Produsul Laminine solutie reala in autism (TSA)

laminine-in-autism-lifepharm-terapeut-brinzoi-silviu-

 

Produsul Laminine in Autism (TSA)

Unicul studiu stiintific la nivel mondial (cercetare efectuata de savantii japonezi) ce dovedeste ca produsul Laminine (FGF-2) in autism (TSA), sustine reabilitarea copiilor cu autism, ADHD, DISLEXIE

Sa fim cinstiti, in autism, pana acum nu functioneaza aproape nimic. Mult marketing si fara rezultate, spre disperarea parintilor. Si au dreptate!

Trebuie sa precizez ca nu cred in „produse minune”, cred in experienta din cabinet si studii, adica in rezultatele de zi cu zi.

In TSA (autism) utilizez combinatii de remedii insotite de nutritia specifica. Spre corecta informare, precizez faptul ca aproximativ 30% din parinti numesc imbunatatirile functiei cognitive „miracol”, alti 30% sunt multumiti cu cresterea intelectuala obtinuta, iar pentru un procent aproximativ egal nu sunt imbunatatiri semnificative. Totusi, din ce am studiat si cazuistica personala, este cu adevarat o solutie ce merita din plin testata. Fara reactii adverse, fara supradozaj. Cum ar fi sa ai informatia si sa nu incerci ce este mai bine, refuzandu-i copilului o sansa reala de mai bine?

 

laminine-in-autism-lifepharm-terapeut-brinzoi-silviu-

laminine-in-autism-lifepharm-terapeut-brinzoi-silviu-

Studiu:

Factorul de creștere a fibroblastelor 2 (FGF2) îmbunătățește VEP-urile (tulburari de invatare, adaptare, raspuns, comunicare) la copiii cu TSA (autism), ADHD, dislexici.

Progrese recente în neurofiziologia umană.
Laminine este produsul care contine FGF2, ca ingredient principal, produs unic patentat la nivel mondial.

FGF2 este o proteină (complex proteic) cu rol important in procesul de crestere.

La câteva studii pe animale cu leziuni cerebrale, traume, hipoxia/ischemia și secțiunile de cale, au arătat că FGF2 este capabil să diminueze gradul de leziune. Studiile în care FGF2 a fost administrat după leziune, au arătat o îmbunătățire semnificativă a parametrilor morfologici, neurochimici și neuropsihologici. Studiile clinice anterioare pe dizabilități intelectuale au evidențiat o îmbunătățire semnificativă a retardării mentale și a dizabilităților lingvistice.

Analiza simetriei Flash VEPs, în studiile anterioare realizate, demonstrează o procedură fiabilă și obiectivă de cuantificare a anomaliilor la copiii cu autism, ADHD, dislexie, atunci când se utilizează Pearson Coefficient (PC) pentru a analiza corelația liniară interhemispherică și raportul energetic (ER), tensiunea generată într-un segment specific de timp (aria de sub curbă) în ambele emisfere.

 

REMEDII AUTISM (TSA) – cercetare stiintifica

 

În scopul ameliorării afectării copiilor cu TSA (autism), ADHD, dislexici s-a utilizat FGF2, ca si remedii.

S-a observat o creștere semnificativă dupa terapia cu FGF2 a energiei cerebrale la copii cu autism.
Nervii parietalii s-au imbunatatit semnificativ ca reactie, datorita faptului ca in primul rand creste numarului de neuroni care raspund. Dar si o noua organizare functionala, ceea ce indică o îmbunătățire a componentelor tardive ale acestor regiuni. Probabil legate de faptul că cel mai bun răspuns în evaluarea neuropsihologică a fost în limbaj.

Se conchide că FGF2 îmbunătățește VEP-urile bliț în regiuni parietale, temporale și occipitale ale copiilor autiști după cateva luni de tratament, ceea ce se corelează cu îmbunătățirea limbajului, comportament, domenii care au arătat cea mai bună evoluție în evaluarea neuropsihologică. Cea mai importantă îmbunătățire a fost recuperarea zonei de sub curbă la mulți pacienți. Studiul inițial a demonstrat absența sau răspunsul foarte scăzut în regiunile parietale, temporale și occipitate, în principal în partea dreaptă .

Sursa :revista de stiinta Neurodig-Mexic.

Pentru alte informatii, pot da detalii despre materialul original, spre studiu.
De cand ma ocup de terapiile cu Laminine, am observat ca aceasta aduce avantaje semnificative sistemului nervos, prin imbunatatirea considerabila a psihicului (acuitate mentala, energie mentala, memorie, accesarea mai rapida a informatiilor, concentrare, atentie, stari pozitive de gandire s.a.). Intre timp am inceput sa lucrez cu SM (scleroza multipla toate tipurile), Parkinson, Alzhaimer, epilepsie, alte patologii neurodegenerative, si rezultatele sunt cu mult peste asteptari.

Informatii detaliate accesand: www.terapeutbrinzoisilviu.ro.

 

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Marturii/Rezultate din Cabinet

 

 

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm

Main Menu