Laminine protejeaza telomerii, incetineste mecanismele imbatranirii

laminine-protejeaza-telomerii-lifepharm-terapeut-brinzoi-silviu

 

Laminine protejeaza telomerii!

 

Laminine protejeaza telomerii? Indiscutabil.

Avem la îndemînă cateva instrumente pentru a observa îmbătrînirea: ridurile, durerile de mijloc, viteza cu care luăm decizii sau alergăm suta de metri, ușurința cu care citim scrisul, telomerii și multe altele.
Telomerii sunt cele mai precise instrumente pe care le avem la dispoziție, atunci cînd vrem să estimăm durata de viață. Sunt capetele cromozonilor. Gandește-te la ei ca pe terminația de plastic de la capătul șiretului.

Odată cu îmbătranirea, telomerii se scurtează, pană într-acolo încît, dacă nu mai rămane nimic, cromozomul începe să se desfacă, precum un șiret mult prea folosit. Cam ăsta este procesul de îmbătrînire, explicat într-un mod foarte simplu.
Cercetătorii din toată lumea îmbătranesc la fel ca noi (si ei tot căutînd soluții pentru întîrzierea acestui proces). Caută acel elixir al tinereții de ani buni.

De exemplu, cei ai Universității California au ajuns la concluzia că privarea de somn este unul dintre cei mai importanți factori care accelerează îmbătrînirea, grabind scurtarea telomerilor .
Ultimele cercetari dovedesc clinic ca Laminine stimuleaza activitatea enzimei telomereaza. Telomeraza protejeaza telomerii, regenerand cu celule stem structurile morfologice ale acestora.

Procesul, așa cum știm, are loc zi de zi, trece neobservat, însă, după o perioadă mai îndelungată, constați că…
– nu mai ai energie suficientă;
– începi să te îmbolnăvești mai frecvent;
– devii mai sensibil la durere;
– dai jos kilogramele acumulate din ce în ce mai greu;
– nu ai chef de viata;
– lipseste determinarea;

Laminine protejeaza telomerii 100%

Cele de mai sus nu sunt pentru ca ai trecut de 70-80 de ani, nu! Este vorba despre ce experimentezi cînd deja începi să te apropii de 40 de ani.

Parcă este o ambiție generalizată pentru a grăbi un proces pe care, noi toti îl asociam în copilărie cu suta. Cu suta de ani…

Ce facem? Cum facem să ținem telomerii la dimensiunea optima?

Ai la dispoziție nenumărate modalități de a sincroniza activitățile astfel încît, pe termen lung, să ai de cîștigat. Adu-ți aminte: nu suntem rezultatul mediului în care trăim, NOI suntem creatorii acestui mediu!

Nu este nevoie să umblăm după lampa lui Aladin, pentru că avem un instrument redutabil. Este nevoie doar ca lucrurile să fie făcute ținînd cont de corpul nostru.

Un studiu independent recent, a arătat că un grup de insomniaci „profesioniști” și-au imbunătățit calitatea somnului in timp ce isi administrau Laminine.

Toți au fost conectați la un polisomnograf.

Rezultatele grupului au fost următoarele:
– scădere a timpului petrecut pînă la adormire ;
– scădere a timpul petrecut treaz între ciclurile de somn ;
– creștere a timpului de somn ;
– creștere a eficienței calității somnului ;

  • Studiul a arătat că rezultatele au fost imediate, dar îmbunătățirea nivelului de energie și a vitalității a apărut după doar cîteva zile.

Acum stii ca Laminine chiar protejeaza telomerii si iti creste speranta de viata, fara sa discutam de cresterea spectaculoasa a calitatii vietii. Poti asimila administrarea corecta cu un tratament complementar performant de ultima generatie.
Suntem milioanele de consumatori care simtim zi dupa zi enormele beneficii ale produsului.

 

 

 

 

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

 

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm

Main Menu