Omega Lifepharm si sanatatea oaselor

DETALII ATAȘAMENT omega-si-sanatatea-oaselor-terapeut-silviu-brinzoi

Omega+++ Lifepharm si Sanatatea Oaselor

 

Dezvoltarea sistemului osos

La finalul acestei lecturi veti realiza ca Omega+++ si sanatatea oaselor tale sunt sinonime. Utilizez acest produs remarcabil in terapiile complementare personalizate din cabinet.

Adolescenți fiind dezvoltăm țesut osos în anii de creștere până la vârsta adultă. Pe măsură ce îmbătrânim, densitatea osoasă tinde să scadă. Inclusiv, vertebrele si cartilagiile devin mai puțin dense ducând la probleme ale spatelui. Acum, mai mult ca oricând, vitamina K 2 este recunoscută pentru eficienta sa în menținerea sănătății oaselor.

Interiorul osului este format din material dens care sustine structura puternica a oaselor. Tinerii au o densitate osoasă mai mare. Odata cu inaintarea în vârstă devenim predispusi la fracturi, deoarece oasele sunt din ce in ce mai fragile.  Partile predispuse la fracturi sunt la nivelul piciorului, șoldului sau încheieturii mâinii.

Cele Două Tipuri de Vitamina K

Vitamina K1 (fitonadiona) se găsește în legumele cu frunze verzi, cum ar fi salata verde, broccoli și spanac. K1 reprezintă aproximativ 90% din vitamina K într-o dietă tipică occidentală și oamenii tind să nu fie deficienți în această vitamină. Vitamina K2 (menaquinone) reprezintă doar aproximativ 10% din vitamina K consumată într-o dietă occidentală. Acest tip de vitamina K este sintetizat de microflora intestinală, se gaseste în alimente fermentate. Este un micronutrienț solubil în grăsimi si mai puțin disponibil în dietă.

Beneficiile Vitaminei K2

Osteocalcină este o proteina care fixeaza calciu din oase. Are nevoie de vitamina K2 pentru a îndeplini această funcție. Studiile din ultimul deceniu au descoperit că multe persoane din SUA și din alte părți ale lumii sunt deficitare în vitamina K2. Atunci când vitamina K2 este deficitară în dietă, calciul nu poate fi încorporat în mod eficient în matricea osoasă, ducând oasele să devină mai puțin dense și mai fragile.

O cercetare, in care au fost implicate peste 200 de persoane în vârstă (bărbați și femei cu o vârstă medie de 67 de ani) au arătat că aportul alimentar ridicat de vitamina K a fost asociat cu măsurători mai mari ale densității minerale osoase la testele cu ultrasunete pentru densitatea  osoasă.

Într-un alt studiu, cuprinzând 6.759 de participanți care au evaluat 19 studii controlate randomizate, s-a ajuns la concluzia că femeile aflate la menopauză cu osteoporoză au avut o îmbunătățire semnificativă a densității minerale osoase a vertebrelor atunci când au luat vitamina K2 pentru perioade mai lungi de timp. Oamenii de știință au stabilit că vitamina K2 a jucat un rol în menținerea și îmbunătățirea densității minerale osoase vertebrale, precum și în prevenirea fracturilor la femeile aflate în postmenopauză cu osteoporoză.

Omega+++ si Sănătatea Oaselor (omega 3, 6, 9)

Constatările din numeroase studii, atunci când au fost compilate și analizate, au indicat faptul că aportul mai mare de pește gras este puternic legat de riscul redus de fractură si fragilitate sistemului osos. Aceste fracturi se datorează faptului că densitatea osoasă a fiecărui individ nu este suficient de puternică pentru a-și susține greutatea. Chiar și o presiune mică poate provoca o fractură. O fractură este o fisură a osului care ar putea fi foarte dureroasă și debilitantă.

Aceste studii au arătat că acei indivizi care au avut un aport mai mare de acizi grași polinesaturați totali (PUFA, care sunt omega 3, 6 și 9) au avut o densitate minerală osoasă mai mare și un risc redus de fracturi de fragilitate. Deci, aceasta înseamnă că, dacă cădeți, este mai puțin probabil să vă rupeți, luxati sau să fracturați oasele.

Co Q10 si K2 din Omega+++

Vitamina K2 este încorporată în formula de bază a OMEGA +++ , o formulă exclusivă care conține omega 3, 6 și 9 din ulei de pește și ulei de boragine, îmbunătățit cu extract de ou aviar fertilizat și CoQ10 Extended Release. Vitamina K2 conținută în OMEGA +++ provine în mod natural din soia fermentată. Un fel de mâncare tradițional japonez din soia fermentată care se numește Natto și este asociat cu beneficii majore pentru sănătate, inclusiv scăderea tensiunii arteriale și incidența redusă a osteoporozei. Studiile clinice ulterioare și bazate pe populație au constatat că aceste beneficii au fost în mare parte atribuite faptului că Natto are vitamina K2.

Sănătatea oaselor nu este doar o preocupare pentru vârstnici. Ar trebui să luăm măsuri pentru a ne asigura oase puternice încă din copilărie. Adolescenții dezvoltă țesut osos în anii lor de creștere până la vârsta adultă. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, densitatea osoasă a acestora tinde să scadă. De asemenea, vertebrele devin mai puțin dense. Acum, mai mult ca oricând, vitamina K – în special tipul 2 – este în sfârșit recunoscută pentru puterile sale superioare în menținerea sănătății oaselor prin menținerea oaselor mai dense și, prin urmare, mai puternice.

Omega+++ si sanatatea oaselor – Vitamina k2 Beneficii Pentru Sănătate

Vitamina K2 din OMEGA +++ este extrasă din produsul de fermentare printr-un proces avansat de filtrare pentru a asigura cea mai înaltă calitate. În plus, vitamina K2 din OMEGA +++ este nonalergica si non-OMG certificat. După cum a menționat de către American Journal de Sănătate, OMEGA +++ se adreseaza in primul rand sanatatea circulator; cu toate acestea, frumusețea formulării sale unice este că oferă atât de multe alte beneficii, inclusiv:

  • Sănătatea oaselor îmbunătățită
  • Circulația sângelui îmbunătățită
  • Scăderea riscului de osteoporoză

Elibereaza Ca depus pe vasele de sange

 

Cum Mentineti Oasele Puternice

Aportul zilnic de OMEGA +++ trebuie combinat cu un stil de viață sănătos și activ pentru a vă menține oasele puternice și sănătoase. Iată patru moduri naturale de a construi oase sănătoase:

  •           Efectuați antrenamente de forță și exerciții cu greutatea.
  •           Obțineți cantități suficiente de vitamina D și vitamina K.
  •           Consumați alimente bogate în Omega-3, 6 și 9.
  •           Mențineți o greutate stabilă și sănătoasă.

Pe scurt, rețineți aceste sfaturi simple pe tot parcursul vieții pentru oase mai puternice și mai sănătoase. Uneori ne luăm sănătatea oaselor de la sine înțeles!

In realitate, sinergia Omega+++ cu Laminine (regenerarea sistemului osos cu celule stem) are o eficienta multiplicata (cu 400%).

SA VA FIE DE FOLOS !

Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

 

                                                  Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm

Main Menu