Știința din spatele Oului in slujba echilibrului Corpului si a Minții

Activatori celule stem din ou

 Nu este o coincidență faptul că oul este numit și „combinatia perfectă a vieții” de către specialistii in nutritie. Extractul nostru unic de ou conține toți factorii de creștere care ajută la dezvoltarea vieții embrionare. Această descoperire științifică nutrigenomică arată că acești factori de creștere embrionari pot îmbunătății sănătatea ADN-ului și chiar pot reversa procesul de îmbătrânire.

REPARAREA ADN-ULUI ÎNCEPE CU REPARAREA TELOMERILOR

Știința Ouălor În Slujba Unei Vieți Peste Asteptari

Factorii bioactivi din ou: Te-ai întrebat vreodată, de ce corpul tău părea să se vindece mult mai repede când erai mai tânăr?  Nu este doar un produs al imaginației. În corpul tânăr, celulele stem sunt activate rapid și repară daunele înlocuind celulele defecte. Din păcate, odată cu vârsta, capacitatea de regenerare a celulelor scade, aceasta numindu-se „disfuncție a celulelor stem”.

Din fericire, cauza principală a disfuncției celulelor stem este reversibilă dacă suntem capabili să menținem calitatea ADN-ului nostru în timp. Factorii de creștere bioactivă din ou, care se găsesc în produsele LifePharm mentin echilibrul materialului genetic (ADN-ul), fapt dovedit științific prin repararea și extinderea telomerilor.

Ce este un telomer?

Telomerul este elementul de închidere de la capătul cromozomului care vă protejează ADN-ul, similar cu capatul din plastic de la sfârșitul șiretului. Diviziunea celulelor asigură regenerarea țesuturilor și astfel funcționarea organelor noastre. Cu toate acestea, telomerii cromozomilor se scurtează constant, pe măsură ce îmbătrânești, ceea ce face ca diviziunea celulară să fie din ce în ce mai dificilă, cu o rata incetinita de replicare. Studii recente arată că posibilitatea de extindere  a telomerilor ajută la refacerea celulelor și la asigurarea unui proces de îmbătrânire sănătoase.

laminina-laminine-terapeut silviu brinzoi

CORPUL TĂU ESTE CA O CASĂ

O Casă Plină De Nutrienți Pentru A Vă Susține Stilul De Viață Activ

Laminine incetineste procesul de îmbătrânire și funcționează în sinergie cu OMEGA +++, DIGESTIVE +++ și IMMUNE +++, potentand beneficiile fiziologice ale acestora. Faceți din suplimentele LifePharm parte din stilul dvs. de viață zilnic, pentru o sănătate de invidiat și o calitate superioara a vieții.

Factorii bioactivi din ou

Activator celule stem: Laminina sau laminine este un produs LifePharm Global Inc care va ofera cele mai multe proteine esentiale.

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm