Suplimentul Laminine laureat cu Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa 2019

laminine gold medal

 

Laminine Gold Medal

Laminine Gold Medal

 

Laminine a castigat Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa

Uniunea practicienilor de medicina complementara si alternativa, autoritatea ce reglementeaza aceasta activitate in Romania, a acordat Gold Medal suplimentului Laminine, in cadrul Congresului International de Medicina Alternativa si Complementara, Bucuresti – 2019. Este unica la nivel mondial si a fost obtinuta de Romania in acest concurs.
Aceasta distinctie a consacrat  supersuplimentul, drept o tehnologie revolutionara de reactivare a celulelor stem, de  regenerare a organismului, cu rezultate peste asteptari. Este singura terapie cu celule stem care are o rata de sucees de 100%.

Terapeut a prezentat publiculului de specialitate cazuri personale cu schemele de administrare aferente. Schemele terapeutice au la baza produsele companiei Lifepharm. Spete concrete in autism (TSA), cancer, psoriazis, boli cardiovasculare, diabet s.a. Despre tratamente alternative si complementare in care este utilizata Laminine gasiti apasand link-ul. Acesta detine cea mai vasta expertiza medicala cu suplimentele Lifepharm, reprezentand tara noastra si la alte evenimente de specialitate. Mai mult decat atat, sustine pro bono consumatorii produselor companiei LifePharm Global din Romania si din alte tari, cu scheme si informatii medicale, atat in preventie, cat si in vindecarea unor afectiuni.

A mai fost laureat cu alte doua Gold Medal la congrese din 2022.

Observand beneficiile in multe patologii si din expertiza medicala, rezulta logic faptul ca produsele acestei companii sunt varf de gama pe nisa lor. Cu siguranta sunt printre cele mai eficiente remedii la nivel mondial. Studiati compozitia si beneficiile, plus aceasta distinctie si realizati imediat acest aspect. Beneficii in: curatarea vaselor de sange, cresterea rapida a imunitatii, cresterea calitatii vietii, optimizarea functiilor fiziologice, neuro-geneza, reechilibrarea mental-emotionala, refacerea si accelerarea metabolismului digestiv, cresterea vibratiei personale, tratamente naturiste cancer si multe alte aspecte de manifestare a fiintei umane.

Detalii suplimente LifePharm Global

Laminine, supranumita “Minunea Vietii”, este o tehnologie de regenerare/intinerire cu celule stem a tesuturilor, avand multiple beneficii si rezultate peste asteptari.

Omega+++, unica formula care previne si curata depunerile de pe vasele de sange, inclusiv la nivel celebro-vascular.

Digestive+++, reface mucoasele intestinale, restabileste echilibrul coloniilor de probiotice, inclusiv potenteaza metabolismul enzimatic digestiv.

Omnia, previne caderea parului (dupa o administrare de minim 3 luni), mentine un aspect sanatos al pielii si unghiilor.

Apex Lamider a castigat premiul Nobel in lumea suplimentelor. Este o tehnologie rapida de regenerare si refecere a epidermei (microriduri, pete, piele imbatranita, reda stralucire tenului s.a.).

Immune+++, singurul produs care stimuleaza cresterea productiei de celule B, T SI NK (natural killer), stimuleaza functia imuna a organismului.

Extrim Ehape/pentru slabit, te ajuta sa ajungi si sa mentii forma pe care ti-o doresti. Blocheaza absortia zaharurilor și carbohidraților, arde excesul de grăsime, stimuleaza metabolismul și nivelul de energie

Laminine Gold Medal site-ul oficial Lifepharm

Laminine Gold Medal site-ul oficial Lifepharm

Informatii utile

Acest prestigios premiu primit de Laminine si celelalte produse ale companiei americane, il gasiti prezentat pe site-ul oficial Lifepharm (vezi aici sau foto).

Daca utilizezi terapii complementare, suplimente nutritionale in stimularea procesului de vindecare alege calitatea. Ele devin parte din biosul tau, parte din tine.

Pe acest site puteti achizitiona produsele la cel mai mic pret (pretul producatorului) din respect pentru forta lor intrinseca de a ajuta fiinta umana si dorinta de a putea beneficia fiecare persoana de minunile tehnologiei.

In viata nu conteaza ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci !

SA VA FIE DE FOLOS !

 

 

Terapeut certificat Alionte Ollivia

telefon: 0740 041 572

Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

 

 

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm

Main Menu

Senzor miscare fibaro obiecte alama cazare regim hotelier Resita | traduceri autorizate Bucuresti Incalzire electrica in pardoseala | hormigon impreso alicante Web design Dubai pensiuni ieftine Arad convectoare electrice