DIGESTIVE+++ Lifepharm

Laminine DIGESTIVE+++ Lifepharm

Produse originale, provenienta Statele Unite ale Americii.

Recomandat de OncoTerapeut Silviu Brinzoi, multiplu laureat Gold Medal la congrese internationale de medicina alternativa si complementara.

Consiliere medicala (schema de tratament personalizata, dozaj, administrarea corecta, nutritie, alte informatii medicale, suport permanent pe timpul tratamentului) oferita de OncoTerapeut Silviu Brinzoi.
Consulta-te cu specialistul nostru la centrul medical. Suna acum : 0745 567 598

 

 

Pret producator: 190 lei/buc.(30 capsule). Livrare cu factura fiscala.

 

Ingrediente: OPT-9 (extract de ou fertilizat), probiotic, prebiotic( anghinare de Jerusalem, frunze de papadie, radacina de yucon), 11 enzime digestive (amilaze, proteaze, lipaze s.a.).

DIGESTIVE +++ are un continut unic cu ingrediente 100% naturale, care combină un probiotic stabil, un amestec prebiotic și un blend enzimatic complet. Promovează o functie intestinala sănătoasa, combate balonarea, crampele si indigestia și îmbunătățește rapid absorbția nutrienților.

Se folosește un probiotic, Bacillus Coagulans, un spor care îi permite să supraviețuiască enzimelor digestive și „acizilor gastrici” până ajunge în tractul digestiv inferior. Studiile au arătat că acest probiotic întărește integritatea mucoasei colonului. Probioticele sunt bacterii intestinale „bune” care ajută la prevenirea proliferării bacteriilor dăunătoare și promovează producția naturală a enzimelor necesare.

Prebioticul prezent în DIGESTIVE +++ este un amestec concentrat de fructo-oligozaharide cu lanț scurt, anghinare, frunze de păpădie și rădăcină de Yacon. Prebioticele sunt alimente esențiale pentru bacteriile intestinale bune.

Utilizarea probioticelor și prebioticelor împreună dezvolta coloniile de bacteriile „bune”, îmbunătățind mucoasa tractului digestiv, a colonului și sănătatea generală a intestinelor.

DIGESTIVE +++ conține un amestec enzimatic complet pentru a ajuta organismul să descompună proteinele, carbohidrații, lactoza (zahărul din lapte) și grăsimile, pentru a maximiza beneficiile acestora.

Prin urmare, acest supliment îmbunătățește sănătatea intestinului, ajută la diminuarea simptomelor de indigestie și balonare, îmbunătățește absorbția nutrienților esențiali pentru organism.

Atentie la produsele comercializate fara documente legale (factura) pe OLX, Publi 24 sau site-uri din Romania. Nu sunt produse originale la preturi sub cele ale producatorului Lifepharm. Poti accesa butonul situat sub foto, ai pret producator. Solicita la comanda produsului factura fiscala, este o minima garantie ca vei achizitiona produsul original. Si pretul mic indica frauda.

Va asumati riscul, din ce in ce mai des intalnit, sa va administrati ingrediente toxice (caramida, BCA, creta, medicamente, nisip). Fara factura si fara garantia produsului original, nu aveti siguranta compozitiei si a efectelor fiziologice asteptate. Nu poti reclama falsul sau alte aspecte la ANPC fara factura. Ceea ce mănânci se transformă literalmente în parte din tine. Tu decizi ce vrei, ca tesuturile tale sa fie regenerate sau intoxicate. Consumi oral, il introduci in organismul tau, nu te juca cu sanatatea ta! Si nu lasa nici pe altcineva sa o faca!

Solicita Factura Fiscala la comanda online sau telefonica!

Cautati produsul cu eticheta afisata, intrebati daca este livrat cu factura. Doar acest produs are studii publicate in jurnale medicale si premii internationale castigate la evenimente medicale. Acest produs este unic la nivel mondial si are rezultatele remarcabile in sanatate, fiind supranumit „Minunea Vietii”.

Cei care ati cumparat produsele indoielnice de pe OLX si site-uri din Romania, fara factura fiscala, nu mai sunati la numerele afisate pe acest site.

 

Pentru a achizitiona la pretul corect, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana. Produsele au cel mai mic pret, iar comanda este plasata direct pe site-ul producatorului. Plata in lei, cu cardul. Livrare max. 3 zile.

Asistenta privind serviciile si produsele LifePharm Global in Romania; 0740041572.

 

DESCRIERE PRODUS

DETALII PRODUS DIGESTIVE+++

Informatii si detalii de specialitate:
    0740 041 572
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Digestive+++ Lifepharm, formula unica, reala si rapida, de refacere a mucoaselor gastro-intestinale prin mecanismul de activare a celulelor stem latente (mezenchimale). Pastila completa: probiotic, prebiotic, enzime digestive, celule stem.

  Cu mult mai mult decat un simplu probiotic!

  Digestive+++ Lifepharm, conform statisticilor, aproape 40% dintre persoanele în vârstă experimentează în fiecare an unul sau mai multe simptome de alarmă cu privire la probleme digestive. Sistemul digestiv este un sistem complex si are ca principala functie scindarea si absortia alimentelor. Acest mecanism fizico-chimic utilizeaza probiotice, enzime, dar cel mai important aspect este sanatatea mucoaselor intestinale, pentru a absorbi nutrienții din alimente si ai transporta la nivel celular. Pe măsură ce îmbătrânim, organismul produce din ce în ce mai puține enzime necesare pentru o digestie corectă și o absorbție eficientă a nutrienților. De fapt, productia acestora scade cu 10% la fiecare decada de varsta.

  Informatii generale Laminine DIGESTIVE+++ Lifepharm

  Sistemul digestiv este unul dintre cele mai importante mecanisme din corpul uman. Un sistem digestiv functional va mentine sănătatea generală optima a organismului. Un stil de viață sănătos și echilibrat, o alimentatie corecta, de multe ori nu sunt suficiente. Prin urmare, este necesar să optimizezi sănătatea sistemului digestiv, pentru a reține substanțele de care organismul are nevoie și pentru a elimina corespunzator toxicitatea si rezidurile metabolice.

  În acest scop, LifePharm a creat un supliment 100% natural cu o formulă unică, specifică sănătății complete a sistemului digestiv: Laminine DIGESTIVE +++

  O formula tripla brevetata

  Conține o formulă triplă brevetată care combină un amestec de probiotice, un amestec de prebiotice și un amestec de enzime complete, care promovează sănătatea intestinului, ajută la digestie și optimizează absorbția nutrienților, asigurând o metabolizare corecta a alimentelor.

  Studii medicale publicate aici.

  Probioticele sunt microorganisme vii, în special bacterii, care întăresc ecosistemul intestinal, îmbunătățind în mod eficient digestia și restabilind echilibrul intestinal compromis.

  DIGESTIVE+++

  Amestecul probiotic al Laminine DIGESTIVE +++ Lifepharm este format din Bacillus Coagulans (1,5 miliarde CFU) care are un spor capabil să-l facă rezistent la enzimele digestive și acizii din stomac, reușind să ajungă la tractul digestiv inferior. Este dovedit științific că aportul acestui probiotic întărește integritatea mucoasei colonului.

  Prebioticele sunt fibre dietetice speciale care ajută la creșterea și dezvoltarea microbiotei intestinale, adică toate acele bacterii benefice care trăiesc în sistemul digestiv. De fapt este logistice probioticelor.

  Puternicul prebiotic conținut în DIGESTIVE +++ este compus dintr-un amestec de fructo-oligozaharide cu lanț scurt, anghinare, frunze de păpădie și rădăcină de Yacon.

  Utilizarea combinată de probiotice și prebiotice( simbiotic) sustine coloniile bacteriilor „bune”, îmbunătățind mucoasa tractului digestiv și a colonului și promovând sănătatea tractului gastro-intestinal.

  Amestecul enzimatic funcționează la nivelul intestinului subțire, pentru a asigura o digestie adecvată și o absorbția adecvată a nutrienților, de fapt, ajută organismul să descompună proteinele (proteazele), glucidele (amilaza și glucoamilaza), zaharurile (inversa și maltaza) și grăsimi (Lipază) pentru a le maximiza beneficiile, in plus conține alfa-galactozidaze pentru a ajuta la digerarea zaharurilor din leguminoase și legume crucifere și lactază pentru a ajuta la digerarea zaharurilor din lapte și produse lactate.

  Beneficiile Laminine Digestive+++ Lifepharm

  DIGESTIVE +++ are următoarele beneficii:

  • Sprijină echilibrul microbiotei intestinale.
  • Regleaza nivelul glicemiei, previne diabetul.
  • Oferă enzime digestive pentru absorbția maximă a nutrienților.
  • Îmbunătățește tranzitul intestinal.
  • Regleaza intoleranta la lactate.
  • Hepato-protector si pancreato-protector.
  • Potenteaza sistemul imunitar.
  • Ajută la reducerea problemelor de indigestie și balonare.
  • Susține arderile metabolice si menținerea unei greutăți ideale.
  • Imbunatateste digestia si absortia nutrientilor
  • Mentine un colon curat si sanatos.
  • Reface mucoasele digestive in totalitate;

  Sustine microbiomul intestinal, care sprijina buna functionare a sistemului imunitar, sustine corecta comunicare a axei creier-intestine (vitala pentru starea de spirit, pentru nivelurile de energie, concentrare, si multe alte aspecte ale sanatatii mentale si fizice), protejeaza ficatul si pancreasul, diminueaza depunerile pe vasele de sange, neutralizeaza partial mediul parazitar si toxinele din sange s.a. 

  DIGESTIVE +++ Lifepharm vine sub formă de capsulă cu gel moale pentru a îmbunătăți biodisponibilitatea și eliberarea de nutrienți. Soluția completă pentru o sănătate digestivă optimă. Compozitia este unica la nivel mondial.

  Dozarj: ca preventie, se recomandă o doză de 1 capsulă/zi, in timpul mesei. Pentru reabilitare fiziologica este recomandata administrarea a 2 capsule pe zi, timp de minim 6-9 luni.

  Administrarea sinergica cu Laminine potenteaza eficacitatea impactului biolologic.

   

   

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Telefon: 0740 041 572

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  digestive+++

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm