-Shield de ciuperci benefice (ciupercile Reishi, Maitake și coadă de curcan) întărește apărarea naturală a corpului, neutralizand bacteriile și virusurile.
Amestecul antioxidant care conține extracte de plante și plante cu diferite proprietăți benefice (Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, cătină, rodie) formează un scut sigur împotriva influențelor sezoniere și a infecțiilor.

 

Amestecul „Life-C”, vitamina C, unic de acest gen, oferă cantitatea de vitamina C din 8 portocale și poate pătrunde rapid în organism, deoarece este mai bine absorbită de om decât acidul ascorbic sintetic obișnuit, asigurând o imunitate apărare care durează până la 24 de ore.

 

S-a demonstrat că aceste trei amestecuri funcționează împreună pentru a crește producția de celule albe din sânge și celule T din organism. Studiile științifice au arătat că, combinat cu suplimentul  LAMININE, eficacitatea IMMUNE +++ asupra sistemului imunitar crește cu 62%.

 

Suplimentul IMMUNE +++ este recomandat in preventie, dar mai ales în sustinerea vindecarii, pentru ca aduce o crestere semnificativa intr-un timp scurt, a functiei imune si a reactiei de raspuns fiziologic la mediul parazitar.

Unicul produs la nivel mondial care stimuleaza, clinic dovedit, productia celulelor B, T si NK (natural killer), limfocitele ce protejeaza activ organismul.

Informatii si detalii de specialitate:
    0745 567 598
sau
   Completati formularul de mai jos:

  În fiecare zi, corpul este supus în mod constant atacului  virușilor, bacteriilor sau parazitilor și, pe măsură ce corpul începe să îmbătrânească, sistemul imunitar este compromis, făcându-l incapabil să reacționeze la toate atacurile externe. De fapt, cercetările efectuate de Institutul Național pentru Îmbătrânire din Statele Unite au arătat că, pe măsură ce îmbătrânim, celulele imunitare își pierd capacitatea de a comunica între ele.

  În consecință, urmarea unei diete adecvate și a unui stil de viață sănătos nu este adesea suficientă pentru apărarea organismului, este necesar să se consolideze sistemul imunitar din interiorul corpului.

  Pentru aceasta LifePharm a creat IMMUNE +++, un supliment complet natural care stimulează apărarea imună naturală a corpului printr-o acțiune triplă. Blendurile din care este compus acest produs simbiotic sunt recunoscute ca avand un potential imunologic deosebit de eficient.

  De fapt, IMMUNE +++ este alcătuit din trei amestecuri unice:

  • Amestecul Opti-Shield, un complex de polizaharide și o combinație de trei tipuri de ciuperci benefice (ciuperci Maitake, Reishi și coadă de curcan) care susțin apărarea naturală a corpului. După cum s-a dovedit prin studii științifice, complexul polizaharidic crește capacitățile defensive ale celulelor care au sarcina de a elimina bacteriile și virușii; în timp ce ciupercile Reishi, Maitake și coada de curcan susțin apărarea împotriva celor mai agresive afectiuni, induse de agenți patogeni. Acest amestec special de ingrediente oferă sistemului imunitar instrumentele necesare pentru o apărare maximă.
  • Amestecul patentat Life-C este o formă extrem de eficientă de vitamina C, care posedă un sistem unic de livrarecare îi permite să intre rapid în organism și să rămână acolo de două ori mai mult decât vitamina C obișnuită, asigurând o apărare imună care durează până la 24h.
  • Amestecul de legume format din: Camu Camu, un fruct din Brazilia care conține una dintre cele mai stabile formule de vitamina C care pot fi găsite într-un fruct. Acerola, o boabă tropicală bogată în vitamina C. Ashwagandha, un medicament ayurvedic tradițional, cunoscut și sub numele de ginseng indian, care vizează celulele mutante și reduce daunele provocate ADN-ului. Cătina, o plantă răspândită în Europa, Asia Centrală și nord-estul Chinei, care este un concentrat de vitamina C (conține între 20 și 30 de ori mai mult decât o portocală) cu proprietăți protectoare. Rodia, un fruct foarte popular cu proprietăți antioxidante cunoscute și un efect cardioprotector, care reduce inflamația în diferite organe ale corpului.

  Toate aceste ingrediente stimuleaza productia celulelor B, T, NK, întărind sistemul imunitar pentru o apărare eficientă împotriva agenților patogeni, inflamației, infecțiilor, virușilor și bacteriilor.

  IMMUNE +++ are, de asemenea, un strat enteric care îl face capabil să reziste condițiilor acide din stomac, permițând activarea  blendului la nivelul intestinelor.

  Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului, se va respecta schema de administrare recomandata.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Terapie Laminine LifePharm

  Terapie Laminine LifePharm

  Main Menu