IMMUNE+++

IMMUNE+++

Supliment nutritional biologic activ 100% 

 

Pret producator: de la 150 lei/buc.(30 capsule)

 

IMMUNE +++ este o formulă brevetată cu ingrediente 100% naturale, care oferă o acțiune triplă pentru întărirea sistemului imunitar prin cele trei amestecuri specifice.

Amestecul brevetat Opti-Shield de ciuperci benefice (ciupercile Reishi, Maitake și coadă de curcan) întărește apărarea naturală a corpului, neutralizand bacteriile și virusurile.
Amestecul antioxidant care conține extracte de plante și plante cu diferite proprietăți benefice (Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, cătină, rodie) formează un scut sigur împotriva influențelor sezoniere și a infecțiilor.

Amestecul „Life-C”, vitamina C, unic de acest gen, oferă cantitatea de vitamina C din 8 portocale și poate pătrunde rapid în organism, deoarece este mai bine absorbită de om decât acidul ascorbic sintetic obișnuit, asigurând o imunitate apărare care durează până la 24 de ore.

S-a demonstrat că aceste trei amestecuri funcționează împreună pentru a crește producția de celule albe din sânge și celule T din organism. Studiile științifice au arătat că, combinat cu suplimentul  LAMININE, eficacitatea IMMUNE +++ asupra sistemului imunitar crește cu 62%.

Suplimentul IMMUNE +++ este recomandat in preventie, dar mai ales în sustinerea vindecarii, pentru ca aduce o crestere semnificativa intr-un timp scurt, a functiei imune si a reactiei de raspuns fiziologic la mediul parazitar.

Unicul produs la nivel mondial care stimuleaza, clinic dovedit, productia celulelor B, T si NK (natural killer), limfocite, structuri ce protejeaza cel mai eficient organismul.

Consiliere si informatii, cu titlu gratuit – terapeut Brinzoi Silviu (certificari/specializari aici).

0745 567 598/brinzoisilviu@yahoo.com

 

Pentru a achizitiona la pretul corect, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana si ai produsele la cel mai mic pret. 

 

Asistenta permanenta privind serviciile si produsele companiei LifePharm, pentru cei care comanda direct de la producator: 0740 040 572.

Informatii si detalii de specialitate:
    0745 567 598
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Immune+++

  În fiecare zi, corpul este supus în mod constant atacului  virușilor, bacteriilor sau parazitilor și, pe măsură ce corpul începe să îmbătrânească, sistemul imunitar este compromis, făcându-l incapabil să reacționeze la toate atacurile externe. De fapt, cercetările efectuate de Institutul Național pentru Îmbătrânire din Statele Unite au arătat că, pe măsură ce îmbătrânim, celulele imunitare își pierd capacitatea de a comunica între ele.

  În consecință, urmarea unei diete adecvate și a unui stil de viață sănătos nu este adesea suficientă pentru apărarea organismului, este necesar să se consolideze sistemul imunitar din interiorul corpului.

  Immune+++ – un supliment complet natural

  Pentru aceasta LifePharm a creat IMMUNE +++, un supliment complet natural care stimulează apărarea imună naturală a corpului printr-o acțiune triplă. Blendurile din care este compus acest produs simbiotic sunt recunoscute ca avand un potential imunologic deosebit de eficient.

  Immune+++ – trei amestecuri unice

  De fapt, IMMUNE +++ este alcătuit din trei amestecuri unice:

  • Amestecul Opti-Shield, un complex de polizaharide și o combinație de trei tipuri de ciuperci benefice (ciuperci Maitake, Reishi și coadă de curcan) care susțin apărarea naturală a corpului. După cum s-a dovedit prin studii științifice, complexul polizaharidic crește capacitățile defensive ale celulelor care au sarcina de a elimina bacteriile și virușii; în timp ce ciupercile Reishi, Maitake și coada de curcan susțin apărarea împotriva celor mai agresive afectiuni, induse de agenți patogeni. Acest amestec special de ingrediente oferă sistemului imunitar instrumentele necesare pentru o apărare maximă.
  • Amestecul patentat Life-C este o formă extrem de eficientă de vitamina C, care posedă un sistem unic de livrarecare îi permite să intre rapid în organism și să rămână acolo de două ori mai mult decât vitamina C obișnuită, asigurând o apărare imună care durează până la 24h.
  • Amestecul de legume format din: Camu Camu, un fruct din Brazilia care conține una dintre cele mai stabile formule de vitamina C care pot fi găsite într-un fruct. Acerola, o boabă tropicală bogată în vitamina C. Ashwagandha, un medicament ayurvedic tradițional, cunoscut și sub numele de ginseng indian, care vizează celulele mutante și reduce daunele provocate ADN-ului. Cătina, o plantă răspândită în Europa, Asia Centrală și nord-estul Chinei, care este un concentrat de vitamina C (conține între 20 și 30 de ori mai mult decât o portocală) cu proprietăți protectoare. Rodia, un fruct foarte popular cu proprietăți antioxidante cunoscute și un efect cardioprotector, care reduce inflamația în diferite organe ale corpului.

  Toate aceste ingrediente stimuleaza productia celulelor B, T, NK, întărind sistemul imunitar pentru o apărare eficientă împotriva agenților patogeni, inflamației, infecțiilor, virușilor și bacteriilor.

  IMMUNE+++ – un strat enteric

  IMMUNE +++ are, de asemenea, un strat enteric care îl face capabil să reziste condițiilor acide din stomac, permițând activarea  blendului la nivelul intestinelor.

  Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului, se va respecta schema de administrare recomandata.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  Terapii alternative Immune+++

  Immune+++: Laminina sau laminine este un produs LifePharm Global Inc care va ofera cele mai multe proteine esentiale si aminoacizi necesari organismului uman, impreuna cu mecanismele de transport corespunzatoare pentru a directiona elementele nutritive, in cazul in care corpului nostru ii sunt necesare. Activator celule stem: Laminina sau laminine reuseste sa dea un refresh organsimului dezlantuind acest mecanism puternic de reparații! Laminina sau laminine are marele si unicul avantaj fata de alte produse naturiste ca in componenta sa are niște elemente care reactivează CELULELE STEM fiind astfel numit ACTIVATOR CELULE STEM, celule ce contribuie la însănătoșirea persoanei care urmează un tratament cu acest produs.

  APELARE RAPIDA
  Terapie Laminine LifePharm

  Terapie Laminine LifePharm

  Main Menu

  cazare regim hotelier Resita | Cabina foto Iasi | Asigurari RCA Radauti | Incalzire electrica in pardoseala | | inchiriere avion privat convectoare electrice