Vidatox 30 CH

vidatox-venin-de-scorpion-cuba
vidatox-venin-de-scorpion-cuba

vidatox-venin-de-scorpion-cuba

Vidatox CH 30 – extract din venin de scorpion albastru cubanez

 

Descriere

Vidatox 30 ch brown antitumoral este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni neoplazice.

Produsul homeopatic cubanez, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera creier-sânge” şi ajunge la nucleul celulelor maligne din intreg organismul.

Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator. Obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in cuba respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India. Cea mai larga utilizare este in tratarea convulsiilor, durerilor si a cancerului.

Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentele naturiste in cancer. In timpul experimentelor in vitro s-a constatat inhibarea dezvoltarii celulelor neoplazice.

In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.

vidatox-venin-de-scorpion-oncoterapeut-silviu-brinzoi

vidatox-venin-de-scorpion-oncoterapeut-silviu-brinzoi

Tratament cu Vidatox 30 ch brown in cancer

Formula moleculara anticancer (cu ambalaj brown) este revoluționara împotriva cancerului, care oferă o sansa reala la viata pacienților neoplazici din întreaga lume. Este antineoangiogenic și un tratament homeopat al cancerului prin bioterapie care crește rata de supraviețuire a pacienților, îmbunătățind în același timp calitatea vieții acestora, pofta de mancare s.a. Solutia homeopatica Vidatox brown, formula pentru cancer este unul dintre cele mai naturale disponibile pentru bolnavii de acest gen. Cunoscut și ca tratamentul cancerului Blue Scorpion,  Vidatox funcționează prin stimularea sistemului imunitar pentru a ataca tumora în creștere, adica diminuand procesul tumoral. Moleculele de venin de scorpion se leagă de celulele canceroase și blochează angiogeneza tumorii care furnizează tumorii nutrienții necesari. Acest lucru oferă ameliorarea durerii și vindecarea, deoarece are efecte antiinflamatorii și de scadere rapida a durerii. Este un produs potențial netoxic care se administrează prin consum oral. Se ia pur și simplu sub limbă sub formă de picături sublinguale. Pacienții care au primit și au testat probele Vidatox 30 ch au observat îmbunătățiri rapide ale calitatii vietii.

Terapiile alternative de succes in combaterea acestei patologii au in schemele oncoterapeutice cele mai potente produse antitumorale la nivel mondial.

Vidatox-30-ch-oncologic-oncoterapeut-silviu-brinzoi.

Vidatox-30-ch-oncologic-oncoterapeut-silviu-brinzoi.

Beneficiile administrarii Vidatox 30 ch, formula anticancer

 • Scăderea durerii
 • Blocheaza cresterea vaselor de sange care alimenteaza tumoarea
 • Îmbunătățirea parametrilor hematologici
 • Îmbunătățirea apetitului
 • Îmbunătățirea calitatii vietii
 • Diminueaza procesul inflamator
 • Diminueaza procesul tumoral
 • Creste speranta de viata
 • Îmbunătățirea funcției fiziologice ale organelor și sistemelor afectate
 • Creștere în greutate
 • Diminuarea tusei si a convulsiilor

Compania cubaneza LABIOFAM recomanda Vidatox 30 ch ca o terapie alternativa, oncospecifica in tratarea simptomelor provocate de cancer. Atenuarea durerilor cu o eficiență capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer cu pana la 85% în special în toate tipurile de cancer, fără a provoca reacțiile secundare similare celor cauzate de chimioterapie și radioterapie.

Moleculele veninului de scorpion blochează și întrerupe crearea unor noi vase sanguine pentru alimentarea tumoarii. Cele cinci peptide proteice care intră în conținutul veninului Scorpionului Albastru joacă rolul unui citostatic natural, care va străpunge celulele maligne – aceste peptide se lipesc puternic de tumoarea malignă, ele avand capacitatea extraordinară de a nu afecta celelalte celule sanatoase ale corpul omenesc. Blochează vasele sanguine care alimentează tumoarea, blochează capacitatea tumorii maligne de a dezvolta vase sanguine noi și începe un proces de atac treptat, de dezintegrare și micșorare a tumorii. Concomitent sustine întărirea sistemului imunitar al organismului, dând posibilitatea celulelor sănătoase de a dobândi o vitalitate mai mare rapid.

Informatii complete despre acest extraordinar produs din venin si studii clinice Vidatox si efectele distructive asupra celulelor canceroase (inclusiv cercetari de laborator), pe site-ul distribuitorului autorizat www.vidatoxcuba.ro.

 

Pret venin de scorpion cubanez

Preturi si promotii: 0740 041 572 sau www.vidatoxcuba.ro

Personal il utilizez in preventie, mi-l administrez de 3-4 ori/an, pentru ca are un spectru terapeutic vast. Este antitumoral, antiviral, antimicrobian, antiinflamator si multe alte beneficii.

 

Pentru comanda si detalii administrare: 0740 041 572

Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

APELARE RAPIDA
Laminine LifePharm

Laminine LifePharm

Main Menu