CELLNERGY WELLNESS Lifepharm

Cellnergy Wellness Lifepharm

 

Cellnergy Wellness – Tehnologie TeraHertz / Terapie cu lumina rosie / Hipertermie

 

Pret producator: 2000 lei (TVA inclus).

 

Recomandat de OncoTerapeut Silviu Brinzoi, multiplu laureat cu Gold Medal la congrese internationale de medicina alternativa si complementara.

 

Instruire cu titlu gratuit oferita de catre OncoTerapeut Silviu Brinzoi, cel care a lansat dispozitivul medical in Europa.

 

Cellnergy Wellness LifePharm are tripla actiune: Hipertermie (terapie cu caldura), Terapie cu lumina rosie si Terapie cu infrarosu (TeraHertz). Este clinic demonstrat ca celulele degenerate (nesanatoase), inclusiv tumorale sau inflamate, absorb energie suplimentara si sunt ucise de surplusul energetic. Mai mult decat atat, este tehnologia ce utilizeaza hipertermia in preventia si tratarea cancerului, procedura aplicata in occident de peste o decada.

Aduce beneficii rapide prin diminuarea inflamatiilor, durerii, tumorilor. Succes in tratamente ale pielii, regenerare cu celule stem a tesuturilor, patologii ale sistemului circulator, sistem osos, stimuleaza imunitatea, functia digestiva, protejeaza telomerii, creste nivelul de energie, recuperare dupa efort. Preventie si tratament cu spectru larg in afectiuni.

 

Consiliere si informatii medicale, cu titlu gratuit: terapii alternative.

 

Pentru a achizitiona la cel mai mic pret, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana. Comanda este plasata direct pe site-ul producatorului. Plata in lei, cu cardul. Livrare max. 3 zile. Depozit in Romania!

 

Asistenta privind serviciile si produsele companiei Lifepharm in Romania: 0740 041 572.

 

DESCRIERE PRODUS

Informatii si detalii de specialitate:
    0745 567 598
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Am avut onoarea sa primesc invitatia de a lansa in iunie 2023 in Europa Cellnergy Wellness, acest dispozitiv terapeutic de ultima generatie, care sustine sanatatea prin multiplele sale terapii. Lucrez cu el in cabinet, iar rezultatele sunt de a dreptul miraculoase. In cateva minute dispare partial sau total durerea, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, stimuleaza imunitatea, scade inflamatia si multe alte beneficii. Ma bucur ca pot uliliza in cabinet acest instrument medical performant cu care pot face diferenta, cu care imi pot ajuta semenii spre o viata de calitate, asa cum merita. Readuc echilibrul, pro bono, in cabinet cu acesta bijuterie a tehnologiei pentru ca binele este mai valoros decat banul.

  cellnergy wellness lansare

  cellnergy wellness lansare OncoTerapeut Silviu Brinzoi-Ungaria iunie 2023

  Cum functioneaza Cellnergy Wellness

  Cellnergy Wellness Lifepharm combina sinergic trei terapii consacrate in medicina, Terapia cu lumina rosie, terapia cu TeraHertz si Hipertermia. Implica expunerea corpului la lumina cu lungime de unda scurta. Aceste biowave patrund adanc prin piele, unde celulele o pot absorbi. Studiile au arătat că atunci când țesuturi sunt iradiate cu TeraHertz enzimele din interiorul celulelor absorb energia din lumină. Lumina vizibilă (roșie) și infraroșu apropiat (TeraHertz) sunt absorbite în interiorul mitocondriilor și membranei celulare. Acest lucru produce niveluri mai ridicate de ATP și crește producția de ADN, ceea ce duce la o creștere a sănătății și a energiei celulare. Cu aceasta energie suplimentara celulele se pot regenerae si replica cu o viteza net superioara, adica procesul natural de vindecare.

  Terapia biofotonica patrunde in tesuturi pana la 20-30 cm. si aduce beneficii rapide in tratamente sau preventie.

  Ce este radiatia TeraHertz

  Terapia cu Teraherți este un tip de terapie medicală care utilizează undele de teraherți pentru a trata diferite afecțiuni, cum ar fi cancerul, inflamatiile, infecțiile și durerea. Undele Terahertz sau undele THz, sunt unde electromagnetice care există între undele cu microunde și undele infraroșii în spectrul electromagnetic. Aceste unde au potențialul de a pătrunde adânc în țesuturile corpului, făcându-le utile pentru aplicații medicale. Dispozitivele Terahertz pot fi folosite pentru a trata osteoporoza, alergiile, cancerul, psoriazisul, sciatica, scleroza multipla, artrita, poliartrita, paralizia, reduce orice tip de inflamatie, bolile de inima, reduce durerea, recuperare postoperatorie, tratarea problemelor ortopedice și traumatologice.

  Analiza datelor din literatură și observațiile clinice indică faptul că undele electromagnetice din intervalul terahertz sunt eficiente în tratamentul multor boli cronice atunci când sunt aplicate atât ca monoterapie, cât și în combinație cu alte metode fizice și medicamente, întărind și consolidând efectul terapeutic al acestora din urmă.

  Iată câteva constatări dintr-un studiu rus din 2020 intitulat „Perspective pentru terapia THz: Tratamentul eficient al afecțiunilor cauzate de COVID-19”. Este preluat din Jurnalul HSOA de Medicină Alternativă Complementară și Integrativă.„Utilizarea iradierii THz de la dispozitive a fost testată cu succes la spitalele din Sankt Petersburg și Moscova (1995-2020). Trebuie menționat că nu au fost observate efecte secundare.”

  Radiațiile terahertz sunt absorbite si oprite de lichide (apa intracelulara libera) și nu sunt ionizante, ceea ce înseamnă că nu dăunează ADN-ului în modul în care o fac razele X.

  Ce este Hipertermia

  Hipertermia reprezintă o terapie în care creșterea temperaturii corpului, prin diferite metode, determină stimularea rapida a imunitatii, afectarea sau distrugerea celulelor parazitare si canceroase sau crește susceptibilitatea lor la efectele radio și chimioterapiei. Conform Institutului Național de Oncologie SUA (NCI), această formă neinvazivă de terapie determină micșorarea tumorilor, având un impact minim asupra țesuturilor sănătoase.

  Cercetările de specialitate au arătat că, hipertermia poate determina:

  • maturizarea celulelor dendritice de la nivel cerebral,
  • creșterea răspunsului imun (prin interacțiunea celulelor dendritice cu celulele T CD8),
  • activarea prelungită a celulelor T imunitare,
  • activarea monocitelor și macrofagelor,
  • eliberarea factorului tumoral de necroză a (TNFa),
  • creșterea numărului de limfocite T și celule natural killer (NK),
  • stimularea generală a răspunsului imun al organismului.
  • stimularea microcirculatiei, inclusiv periferice

  Ce este Terapia cu Lumina Rosie

  Lumina roșie este o formă de terapie non-invazivă care a atras atenția cercetatorilor și lumii medicale datorită virtuților sale terapeutice. Terapia se bazează pe utilizarea unei anumite lungimi de undă a luminii pentru a stimula sănătatea celulară și pentru a vindeca diverse afecțiuni.

  Beneficiile terapiei cu lumina roșie

  Terapia cu lumină roșie poate fi utilizată pentru a sustine  tratarea unei multitudini de afecțiuni și simptome. Acest tip de terapie poate ajuta la reducerea inflamației, a durerii și a rigidității. Mai este folosită și pentru spasmele musculare, dar și pentru îmbunatățirea circulației sângelui și a funcției sistemului imunitar. Iată câteva dintre cele mai comune beneficii:

  1. Reducerea durerii și inflamației asociate cu diverse afecțiuni, cum ar fi artrita, fibromialgia și sindromul de tunel carpian.
  2. Creșterea fluxului sanguin către țesuturi și organe, îmbunătățind astfel alimentarea cu oxigen și nutrienți și accelerând procesul de vindecare.
  3. Stimularea sistemului imunitar, ceea ce poate îmbunătăți capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și a bolilor, inclusive oncologice.

  Dozajul eficient al energiei Cellnergy Wellness Device

  Dozajul este o combinație de lungime de undă, niveluri de putere, distanță tratare și timpi de expunere. Dacă lungimea de undă determină adâncimea de penetrare a energiei, atunci puterea determină saturația acestuia la adâncimea vizată. Dozarea optimă este cheia rezultatelor clinice.

  Acest dispozitiv este calibrat medical. Sunt sute de persoane care il utilizeaza in familie. Este simplu si facil de lucrat cu acest aparat terapeutic. Ofer instruire pentru a fi utilizat corect, pentru maxim de beneficii. Daca vrei sa fii bine, fa bine!

   

   

  terahertz

  cellnergy wellness terahertz

  Beneficii Cellnergy Wellness:

  • Diminueaza procesele inflamatorii si tumorale
  • Sprijină procesul de divizare celulara si intinerire a organismului
  • Activarea celulelor stem
  • Stimuleaza regenerarea tesuturilor cu celule stem
  • Protejează celulele de stresul oxidativ
  • Reduce oboseala și epuizarea.
  • Vindecarea accelerata a ranilor
  • Tratarea problemelor ortopedice și traumatologice
  • Scade nivelul de stres si anxietate
  • Susține buna functionare a inimii și a creierului
  • Contribuie la funcționarea optimă a vaselor de sânge.
  • Optimizeaza absortia nutrientilor
  • Stimuleaza cresterea parului
  • Ajută la mențineți greutatii ideale
  • Recuperarea rapida dupa antrenamente
  • Susține functia sistemului imunitar
  • Stimuleaza buna dispozitie
  • Sustine vindecarea in orice patologie
  • Creste nivelul energiei celulare
  • Sustine detoxifierea organismului si drenajul limfatic
  • Protejeaza telomerii, capetele cromozomilor
  • Susține nivelurile normale de calciu din sânge
  • Susține mobilitatea articulatiilor, oaselor, cartilajului și funcțiilor musculare.
  • Îmbunătățește productia de fibronectina, colagen, acid hialuronic si elastina

  Reducerea inflamatiei

  Terapia cu lumina rosie, combinata cu TeraHertz are efecte antiinflamatorii semnificative la nivelul organismului. Aceste efecte sunt atat locale, cat si generale.

  Aceasta terapie integrata poate fi benefica in patologii, precum:

  – Boala Alzheimer;

  – Obezitatea;

  – Orice inflamatie, alergie sau infectie a pielii;

  – Diabetul de tip 2;

  – Migrene

  – Alopecia;

  – Bolilor pulmonare

  – Tiroidita autoimuna;

  – Psoriazis;

  – Sciatica

  – Poliartrita;

  – Artrita reumatoida;

  – Cicatrici

  – Osteoporoza

  – Tendinita;

  – Artroza;

  – Cancer;

  – Tiroida

  – Criza de durere oase;

  – Criza de durere articulatii;

  – Boala inflamatorie;

  Efectul antiinflamator al acestei terapii multimodale este rapid si de durata.

   

  Tratament complementar al cancerului cu Cellness Wellness – OncoTermia

  „Conținutul de apă este mai mare in celulelor canceroase decât celulele sănătoase, iar absorbția ridicată a THz (TeraHertz) de către moleculele de apă au făcut posibilă tratarea tumorilor cu raze THz, nu numai detectarea celulelor canceroase.”

  Sursa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8837828/

  Creșterea semnificativă a temperaturii în țesutul canceros produce diferite efecte asupra micromediului tumoral. Este binecunoscut faptul că celulele canceroase au o activitate metabolică foarte ridicată (necesară diviziunii rapide); cu toate acestea, alimentarea celulelor prin capilarele tumorale este deficitară. Această situație are consecințe fatale asupra celulelor tumorale atunci când zona este încălzită, mai ales dacă această încălzire are loc brusc. Creșterea temperaturii determină scăderea aportului de oxigen și nutrienți în țesutul vizat, lucru ce afectează procesele metabolice și, prin urmare, capacitatea de creștere și diviziune a tumorii. Proteinele și structurile celulare sunt afectate de căldură într-o manieră ireversibilă. Astfel, hipertermia predispune instalarea proceselor premergătoare morții celulare. În plus, studiile au arătat că, în capilarele țesuturilor supuse hipertermiei, are loc o concentrare a celulelor sistemului imunitar.

  Chemosensibilizare. Terapia locală, aplicată complementar chimioterapiei clasice, sensibilizează tumorile la acest tratament, prin afectarea integrității membranei celulare tumorale și creșterea permeabilității și a disfuncției structurale și, astfel, creșterea ratei de absorbție a substanțelor chimice administrate. Rezultatele trialurilor clinice, faze II/III, au demonstrat că hipertermia locală si terapia TeraHertz, în asociere cu chimioterapia, reprezintă o manieră mai precisă de a administra țintit, în tumoră, medicamentele antitumorale.

  Radiosensibilizare. Cele doua terapii de forta, hipertermia locală si TeraHertz, sensibilizează tumora la radioterapie atunci când ea este administrată complementar (are loc creșterea aportului de oxigen de la nivelul celulelor). Terapia cu Cellnergy Wellness efectuată în timpul tratamentelor cu radioterapie îmbunătățește răspunsul pacienților la tratament și șansele de supraviețuire ale acestora. Hipertermia combinata cu TeraHertz crește oxigenarea și, astfel, reduce hipoxia, amplificând efectul citotoxic al radiației. De asemenea, inhibă procesele de refacere a celulelor tumorale afectate de radiație.

  Personal am inceput sa sustin diminuarea proceselor inflamatorii si tumorale la pacientii oncologici.

  Reducerea rapida a durerii

  Aproximativ una din sase persoane la nivel mondial sufera de durere constantă. Un număr tot mai mare se confruntă cu cercul vicios al tratamentului cu opioide. Prin utilizarea pe termen lung, organismul dezvoltă o toleranță la opioide și oamenii încep să ia doze mai puternice doar pentru a obține același efect de calmare a durerii. Aministrarea unor doze mai puternice duce la riscul potențial de dependență și supradozaj. Chiar și medicamentele OTC (fara reteta) pentru durere și AINS, cum ar fi aspirina, acetaminofenul și ibuprofenul, pot avea efecte secundare potențial periculoase, cum ar fi risc crescut de atac de cord sau probleme gastro-intestinale, si sunt hepatotoxice.

  Terapia cu lumina rosie si TeraHertz poate fi, de asemenea, un tratament eficient in ameliorarea durerii din cadrul unor afectiuni. Cercetarile au indicat faptul ca lumina rosie ar putea reduce eficient durerea la adultii cu diferite afectiuni musculo-scheletice.

  Rezultatele indica faptul ca lumina rosie poate accelera vindecarea dupa interventia chirurgicala.

  Am utilizat dispozitivul Cellnergy Wellness Lifepharm in toate tipuri de dureri, inclusiv migrene, in cabinet si la prezentari. Are un efect rapid de scadere pana la disparitie a senzatiei de durere. Personal am avut rezultat in cateva minute in sinuzita, dureri de cap, dureri de spate, membre, articulatii. Aplicatiile sunt enorme si totul este la inceput. Gasiti pe canalul de youtube:@silviubrinzoi marturii reale, din cabinet.

  cellnergy reduce durerea


  cellnergy reduce durerea

   

   

  Rejuvenarea pielii cu Cellnergy Wellness Lifepharm – biowave TeraHertz

  Este confirmat clinic ca terapia cu lumina rosie si TeraHertz poate ajuta la regenerarea pielii prin:

  – Cresterea productiei de colagen din piele, oferindu-i acesteia mai multa elasticitate;

  – Cresterea productiei de fibroblaste, care ajuta la producerea de colagen si alte fibre tisulare;

  – Imbunatatirea circulatiei sanguine de la nivelul pielii;

  – Protejarea celulelor impotriva deteriorarii;

  – Reducerea ridurilor;

  – Eliminarea petelor de pe piele;

  – Imbunatatirea texturii (reducerea aspectului de coaja de portocala);

   

  Terapia cu lumină roșie, în mod specific, are potențialul de a ajuta la „tratarea acneei, psoriazisului, reducerea inflamației, scăderea

  timpului de vindecare după anumite proceduri, stimularea creșterii părului și întinerirea generală a pielii

  dr. Nkem Ugonabo, dermatolog certificat la Union Derm în New York. 24 februarie 2023.

   

  Acneea, rozaceea, inflamatii ale epidermei, asuri, cicatrici, deteriorari UV

  Lumina roșie a fost folosită în domeniul sănătății de mulți ani, în primul rând în dermatologie, pentru a trata cu succes diverse inflamații ale pielii, printre care acneea și rozaceea. Aceste afecțiuni ale pielii nu necesită penetrare profundă pentru a fi eficiente din punct de vedere clinic. Lumina rosie are capacitatea de a patrunde adanc in piele reducand productia de sebum, inflamatia si iritatiile din regiunea respectiva. De asemenea, aceasta terapie ajuta la vindecarea cicatricilor provocate de acnee. Lumina roșie vizează si scade rapid inflamația de sub piele. Ridurile și alte semne de îmbătrânire a pielii și deteriorarea pielii. Cercetările arată că aceasta terapie vă poate netezi pielea și poate estompa ridurile. Ajută, de asemenea, in cazul cicatricilor, arsuri și semnele de deteriorare a pielii de soare (UV).

  Sursa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17903156

  Psoriazisul

  Pso este o boală inflamatorie, autoimuna a pielii. Fara solutii medicale de eliminare. În ultimele decenii, fototerapia a fost utilizată pe scară largă pentru a trata leziunile psoriazice stabile, inclusiv trunchiul, scalpul, brațele și picioarele, și psoriazisul parțial al unghiilor.

   

  Accelerarea vindecarii ranilor

  Cellnergy Wellness Device, cu tripla actiune este, de asemenea, util in accelerarea vindecarii ranilor. Cercetatorii sustin faptul ca terapia cu lumina rosie poate ajuta la vindecarea ranilor prin:

  – Reducerea inflamatiei;

  – Efect imunomodulator

  – Sterilizarea tesutului epitelial (neutralizarea parazitilor)

  – Stimularea formarii de noi vase de sange (angiogeneza);

  – Stimularea fibroblastelor;

  – Cresterea productiei de colagen;

  Terapia care utilizează lungimi de undă roșie sunt folosite în medicina veterinară pentru a trata rănile animalelor de mult timp.

  Stimularea cresterii parului

  Un studiu realizat de specialistii din domeniu a explorat efectul luminii rosii asupra persoanelor cu alopecie. Studiul a dezvaluit ca persoanele care au primit acest tratament au observat imbunatatiri ale cresterii parului. Un alt studiu a confirmat clinic că bărbații și femeile cu alopecie androgenetică (o tulburare genetică care provoacă căderea părului) care au folosit un dispozitive la domiciliu timp de 24 de săptămâni, le-a crescut firele de păr mai  gros. Persoanele din studiu care au folosit un dispozitiv placebo nu au obținut aceleași rezultate.

  Osteoartrita

  Un studiu a constatat că terapia cu lumină roșie și infraroșie reduce durerea cauzată de osteoartrita cu mai mult de 50%.

  Imbunatatirea starii de spirit

  Atunci când Cellnergy Welness este aplicat spre craniu, bioundele patrund în creier. Aplicarea luminii timp de doar câteva minute pe creier scade anxietatea și depresia. Mulți utilizatori ai terapiei cu lumină roșie afirmă de fapt că starea lor de spirit se îmbunătățește semnificativ după o ședință de terapie cu lumină roșie. Este normal, creste fuxul de O2 in capilare.

  Performanță crescută în sala de sport

  Unul dintre principalele mecanisme prin care lumina roșie crește performanța este stimularea funcționării mitocondriilor din corpul uman. Mitocondriile sunt principalele entități producătoare de energie din celulele (umane). Terapia cu lumină roșie influențează aceste mitocondrii pentru a crește producția principalei lor surse de energie, numită ATP. Terapia cu lumină roșie nu numai că îmbunătățește funcția mitocondriala existenta, dar ajută și la crearea de noi mitocondrii. Acest efect pozitiv duce la un plus de forta, cât și un plus de anduranță din sesiunile de antrenament.

  Stimulează recuperarea dupa antrenament

  Terapia cu lumină roșie stimulează activitatea celulelor stem, care sunt celulele de bază nediferențiate din organism. Celulele stem se pot transforma în orice celulă cu o funcție specifică, cum ar fi celulele pielii sau celulele musculare. O astfel de activitate a celulelor stem, în consecință, scade nivelurile de oboseală generală, ceea ce înseamnă că vă veți simți mai puțin obosit după un antrenament, deoarece celulele stem se transform în celule noi si repara microfibrele musculare. În general, terapia cu lumină roșie va ajuta sa vă recuperați mai repede.

   

  Utilizarea corecta Cellnergy Wellness Lifepharm

   

   

   

  utilizare cellnergy wellness

  utilizare cellnergy wellness

  Pentru a creste eficenta poti utiliza Cellnergy Wellness Lifepharm impreuna cu:

   

  2 capsule LAMININE® cu beneficii ale sănătății tisulare, optimizează funcția celulara și protejează ADN-ul prin extinderea telomerelor (vezi produs LAMININE®).

   

   

  1 capsulă OMEGA +++ cu rol în menținerea funcției cardiace adecvate, conține o formulare proprie, diversă. LifePharm utilizează acizi grași omega-3: EPA și DHA. OMEGA +++ este de asemenea fortificat cu vitamina K2. Acești acizi grași omega conferă acestei formule unice o eficiență marita ce are un efect benefic asupra coagulării normale a sângelui și, de asemenea, susține funcția normală a inimii (vezi produs OMEGA +++).

   

   

  1 capsulă DIGESTIVE +++ cu rolul susținerii optimizarii metabolismului digestiv, marind absortia nutrientilor  și livrarea acestora in celule. (vezi produs DIGESTIVE +++).

   

   

  1 capsulă IMMUNE +++ stimuleaza functia imuna și raspunsul acesteia la antigen (vezi produs IMMUNE +++ ).

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm