Turmenic la superlativ , 100 % fara aditivi

Ukon ™ (curcuma salbatica) a fost recunoscut de secole ca un vindecator natural. Ea a fost cunoscută încă din epoca dinastiei Ryukyu ca un puternic antioxidant, iar medicina veche din India (Ayurveda) a folosit turmeric ca analgezic, antibacterian, antiinflamator, antialergic și antioxidant de peste 6000 de ani.
Cultivat în Japonia
Zona în care se cultivă Kangen Ukon ™ de la Enagic este cunoscută sub numele de Yanbaru (vârful nordic al insulei Okinawa). Yanbaru este adesea denumită „comoara naturii” (shizen no takara) în limba japoneză. Ukonul de primăvară (recoltat exclusiv pentru Enagic) este cultivat pe ferme dedicate din Yanbaru și este 100% liber de substanțe chimice dăunătoare utilizate în agricultura convențională de calitate inferioară.
100% pe bază de plante
Numai Kangen Ukon ™ de la Enagic conține uleiurile esențiale din Okinawan Ukon. Fiecare ingredient este 100% vegetal, prietenos cu vegetarienii, fără nici un fel de utilizare a produselor animale.
Primăvara Ukon și Ukon de toamnă sunt curățate și dezinfectate de Strong Kangen Water® și Acid Acidic puternic la Fabrica Enagic Ukon. Acesta este primul supliment obținut vreodată prin combinarea curcuminului, a Kangen Water® și a uleiurilor esențiale de Ukon de primăvară 100% fără aditivi.
Gel moale patentat
Uleiul  patentat, 100% capsule Kangen Ukon ™, pe bază de plante, este completat cu ingrediente antioxidante precum ulei de măsline, ulei de perilă, semințe de in și tocotrienol. În plus, caragenanul, un derivat de alge marine, este utilizat ca ingredient pentru acoperirea capsulei.

De ce este recomandat :

Curcumina protejeaza impotriva imbatranirii creierului, hraneste si protejeaza tesuturile acestuia intr-o varietate de moduri. Este un antioxidant puternic care traverseaza usor bariera hemato-encefalica pentru a proteja celulele creierului de actiunea devastatoare adusa de radicalii liberi.

Un alt studiu a constatat ca administrarea a 3 capsule zilnice de curcumina a imbunatatit semnificativ atentia si memoria de lucru la persoanele in varsta.

Turmeric Ukon are efect anti-inflamator Curcumina actioneaza si ca un puternic anti-inflamator.
Studiile arata ca daca acesta ajunge in concentratii optime in tesuturi ea combate orice tip de inflamatie, incluzand aici chiar si pe cele din bolile acute precum boala inflamatorie intestinala, pancreatita, artrita s.a.
Turmeric Ukon este cel mai puternic antioxidant natural disponibil pe piata .
Beneficiile Folosirii Suplimentului Kangen Ukon poate ajuta organismul in :

boli ale ficatului, pentru ca este un puternic antioxidant;
cancer de san;
diabet;
cancer de ficat;
cancer de stomac;
tulburari ale sistemului digestiv;
boli ale sistemului nervos;
tratament antibacterian;
intarirea sistemului imunitar;
osteoporoza;
inflamatii articulare;
boli de piele;
oboseala cronica;
afectiuni ale tractului respirator.

Se spune că plantele cultivate în Okinawa sunt speciale.
Ukon (Turmericul) creste bine in zonele tropicale si subtropicale ale Asiei de Sud-Est ,dar cercetarile recente arata o eficienta superioară pentru sanatate a elementelor găsite în Ukon(Turmericul) cultivat în Okinawa, cu mult peste turmericul cultivat în Asia de Sud-Est. S-a descoperit ca Ukon de toamna are un nivel ridicat de curcumina, o substanță care ajută la susținerea și menținerea funcției hepatice sanatoase. În acelasi timp, studii recente de un mare interes au constatat continutul ridicat in uleiuri esențiale din Ukon de primăvară.

„Calitatea Ukon este în mare măsură legată de calitatea terenurilor cultivate. Cresterea Ukon necesită un teren bine drenat si bogat in sol organic. Solul din partea de nord a insulei Okinawa este declarat a fi cel mai bun sol pentru ca este un sol format din descompunera cochiliilor de corali si scoici,fiind foarte bogat in calciu si bine drenat.”

De ce, numai Kangen Ukon foloseste Kangen Water ?
In procesul de fabricatie,la Enagic Ukon Factory,Ukon de primăvară și Ukon de toamnă sunt curățate și dezinfectate cu Strong Kangen Water și respectiv Strong Acidic Kangen Water Acesta este primul supliment produs vreodată prin combinarea Apei Kangen , Ukon de toamna (curcumina) si Ukon de primavara (uleiuri esentiale ),100% fără aditivi . Noul produs contine capsule gelatinoase,concepute 100 % pe bază de plante.

Kangen Ukon a fost conceput cu o atenție specială in fiecare detaliu pentru a oferi cele mai sanatoase ingrediente intr-un mod natural. Kangen Ukon este un produs unic, care a fost dezvoltat ca rezultat al cercetărilor continue din cadrul companiei Enagic. Compania Enagic produce acest supliment alimentar, Kangen Ukon , ca ceva special ,ceea ce nimeni altcineva, n-a reusit pana acum. Îmbogățit cu uleiuri esentiale de inalta calitate provenite de la organic Spring Ukon (cunoscut sub numele de turmeric sălbatic) și cu grijă incapsulat la Fabrica Enagic Ukon , Kangen Ukon este cheia pentru o sănătate proactivă !

Informatii detaliate :0745.567 598

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Terapeut Brinzoi Silviu