IMMUNE+++ Lifepharm

IMMUNE+++ LIFEPHARM

Produs nutritional biologic activ 100% 

 

Pret producator: de la 160 lei/buc.(30 capsule)

Produse originale, provenienta Statele Unite ale Americii.

 

Unica formula care stimuleaza cresterea productia celulelor BT si NK (natural killer), adica acele structuri ale sistemului imunitar care ataca si neutralizeaza parazitii, virusii, stafiloccoci, bacterii, fungi, celule tumorale. Acest produs are studii publicate in jurnale medicale.

Laminine IMMUNE +++ Lifepharm este o formulă brevetată cu ingrediente 100% naturale, care oferă o acțiune triplă pentru întărirea sistemului imunitar prin cele trei amestecuri specifice.

Sustine eficient sistemul imunitar

S-a demonstrat că aceste trei amestecuri funcționează împreună pentru a crește producția de celule albe din sânge și celule T din organism. Studiile științifice au arătat că, combinat cu suplimentul  LAMININE, eficacitatea IMMUNE +++ asupra sistemului imunitar crește cu 62%.

Suplimentul IMMUNE +++ Lifepharm este recomandat in preventie, dar mai ales în sustinerea vindecarii, pentru ca aduce o crestere semnificativa intr-un timp scurt, a functiei imune si a reactiei de raspuns fiziologic la mediul parazitar.

Unicul produs la nivel mondial care stimuleaza, clinic dovedit, productia celulelor B, T si NK (natural killer), limfocite, structuri ce protejeaza cel mai eficient organismul.

 

Consiliere si informatii medicale, cu titlu gratuit, terapii alternative.

Pentru a achizitiona la cel mai mic pret, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana. Comanda este plasata direct pe site-ul producatorului. Livrare max. 3 zile. La urmatoarea comanda aveti pretul cu aprox. 25% mai mic. Depozit in Romania!

 

Asistenta privind serviciile si produsele companiei Lifepharm in Romania: 0740 041 572.

 

 

DESCRIERE PRODUS

Informatii si detalii de specialitate:
    0740 041 572
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Formula unica ce stimuleaza, clinic dovedit prin studii publicate in jurnale medicale, productia celulelor B, T si NK (natural killer).

  Laminine IMMUNE+++ Lifepharm

  În fiecare zi, corpul este supus în mod constant atacului  virușilor, bacteriilor, inflamatiilor, celulelor precanceroase sau parazitilor. Cu trecerea timpului corpul începe să îmbătrânească, sistemul imunitar este compromis, făcându-l incapabil să reacționeze la toate atacurile externe. Cercetările efectuate de Institutul Național pentru Îmbătrânire din Statele Unite au arătat că, pe măsură ce îmbătrânim, celulele imunitare își pierd capacitatea de a comunica între ele.

  Doar o dieta adecvata și un stil de viață sănătos nu sunt adesea suficiente pentru apărarea organismului, este necesar să se consolideze sistemul imunitar.

  IMMUNE+++ Lifepharm, un supliment 100% natural

  IMMUNE +++ Lifepharm, un produs complet natural care stimulează apărarea imună naturală a corpului printr-o acțiune triplă. Blendurile din care este compus acest produs simbiotic sunt recunoscute ca avand un potential imunologic deosebit de eficient.

  IMMUNE+++, un blend din trei amestecuri unice

   

  • Amestecul Opti-Shield, un complex de polizaharide și o combinație de trei tipuri de ciuperci benefice (ciuperci Maitake, Reishi/Ganoderma, suprenumita „Ciuperca Minune” și Coadă de Curcan). După cum s-a dovedit prin studii științifice, complexul polizaharidic crește capacitățile defensive ale celulelor care au sarcina de a elimina bacterii, virușii si celule tumorale. Ciupercile Reishi, Maitake și Coada de curcan susțin apărarea împotriva celor mai grave afectiuni, induse de agenți patogeni. Acest amestec special de ingrediente oferă sistemului imunitar instrumentele necesare pentru o apărare eficienta.
  • Amestecul patentat Life-C este o formă extrem de eficientă de vitamina C. Acesta posedă un sistem unic de livrare, ce îi permite să intre rapid în organism. Rămâne la nivelul tesuturilor de două ori mai mult decât vitamina C obișnuită, asigurând o apărare imună care durează până la 24h.
  • Amestecul de plante format din: Camu Camu, un fruct din Brazilia care conține una dintre cele mai stabile formule de vitamina C care pot fi găsite într-un fruct. Acerola, o planta tropicală bogată în vitamina C. Ashwagandha, un remediu ayurvedic tradițional, cunoscut și sub numele de ginseng indian. Amestecul vizează celulele mutante și reduce daunele provocate ADN-ului. Cătina, o plantă răspândită în Europa, Asia Centrală și nord-estul Chinei, care are o concentratie de vitamina C (conține între 20 și 30 de ori mai mult decât o portocală). Rodia, un fruct popular cu proprietăți antioxidante cunoscute și un efect cardioprotector, care reduce inflamația din organism.

  Detalii

  Toate aceste ingrediente stimuleaza productia globulelor albe si a  celulelor B, T, NK, întărind sistemul imunitar. Realizeaza o apărare eficientă împotriva agenților patogeni, inflamației, infecțiilor, virușilor și bacteriilor, precum si mutatiilor tip cancer. Exista doar doua produse in lumea medicala ce reusesc sa stimuleze cresterea numarului de acestor limfocite ce constituie imunitatea innascuta, iar Immune+++ este unul dintre ele (vezi studii mai sus).

  Leucocitele sau Globulele Albe (gr. leukos = alb, kytos = celulă)

  Sunt celule ale sistemului imunitar care apără organismul de boli infecțioase și corpuri străine. Există mai multe tipuri de leucocite, limfocite si monocite, ambele fiind produse de celule din măduva osoasă si organele limfopoetice precum splina, amigdale, ganglioni limfatici. Leucocitele se găsesc în tot corpul, inclusiv în sânge și în sistemul limfatic.

   

  Limfocitul este o celulă a sistemului imunitar, responsabilă de reacțiile de apărare ale organismului față de substanțele pe care le consideră străine.

  Celulele Natural Killer (sau celule NK)

  Sunt un tip de limfocite citotoxice care aparțin sistemului imun înnăscut. Rolul celulelor NK este similar cu cel al celulelor T citotoxice. Celulele NK acționează rapid impotriva celulelor infectate viral și a celor tumorale, acționand la aproximativ 3 zile de la infectare (https://ro.wikipedia.org/wiki/Celul%C4%83_Natural_Killer).

   

  immune cresterea celulelor T

  Celulele T sau Limfocitele T

  Cuprind doua tipuri: limfocitele citotoxice, capabile să ucidă celulele infectate de un virus, și limfocitele T supresoare, al căror rol este acela de a controla răspunsurile imunitare. Celulele T reprezintă limfocite cu un rol central în imunitatea mediată celular. Ele diferă de alte limfocite, cum ar fi celulele B sau celulele NK, prin prezența unui receptor pentru celulele T (TCR), pe suprafața membranei celulei. Ele sunt numite celule T, deoarece acestea se maturizează în timus (https://ro.wikipedia.org/wiki/Limfocit).

   

   

   

  immune cresterea celulelor B

  Celulele B sau Limfocitele B

  Sunt răspunzătoare de răspunsul imunitar umoral; ele sunt specializate în producerea de anticorpi, pe care îi secretă după ce s-au transformat în plasmocite și difuzează în umorile (lichidele) organismului (https://ro.wikipedia.org/wiki/Limfocit).

  IMMUNE +++ Lifepharm are, de asemenea, un strat enteric care îl face capabil să reziste condițiilor acide din stomac, permițând activarea  blendului la nivelul intestinelor.

  Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului, se va respecta schema de administrare recomandata.
  Administrarea sinergica cu Laminine potenteaza semnificativ eficacitatea produsului.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Telefon: 0740 041 572

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm