Vidatox brown – veninul de scorpion cubanez , produsul nr.1 impotriva cancerului !

Impotriva cancerului nu exista jumatati de masura !

Spre corecta informare !

 

Si nu este vorba numai despre bolnavul oncologic , ci si despre noi . Da , despre fiecare dintre noi , care zilnic eliberam ca rezultat al metabolismului bazal intre 5000 si 10000 celule canceroase . Sistemul imunitar gestioneaza neutralizand aceste celule neoplazice , dar cu trecerea anilor acumulam din ce in ce mai multe reziduri cu potential procancerigen .

Produsul se administreaza preventiv o data la doi ani , stimuland detoxifierea organismului de diverse structuri neprofitabile ( bacterii , paraziti , virusi, celule nespecifice-neoplazice , cancer si precancer) .

  Vidatox  30 ch  (verde)                   /  400 lei        –  subventionat de stat in Cuba.

  Vidatox brown 30 ch  (maro)     /800 lei        –  pentru toate tipurile de cancer , se poate achizitiona doar din clinicile oncologice , unde este si administrat in cadrul celebrelor scheme  oncoterapeutice sau pe baza de contract cu Labiofam . Este produsul premium al companiei .

In tratamentele antitumorale cubaneze se foloseste exclusiv cel cu ambalajul de culoare maro . Cu mult mai performant decat formula Vidatox (verde) . Restul , povestile unor vanzatori .

Materialul care urmeaza prezinta produsul Vidatox  cu ambalaj de culoare  maro , pentru ca abordam afectiunile oncologice , nu alt tip de patologii .

Perntru comanda si informatii de specialitate : 0745 567 598

BENEFICII : antitumoral general , imunostimulator, anti-metastazic, scade activitatea neoplazica si cresterea tumorala, imunoregulator, analgezic , antiinflamator sistemic , stimuleaza calitatea vietii , diminueaza efectele chimioterapiei si radioterapiei .

 

Ce este Vidatox®brown ?
Vidatox brown este un medicament cubanez natural și homeopat, bazat pe veninul scorpionului albastru. Acest medicament are efect antiinflamator, analgezic și anti-tumoral și este utilizat în general în oncologie ,dar nu numai . În afară de aceasta, Vidatox brown are un efect puternic de detoxifiere, îmbunătățind starea de sanatate în mod semnificativ . Are capacitatea a detoxifia organismul în mod eficient după chimioterapie , radioterapie.
Oamenii de știință cubanezi dezvolta medicamente, bazate pe ingrediente naturale pentru tratamentul bolilor grave ale animalelor și oamenilor. Ideea de a folosi veninul scorpionului nu este întâmplătoare. Proprietățile medicale ale veninului unui scorpion albastru sunt cunoscute de mult timp. Din cele mai vechi timpuri, strămoșii cubanezilor au tratat boli mortale folosind veninul scorpionului. Pentru prima dată, cercetările asupra veninului scorpionului albastru au început în 1997. Acest medicament homeopatic se bazează pe veninul unei specii speciale de scorpion (Rhopalurus Junceus) care locuiește exclusiv în partea de est a insulei Cuba. Această specie și-a câștigat numele pentru coada albastră. Scorpionul albastru trăiește doar în sălbăticie și este specie endemică pentru Cuba.Scorpionii sunt păstrați într-un mediu de laborator, similar cu cel natural. Un scorpion este capabil să administreze 0,02 ml (2-3 picături) de venin o dată în 45 de zile, ceea ce stipulează un număr foarte limitat de produse.
A fost nevoie de cincisprezece ani pentru cercetări pentru a crea acest medicament și pentru a dovedi eficiența sa în tratamentul tumorilor, care este produs de compania inovatoare cubaneză – laborator Grup Empresarial LABIOFAM, Havana, Cuba. Medicamentele au trecut toate studiile clinice, de asemenea, proprietățile sale farmacologice pentru oncologie au fost testate și dovedite. Aproximativ 10 000 de pacienți din Europa, Cuba și SUA au luat parte la procesul de cercetare și studiu al acestui nou medicament. Pe parcursul tratamentului, nu au fost identificate reacții adverse la pacienți care utilizau Vidatox . Se consideră că acest medicament reduce diseminarea celulelor bolnave și prelungește speranța de viață a pacientului. O cercetare de laborator, realizată de un grup multidisciplinar, a ajuns la concluzia că in vitro Blue Scorpion venin posedă o toxicitate selectivă și diferențială împotriva celulelor bolnave . Rezultatele cercetărilor au arătat că, după utilizarea Vidatox , îmbunătățirea stării generale a pacienților este observabilă.
Vidatox  poate fi utilizat ca adjuvant la terapia oncologică. Avantajele generale ale acestui medicament homeopatic sunt rata de supraviețuire crescută a pacienților, reducerea senzațiilor de durere, creșterea activității și îmbunătățirea calității vieții.

Vidatox  este un produs certificat. Acest medicament homeopatic este produs în prezent de compania cubaneză Grupo Empresarial LABIOFAM Havana, Cuba.
Pe baza anilor de experiență cu Vidatox 30 CH , oamenii de știință cubanezi și-au îmbunătățit  si reînnoit formula , prezentand  cea mai nouă versiune  Vidatox  30 CH , cea cu etichetă de culoare maro , arma redutabila in lupta cu orice tip de cancer .

Vidatox ( maro ) se poate achizitiona  din clinicile oncologice cubaneze  sau pe baza unui contract cu Labiofam , iar Vidatox ( verde ) se poate achizitiona din farmaciile cubaneze gratuit . 

Aveți grijă cu medicamente similare de la alți producători, cu excepția Labiofam, care spun că este analogul Vidatoxului. Nu poate fi adevărat, pentru că Junceus Rhopalurus scorpionis endemic pentru Cuba. De aceea, Centrul de Stat pentru Controlul Drogurilor, Echipamentelor și Aparatelor Medicale (CECMED) avertizează: „Orice preparat făcut din veninul de scorpion Rhopalurusjunceus, altul decât medicamentul homeopat Vidatox  picături sublinguale, nu are autorizație sanitară , iar distribuția și utilizarea acestuia sunt neautorizate și constituie un risc pentru sănătate .”

Cum funcționează Vidatox brown ?

Vidatox  funcționează stimulând sistemul imunitar pentru a ataca tumora în creștere. Se leagă de celulele bolnave și blochează angiogeneza (cresterea vaselor de sange) tumorii care furnizează nutrienții necesari. Acest lucru asigură ameliorarea starii , deoarece are efecte antiinflamatoare și de diminuare a durerii. Utilizarea Vidatox  previne simptomele nedorite produse de medicamentele citostatice și radiațiile ionizante la care sunt supuși de obicei pacienții.
Creat de laboratoarele Labiofam, medicamentele Vidatox este unul dintre cele mai naturale și medicamente homeopate disponibile. Este, de asemenea, eficient analgezic și antipiretic. Este un produs non-toxic care este administrat prin consum oral. Se ia pur și simplu sub limbă sub formă de picături sublinguale.
Vidatox nu exclude sau limitează tratamentul clasic , cu toate acestea, facilitează și intensifică efectul pozitiv al chimioterapiei și radioterapiei și reduce efectele nedorite.

Utilizare

Vidatox brown este utilizat pe cale orală. Se ia sub limbă sub formă de picături sublinguale , intre 5- 7 picături / 3 ori pe zi .
În procesul de utilizare, nu este necesar ca un pacient să țină o dietă, dar ținând cont de procesul de absorbție mai bun al ingredientelor active ale acestui medicament, se recomandă să se abțină de la fumat și consumul de alcool. Dieta crește  efectul medicaței.
Dacă pacientul nu tolerează aplicarea orală directă a medicamentului, deoarece conținea alcool sau din cauza leziunii traseului digestiv etc., se poate opta pentru adaugarea a 5 picături de Vidatox la 15 ml (1 lingură) de apă fiartă sau purificată, amestecate cu un băț de plastic sau de lemn.
Nu luați simultan cu alimente picante sau lichide, precum și cu produse care au un miros înțepător – interzis ingurgitarea de alimente sau bauturi , periajul dinților si fumatul cu cel puțin 15-30 de minute înainte sau după.
Atenţie
Contraindicat la femeile însărcinate și care alăptează, pacienți pediatrici intre 0-12 ani.

Depozitare

Vidatox brown trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat la temperatura camerei și nu trebuie să fie supus unor schimbări bruște de temperatură.
La fel ca toate medicamentele homeopate, Vidatox trebuie să fie ferit de surse de câmpuri electromagnetice și radiații, cum ar fi telefoanele mobile, difuzorul, radioul, televizorul, motoarele electrice etc.

Din pacate tara este invadata de produse contrafacute si este inutil sa va mai spun ca nu au efectul scontat , mai mult decat atat ,  induc toxicitate fiziologica .

Preturi :

Vidatox   verde 30 ch                  – 400 lei

Vidatox brown 30 ch                  – 800 lei

Comanda si detalii complexe : 0745 567598

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu