Doar Vidatox maro/rosu este remediu homeopatic oncologic

Spre corecta informare !!!

Lucrez cu ambele variante si informez persoanele interesate pentru a putea decide in cunostiinta de cauza . Informatia reala va face intotdeauna diferenta .

 

      Vidatox  30 ch  (verde)                   /  400 lei        –  subventionat de stat in Cuba , nu este parte din protocolul de tratament al  patologiilor oncologice , se achizitioneaza gratuit pe baza de reteta .

      Vidatox brown /rosu    30 ch      /800 lei         –  pentru toate tipurile de cancer , se poate achizitiona doar din clinicile oncologice , unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme  oncoterapeutice ( cu cel mai mare procent de succes la nivel mondial) sau pe baza de contract cu Labiofam . Este produsul premium al companiei . Livrare gratuita in orice oras impreuna cu onconutritia aferenta !!!

In tratamentele antitumorale cubaneze se foloseste exclusiv cel cu ambalajul de culoare maro/rosu . Formula imbunatatita Vidatox brown/rosu oncologic este net superioara ca si  performanta  primei formule  Vidatox (verde) . Restul , povestile unor vanzatori .

Materialul care urmeaza prezinta produsul Vidatox  cu ambalaj de culoare  maro/rosu , pentru ca abordam afectiunile oncologice , nu alt tip de patologii .

Toti cetatenii romani care au resedinta peste hotare  comanda doar Vidatox rosu oncologic . Marea majoritate  au luat legatura cu serviciile medicale cubaneze pentru tratament  sau au studiat temeinic subiectul si  comanda intotdeuna doar produsul cu ambalaj  maro/rosu .  Lucrez si cu cel in ambalaj verde , dar il utilizez in  patologiile usoare sau preventie . 

In cancer  informatiile fara valoare terapeutica antitumorala reala , cum este si Vidatox verde  , doar pacalesc bolnavul care pierde timp pretios de vindecare spre  profitul financiar al unor indivizi  . Din pacate cancerul este o mare afacere .

Varianta verde abunda pe internet  , cea maro/rosu , varianta administrata in cancer greu de gasit , pentru ca este produsul original utilizat in clinicile de profil , dificil de procurat din Cuba . Vidatox maro/rosu este remediul oncologic special creat de cercetatori in acest scop .

Deseori, bolnavul lipsit de informatia corecta  isi lasa sanatatea la mana unor vanzatori , fara studii de specialitate . 

 

Pentru comanda si informatii de specialitate :

Terapeut cu aviz de libera practica Brinzoi Silviu – 0745 567 598

Produsele se livreaza  impreuna cu schema de onconutritie aferenta !!!

BENEFICII : antitumoral fiziologic , imunostimulator, anti-metastazic, scade activitatea neoplazica si cresterea tumorala, imunoregulator, analgezic , antiinflamator sistemic , stimuleaza calitatea vietii , diminueaza efectele chimioterapiei si radioterapiei .

 

Ce este Vidatox®brown/rosu ?
Vidatox brown/rosu oncologic este un medicament cubanez natural  homeopat, bazat pe veninul scorpionului albastru. Acest medicament are efect antiinflamator, analgezic și anti-tumoral și este utilizat în general în oncologie , dar nu numai . În afară de aceasta, Vidatox brown/rosu are un efect puternic de detoxifiere, îmbunătățind starea de sanatate în mod semnificativ . Are capacitatea a detoxifia organismul în mod eficient după chimioterapie , radioterapie.
Oamenii de știință cubanezi dezvolta medicamente, bazate pe ingrediente naturale pentru tratamentul bolilor grave ale animalelor și oamenilor. Ideea de a folosi veninul scorpionului nu este întâmplătoare. Proprietățile medicale ale veninului unui scorpion albastru sunt cunoscute si folosite de sute de ani.  Cubanezi au tratat boli mortale folosind veninul scorpionului. Pentru prima dată, cercetările asupra veninului scorpionului albastru au început în 1997. Medicamentul homeopatic se bazează pe veninul unei specii speciale de scorpion (Rhopalurus Junceus) care habiteaza exclusiv în partea de est a insulei Cuba. Scorpionul albastru trăiește doar în sălbăticie și este specie endemică pentru Cuba. Scorpionii sunt păstrați într-un mediu de laborator, similar cu cel natural. Un scorpion este capabil să administreze 0,02 ml (2-3 picături) de venin o dată în 45 de zile, ceea ce stipulează un număr foarte limitat de produse.
A fost nevoie de cincisprezece ani pentru cercetări pentru a crea acest medicament și pentru a dovedi eficiența sa în tratamentul tumorilor, care este produs de compania inovatoare cubaneză – laborator Grup Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba. Medicamentele au trecut toate studiile clinice, de asemenea, proprietățile sale farmacologice pentru oncologie au fost testate și dovedite. Aproximativ 10 000 de pacienți din Europa, Cuba și SUA au luat parte la procesul de cercetare și studiu al acestui nou medicament. Pe parcursul tratamentului, nu au fost identificate reacții adverse la pacienți care utilizau Vidatox oncologic . S-a dovedit clinic ca acest medicament reduce diseminarea celulelor bolnave și prelungește speranța de viață a pacientului, reduce durerea , imbunatateste calitataea vietii pacientului. O cercetare de laborator, realizată de un grup multidisciplinar, a ajuns la concluzia că in vitro Blue Scorpion venin posedă o toxicitate selectivă și diferențială împotriva celulelor bolnave . Rezultatele cercetărilor au arătat că, după utilizarea Vidatox , îmbunătățirea stării generale a pacienților este observabilă.
Vidatox brown/rosu  poate fi utilizat ca adjuvant la terapia oncologică clasica. 

Vidatox brown/rosu  este un produs certificat. 
Pe baza anilor de experiență cu Vidatox 30 CH , oamenii de știință cubanezi și-au îmbunătățit  si reînnoit formula , prezentand  cea mai nouă versiune  Vidatox  30 CH , cea cu etichetă de culoare maro/rosu , arma redutabila in lupta cu orice tip de cancer .

Vidatox ( maro/rosu ) se poate achizitiona  din clinicile oncologice cubaneze  sau pe baza unui contract cu Labiofam , iar Vidatox ( verde ) se poate achizitiona din farmaciile cubaneze gratuit si NU ESTE EFICIENT IN CANCER , nefiind conceput pentru aceaste tipuri de  afectiuni . 

Cum funcționează Vidatox brown/rosu ?

Vidatox brown/rosu oncologic  funcționează stimulând sistemul imunitar pentru a ataca tumora în creștere. Se leagă de celulele bolnave și blochează angiogeneza (cresterea vaselor de sange) tumorii care furnizează nutrienții necesari. Acest lucru asigură ameliorarea starii , deoarece are efecte antiinflamatoare și de diminuare a durerii. Utilizarea Vidatox brown/rosu previne simptomele nedorite produse de medicamentele citostatice și radiațiile ionizante la care sunt supuși de obicei pacienții.
 Este, de asemenea, eficient analgezic și antipiretic. Este un produs non-toxic care este administrat prin consum oral. Se ia pur și simplu sub limbă sub formă de picături sublinguale.
Vidatox oncologic nu exclude sau limitează tratamentul clasic , cu toate acestea, facilitează și intensifică efectul pozitiv al chimioterapiei și radioterapiei și reduce efectele adverse.

Utilizare

Vidatox brown/rosu este utilizat pe cale orală. Se ia sub limbă sub formă de picături sublinguale , intre 5- 7 picături / 3 ori pe zi .
În procesul de utilizare, nu este necesar ca un pacient să țină o dietă, dar ținând cont de procesul de absorbție mai bun al ingredientelor active ale acestui medicament, se recomandă să se abțină de la fumat și consumul de alcool. Onconutritia crește  efectul medicaței si o furnizez cu titlu gratuit.
Dacă pacientul nu tolerează aplicarea orală directă a medicamentului, deoarece conținea alcool sau din cauza leziunii traseului digestiv etc., se poate opta pentru adaugarea a 5 picături de Vidatox la 15 ml (1 lingură) de apă fiartă sau distilata, amestecate cu un băț de plastic sau de lemn.
Nu luați simultan cu alimente picante sau lichide, precum și cu produse care au un miros înțepător – interzis ingurgitarea de alimente sau bauturi , periajul dinților si fumatul cu cel puțin 15-30 de minute înainte sau după.
Atenţie
Contraindicat la femeile însărcinate și care alăptează, pacienți pediatrici intre 0-12 ani.

Depozitare

Vidatox brown/rosu trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat la temperatura camerei și nu trebuie să fie supus unor schimbări bruște de temperatură.
La fel ca toate medicamentele homeopate, Vidatox  oncologic trebuie să fie ferit de surse de câmpuri electromagnetice și radiații, cum ar fi telefoanele mobile, difuzorul, radioul, televizorul, motoarele electrice etc.

Din pacate tara este invadata de produse contrafacute si este inutil sa va mai spun ca nu au efectul scontat , mai mult decat atat ,  induc toxicitate fiziologica .

Preturi :

Vidatox   verde 30 ch                  – 400 lei

Vidatox rosu    30 ch                  – 800 lei

Comanda si detalii complexe : 0745 567 598

Livrare gratuita in orice oras pentru remediu oncologic maro/rosu impreuna cu onconutritia aferenta obligatorie  !

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu