Știința din Spatele Oului in Slujba Echilibrului Corpului Și A Minții

Nu este o coincidență faptul că oul este numit și “Invenția perfectă a vieții” de către mulți. Extractul nostru special de ou conține toți factorii de creștere care ajută la dezvoltarea vieții embrionare. Această descoperire științifică nutrigenomică arată că acești factori de creștere embrionari pot îmbunătății sănătatea ADN-ului și chiar pot inversa procesul de îmbătrânire.

REPARAREA ADN-ULUI ÎNCEPE CU TELOMERII TĂI

Știința Ouălor În Slujba Unei Vieți Peste Asteptari

Te-ai întrebat vreodată, de ce corpul tău părea să se vindece mult mai repede când erai mai tânăr?  Nu este doar un produs al imaginației. În corpul tânăr, celulele stem sunt activate rapid și repară daunele înlocuind celulele defecte. Din păcate, odată cu vârsta, capacitatea de regenerare a celulelor scade, aceasta numindu-se „disfuncție a celulelor stem”.

Din fericire, cauza principală a disfuncției celulelor stem este reversibilă dacă suntem capabili să menținem calitatea ADN-ului nostru în timp. Factorii de creștere bioactivă ai ouălor, care se găsesc în produsele LifePharm susțin sănătatea ADN-ului, acest fapt este dovedit științific prin repararea și extinderea telomerilor. *

Ce este un telomer? Telomerul este elementul de închidere de la capătul cromozomului care vă protejează ADN-ul, similar cu închiderea din plastic de la sfârșitul șiretului. Diviziunea celulelor asigură regenerarea țesuturilor și astfel funcționarea organelor noastre. Cu toate acestea, telomerii cromozomilor se scurtează constant,pe măsură ce îmbătrânești, ceea ce face ca diviziunea celulară să fie din ce în ce mai dificilă. Studiile arată că posibilitatea de extindere  a telomerilor ajută la refacerea celulelor și la asigurarea îmbătrânirii sănătoase. *

laminina
laminina

CORPUL TĂU ESTE CA O CASĂ

O Casă Plină De Nutrienți Pentru A Vă Susține Stilul De Viață Activ

Laminine sustine un proces de îmbătrânire sănătoase și funcționează în sinergie cu OMEGA +++, DIGESTIVE +++ și IMMUNE +++. Faceți din suplimentele LifePharm parte din stilul dvs. de viață zilnic, pentru o sănătate de invidiat și o calitate mai bună a vieții.

APELARE RAPIDA
Terapie Laminine LifePharm

Terapie Laminine LifePharm

Main Menu